Akute MIV-infeksie! Wat is dit?

Beeld standaard
My artikels Artikels, vertalings en uitgawes Virale lading Immuun venster PEP - Posblootstelling Profilakse - Dis Mediese Nood!

Primêre infeksie deur MIV Dit is 'n baie kontroversiële onderwerp. En ek sien, hier in my Whats-app, die groot dol wat in mense se koppe is, en 'n paar bladsye nagaan, insluitend 'n paar 'gesondheidswerkers' wat my meer aan "slotmasjiene" herinner as by dokters!

Ek sal hierdie probleem hanteer met die ondersteuning van 'n professionele om uiteindelik Akute MIV-infeksie te verduidelik

Ek durf nie sê nie, maar my verhaal van lewe het my geleer om sewentienhonderd keer te vermoed voordat ek op een vertrou. Omdat dit vertrou dat ek die eerste keer hel toe is. En vir die tweede, derde, vierde…. My lewe is vol reis na die hel!

Die probleem is dat verkeerde inligting lei tot wantroue, en hoe ek dit verstaan! Wel, ek het in Desember navorsing gedoen oor primêre MIV-infeksie en nadat ek lees en herlees het, het ek 'n teks gekies as die beste en betroubaarste, met betrekking tot die beskrywing van hoe dit lyk en hoe lank dit kan laaste en van watter tyd dit nie kan en nie kon bestaan ​​nie!

En toe ek klaar hierdie paragraaf onthou 'n sekere episode in 'n wetenskap fiksie reeks, Voyager, waar die "Dokter" opgesê 'n uittreksel uit die Hippokratiese eed, wat ek 'n deel vashou aan die begin van die teks en belowe die skakel na die einde van die teks.

Die eed van Hippokrates moet die Reëllyn van diegene wat in die naam van Geneeskunde praat, van Primêre MIV-infeksie praat.

Ek weet, MIV-infeksie kan 'n skuur of pekulum wees en ek weet dit nie eens nie ...

Dit sal goed wees vir hierdie gesondheidswerkers om elke oggend hierdie eed te herhaal voordat hulle hul werk begin, hul aktiwiteite. Let op dat ek jou nie skuldig maak om jou lewe te verdien deur medisyne te oefen nie. Ek betreur dat dit verkeerde inligting genereer om vrees te ontgin.

En ek weet dat die Vulture's Club baie beledigend sou voel as ek sulke mense vergelyk het. Kom ons gaan werk aan Primêre MIV-infeksie.

U sien, ek weet die belangrikheid en erns van hierdie teks op primêre MIV-infeksie! Ek is nie hier om te speel nie, ek het bereik wat afkom en werk baie ernstig:

Akute MIV-infeksie

GASVRYHEID - HIBISCUS HIB - Top Blog

En ons het 'n sekere padtyd en ek kan oor primêre MIV-infeksie praat

Ek het begin met hierdie werk, hierdie teks, ek het dit begin van 'n vertaling wat ek besef het, was verouderd en kon nie enige bron daaroor vertrou nie. Op die oomblik het ek iets gedoen wat ek nie altyd doen nie.

Ek het verwys na iemand wat ek kon vertrou. En so het ek uiteindelik gaan soek in 'n mediese Infectoloog, navorser en werk in akademiese opleiding van ander professionele persone vir dieselfde gebied, infeksie

Maar bowenal, 'n persoon aan wie ek my gesondheid en oorlewing in stand gehou het, dankie dokter, vir al hierdie dinge, vir meer as ses jaar en wat in die tegniese gedeelte kom, is 'n gevolg van welwillendheid van haar om my te help om te help. Wie weet my, en daar is nie min nie, is seker dat ek die beste gesoek het, want ek is so. Moenie dit vir minder doen nie!

Simptome. Die verdomde woord. Simptome, Simptome, Simptome .... Somatisatie

Die virusladingstoets kan wees vinniger.

Maar ...: Aanvanklik styg dit, die viruslading, nie altyd soos in die geval van elite-beheerders nie. As die persoon in PrEP is, is die verwagting dat daar geen opspoorbare virus is nie

O, ek doen nie PrEP of PEP nie. Maar jy is seker dat jy nie 'n elite kontroleerder is nie. Daarbenewens is hierdie situasie baie anders as wanneer ons met mono-agtige sindroom pasiënte gekonfronteer word, alreeds genoem, waar hoë plasma virusgetalle verwag word en daar mag foute wees.

Die beste ding om te doen is om 'n eksamen te neem op die tydstip waarop u blootstelling het. Of so gou as jy besef, en as die 72-ure nie geslaag het nie, word situasies wat PEP vereis, as mediese noodgevalle beskou. Maak die PEP! En doen dit konsekwent.

Daar word vasgestel dat mense wat PEP konsekwent doen, nie serokonverteer nie.

Skyf Vigs - 0800 16 25 50

In geval van onbepaalde toets deur Western blot (groter venster van serokonversie), herhaal die toets in 30 dae. Onder geen omstandighede en met enige tipe huidige serologiese toets (of derde generasie) kan serokonversie plaasvind ná ses weke se kontak nie. En dit, soos ek sê, likwideer die faktuur.
en ek gaan terug na my parodie.

Aanvaar die Nie-Reagens Resultaat wanneer dit kom

Leer die les, reflekteer 'n bietjie. Ek werk daaroor aan 'n teks en doen 'n intieme opknapping!

Neem dan dinge in 'n goeie bui en aanvaar my parodie:

As ek Jesus was, sou ek sê: "Gaan en nie" nie.

Bel, let op, of, soos hy vir Phil gesê het,

Skakel die bal aan ... (ek was so dom Filó)
Enkele definisies oor primêre MIV-infeksie:

a) primêre MIV infeksie (PHI) word gedefinieer as die 6 om weke van blootstelling 12 om MIV en die teenwoordigheid van anti-MIV-teenliggaampies (soos definisie wissel met die metode wat gebruik word vir die diagnose, met die eerste generasie toetse opgedaag dit is 3 maande, so hierdie verandering in definisie Met die huidige metode, die maksimum toelaatbare tydperk is 45 dae).

b) Akute MIV-infeksie (AHI) begin met MIV opsporing van ribonukleïensuur (RNA) en eindig wanneer plasma anti-MIV teenliggaampies.

Primêre infeksies kan simptomaties in die 65 95% van pasiënte en dat sy die tydperk tussen dae 12 en 42 kontak (Verwysing: Die Henn, Flateau C Gallien S. primêre MIV infeksie :. kliniese beeld, toets, en Behandeling Kur besmet Dis Rep 2017 7 September; 19 (10): .. 37 doi: 10.1007 / s11908-017-0588-3)

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: