Primêre infeksie en akute infeksie (dieselfde) deur MIV Feite oor

Akute MIV-infeksie! Wat is dit?

Jy is in Inisiasie ** My artikels ** Akute MIV-infeksie! Wat is dit?
Beeld standaard
My artikels

Primêre MIV-infeksie is 'n baie omstrede vak. En ek sien hier in my Whats App, die groot dolly wat in mense se koppe, en die nagaan van 'n paar bladsye, insluitend 'n paar "gesondheidswerkers" wat my die meeste herinner aan die tipe masjiene "Slots" as dokters!

Ek sal hierdie probleem hanteer met die ondersteuning van 'n professionele om uiteindelik Akute MIV-infeksie te verduidelik

Ek durf nie sê nie, maar my lewensverhaal het my geleer om duisend en sewehonderd keer te trou voordat ek een pleeg. Want dit was vertroue dat ek vir die eerste keer na die hel gegaan het. En vir die tweede, derde, vierde .... My lewe is vol heluitstappies!

Die probleem is dat verkeerde inligting lei tot wantroue, en hoe ek dit verstaan! Wel, ek het in Desember 'n opname van primêre MIV infeksie en na die lees en herlees, het ek 'n teks as die beste en die mees betroubare gekies, met betrekking tot die beskrywing van wat, soos dit lyk, en hoe lank dit kan laaste en van watter tyd dit nie kan en nie kon bestaan ​​nie!

En toe ek klaar hierdie paragraaf onthou 'n sekere episode in 'n wetenskap fiksie reeks, Voyager, waar die "Dokter" opgesê 'n uittreksel uit die Hippokratiese eed, wat ek 'n deel vashou aan die begin van die teks en belowe die skakel na die einde van die teks.

Die eed van Hippokrates moet die Reëllyn van diegene wat in die naam van Geneeskunde praat, van Primêre MIV-infeksie praat.

Ek weet, MIV-infeksie kan 'n skuur of pekulum wees en ek weet dit nie eens nie ...

Dit sal goed wees vir hierdie gesondheidswerkers om elke oggend hierdie eed te herhaal voordat hulle hul werk begin, hul aktiwiteite. Let op dat ek jou nie skuldig maak om jou lewe te verdien deur medisyne te oefen nie. Ek betreur dat dit verkeerde inligting genereer om vrees te ontgin.

En ek weet dat die Vulture's Club baie beledigend sou voel as ek sulke mense vergelyk het. Kom ons gaan werk aan Primêre MIV-infeksie.

U sien, ek weet die belangrikheid en erns van hierdie teks op primêre MIV-infeksie! Ek is nie hier om te speel nie, ek het bereik wat afkom en werk baie ernstig:

GASVRYHEID - HIBISCUS HIB - Top Blog

En ons het 'n sekere padtyd en ek kan oor primêre MIV-infeksie praat

Ek het begin met hierdie werk, hierdie teks, ek het dit begin van 'n vertaling wat ek besef het, was verouderd en kon nie enige bron daaroor vertrou nie. Op die oomblik het ek iets gedoen wat ek nie altyd doen nie.

Ek het verwys na iemand wat ek kon vertrou. En so het ek uiteindelik gaan soek in 'n mediese Infectoloog, navorser en werk in akademiese opleiding van ander professionele persone vir dieselfde gebied, infeksie

Maar bo alles, 'n persoon aan wie ek vertrou op my gesondheid en oorlewing in stand te hou, dankie, dokter, vir alles wat, vir meer as ses jaar en sien neerdaal, gedeeltelik "tegniek, dit is die gevolg van goeie wil van haar om my te help om te help. Wie weet my, en daar is nie min nie, is seker dat ek die beste gesoek het, want ek is so. Moenie dit vir minder doen nie!

Simptome. Die verdomde woord. Simptome, Simptome, Simptome .... Somatisatie

Die virusladingstoets kan wees vinniger.

Maar ...: Aanvanklik styg dit, die viruslading, nie altyd soos in die geval van elite-beheerders nie. As die persoon in PrEP is, is die verwagting dat daar geen opspoorbare virus is nie

O, ek doen nie PrEP of PEP nie. Maar jy is seker dat jy nie 'n elite kontroleerder is nie. Daarbenewens is hierdie situasie baie anders as wanneer ons met mono-agtige sindroom pasiënte gekonfronteer word, alreeds genoem, waar hoë plasma virusgetalle verwag word en daar mag foute wees.

Die beste ding om te doen is om 'n eksamen af ​​te lê op die oomblik dat u blootgestel is aan blootstelling. Of so gou as jy besef, en as die 72-ure nie geslaag het nie, word situasies wat PEP vereis, as mediese noodgevalle beskou. Maak die PEP! En doen dit konsekwent.

Daar word vasgestel dat mense wat PEP konsekwent doen, nie serokonverteer nie.

Disk VIGS - 0800 16 25 50

In geval van onbepaalde toets deur Western blot (groter venster van serokonversie), herhaal die toets in 30 dae. Onder geen omstandighede en met enige tipe huidige (of derde generasie) serologiese toets wat serokonversie kan plaasvind na ses weke se kontak nie. En dit, soos ek sê, likwideer die faktuur.
en ek gaan terug na my parodie.

Aanvaar die Nie-Reagens Resultaat wanneer dit kom

Leer die les, reflekteer 'n bietjie. Ek werk daaroor aan 'n teks en doen 'n intieme opknapping!

Neem dan dinge in 'n goeie bui en aanvaar my parodie:

As ek Jesus was, sou ek sê: "Gaan en nie" nie.

Bel, let op, of, soos hy vir Phil gesê het,

Skakel die bal aan ... (ek was so dom Filó)
Enkele definisies oor primêre MIV-infeksie:

a) primêre MIV infeksie (PHI) word gedefinieer as die 6 om weke van blootstelling 12 om MIV en die teenwoordigheid van anti-MIV-teenliggaampies (soos definisie wissel met die metode wat gebruik word vir die diagnose, met die eerste generasie toetse opgedaag dit is 3 maande, so hierdie verandering in definisie Met die huidige metode, die maksimum toelaatbare tydperk is 45 dae).

b) Akute MIV-infeksie (AHI) begin met MIV-opsporing van plasma-ribonukleïensuur (RNA) en eindig wanneer dit voorkom anti-MIV teenliggaampies.

Primêre infeksies kan simptomaties in die 65 95% van pasiënte en dat sy die tydperk tussen dae 12 en 42 kontak (Verwysing: Die Henn, Flateau C Gallien S. primêre MIV infeksie :. kliniese beeld, toets, en Behandeling Kur besmet Dis Rep 2017 7 September; 19 (10): .. 37 doi: 10.1007 / s11908-017-0588-3)

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!