Immuun venster poste

Teiken van kontroversie vir geseënde gay-egpaar, Vader Celso het versoek om ampsbesoek in die stad Goiania

Vader César Garcia was in opdrag van die CGE en het 'n inkomste van R $ 8.000,00 gehad. Nadat hy aanwesig was tydens 'n seremonie wat homo-affektiewe vereniging bewerkstellig het, is die priester van die kerk verwyder. Vader César het sy bedanking gevra. Vader César Garcia (53) het sedert 2011 gevra om uit sy pos by CGE verwyder te word, het G1 gesê. Volgens G1 het die parogie as 'n opdrag tegniese adviseur opgetree en agt duisend reais per maand ontvang, volgens inligting van die agtergrond van die Beheerraad. Die godsdienstige het bekendheid verwerf in die middel van 2014, nadat hulle in Goiânia die unie van 'n gay paartjie geseën het. Garcia is weer in gebruik geneem en teruggekeer om massas te vier en in Oktober dieselfde jaar sy preke te lewer, sê hy het elke dag by CGE gewerk en na 18:XNUMX 'n paar gemeentes versorg. Hy beweer egter dat hy gevoel het dat hy nie tyd gehad het vir die imperiale kerklike aktiwiteite nie.
"Ek het die Moeder van Genade Parish in die Suider-Sektor aan die begin van die jaar opgeneem en in Maart het ek gevra vir my vrylating. Ek het gedink dit was tyd om meer prioriteit te gee aan my kerklike lewe en ander aktiwiteite wat ek beoefen, "het hy aan G1 gesê.

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op