Onderhoud deur Cláudio Souza doen Soropositivo.Org vir ESPM

Cláudio Souza se Soropositivo.Org
Wel, ek het met MIV geleef vir byna 1 / 4 of Century! Jy, as jy my op die straat gesien het sonder om hier geklee te hê, sou jy dit kon voorstel, in 'n metro-motor? En as jy my nou in 'n metro of 'n tak sien, kan jy bepaal of ek die enigste persoon met vigs sal wees, aangesien dit my geval is in hierdie agentskap?

Ek, Cláudio Souza, doen Seropositivo.Org, ek is nie 'n bekende nie. Maar ek vergeet dit met gemak

Dit was in 2014, wanneer ons die top-prys Blog, personeel in die veld gesondheid gewen deur die Akademiese Jury. Dit is een van die grootste hontarias dat hierdie blog ontvang

Wel, die teks wat ek hier op hierdie bladsy sal plaas, is eintlik amper soos 'n herinsetting. Dit is te wyte aan die feit dat my standpunt oor die geskiedenis van hierdie video, het 'n baie sedert daardie dae verander, dan durf ek sê dat een of ander manier, ek verouder, nie net emosioneel en intellektueel nie, maar ook in die interpretasie van feite van daardie tyd.

Die oorsprong hiervan was 'n skoolwerk, studente van ESPM, voortreflike skool van propaganda en bemarking.

Hulle het my gevra of ek die onderhoud sou gee en ek het nie twee keer gedink nie, en ek het ja gesê.

Was nie onvoorwaardelik Hierdie onderhoud van Cláudio Souza doen Soropositivo.Org Damn Shit

Die enigste voorwaarde wat ek uitgedruk het, was dat my gesig nie weggesteek moes word nie, en nie eers sal my naam verander word nie. En ongelukkig het hierdie twee voorwaardes op een of ander manier uiteindelik nie bereik nie.

En wie weet my, weet dat ek hieroor woedend was! En as jy my goed ken, weet jy dat ek, woedend, nie reguit dink nie!

Ek, Cláudio souza do Seropositivo.Org, dink nie altyd aan die wet nie

As dit so is, dink ek op een of ander stadium in my lewe reguit!

Die gevolg hiervan was 'n baie ernstige en baie ernstige teks, wat 'n hele instelling uitdaag, gebaseer op die fout van twee mense!

En as ek sien dat dit nie die gevolg het vrystel Ek het in kontak met die instelling, die kollege van advertensies en bemarking, ESPM.

Skaars geluk om Elisabeth te ontmoet

En ek het die dankbare vreugde aan voldoen Elizabeth die skoolhoof, wat meer gemaak as korrek dat fout, hy my posisie verstaan, en aangebied vir my 'n kans om deel te neem in 'n onderhoud in 'n program met die naam Gekoppel in die area!

Kyk na my, Cláudio Souza doen Seropositivo.Org, sê nonsens 😉

Bet is nou 'n vriend. Maar ek onthou die hartseer in sy stem as ek, nadat verwyder alles oor, maar in werklikheid was daar 'n artikel wys "dat," en sy het vir my gesê "nog nie".

Die gees van 'n aap woon Die liggaam van Cláudio Souza doen Seropositivo.Org

O God, waarom het jy my in die gees van 'n aap gemaak?

En ek het die basiese beginsels vir al daardie jare vergeet, aangesien daardie onderhoud toegestaan ​​en aanlyn gepubliseer is.

Ek het net iets baie ernstig, en hier gaan dit:

Elizabeth: Ek is jammer om my verskonings te aanvaar en baie dankie.

Nou glo ek dat ek die dinge korrek gekalibreer het en jy kan die video kyk.

Geniet.

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: