MIV ontwikkel vinnig weerstand teen die "gene-redigeer-genesingstegniek"

Weerstand kan die Achilleshiel van die genetiese ingenieurswese benadering wees

Ontwikkel weerstand teen terapie tot 8 dae

Een van die tegnieke dryf die virus letterlik teen weerstandstellings

In 'n terugslag vir 'n innoverende benadering tot die genesing van MIV, het navorsers wat betrokke is by 'n tegniek wat ensieme gebruik om virale gene uit die DNA van besmette selle te verwyder, gevind dat MIV maklik by hierdie aksie aanpas en vinnig weerstand ontwikkel teen die gids wat molekules na die teiken neem wat die regte deel van 'n ry bevat van menslike sellulêre DNA. Weerstandige virusse kan ook 'n aggressiewer stam van die virus ontwikkel en selfs vinniger repliseer as virusse wat nie aan genterapie blootgestel is nie (hoewel dit steeds vatbaar is vir konvensionele antiretrovirale middels (ARV)).

Daarbenewens het die navorsers stel voor hoe dit werk geenterapie kan eintlik bevorder die ontwikkeling van weerstand, vir aktief besig om klein veranderinge in waar sellulêre DNA gesny skep. Weerstand kom vinnig voor - binne 8 dae nadat die eerste toediening van terapie aktief is.

Dit beteken nie dat die hele benadering tot geen-redigering tot mislukking gedoem is nie, maar dit impliseer dat die vernederende ensiemgen moet geheg word aan 'n wye verskeidenheid verskillende "probe genes" wat ontwerp is om 'n groter aantal verskillende punte aan te heg van die virale DNA wat binne die menslike DNA in geïnfekteerde selle verborge is.

Genetiese tegnologie behels die vervoer van 'n ensiem-DNA genaamd CRISPR-vernedering of cas9 in die hart van die menslike selkern. Die ensiem cas9 wat oorspronklik in bakterieë gevind is as 'n natuurlike verdediging teen die virus, is aan 'n enkele stringlengte "gids" (sgRNA RNA) geheg wat die cas9 na die spesifieke deel van die DNA wat deur MIV geïnfiltreer word in die proses om die nuut-omskepte RNA te integreer in DNA wat verwyder moet word om MIV-beheer oor die sel te elimineer en sodoende die siklus van lewe MIV.

Die konsep verskil nie veel van die veelsydige genterapie wat kort interfererende RNA (siRNA) genoem word nie, wat ondersoek word na tot 'n aantal siektes, insluitend chroniese hepatitis B (hierdie skakel lei na 'n teks op 'n ander webwerf, in Engels, wat ook vertaal sal word). Maar met inagneming van die siRNA teikens en afbreking van "messenger RNA" en orgaanmolekules wat as virus replikasie masjiene in die hoofdeel van die sitoplasma van die sel optree () sgRNA / cas9 Geïntegreerde DNA doelwit, die meestermodel vir die vervaardiging van retrovirusse soos MIV voeg die genetiese instruksies in die selkern en nie in die omliggende sitoplasma in 'n sel van selle in nie.

Hierdie studie

In hierdie studie vitro die T-sel navorsers besmet met drie verskillende "genes probes " sgRNA / cas9 ontwerp vir verskillende dele van MIV-DNA wat in die selkern geïntegreer is.

Een, genaamd T4, is aan die gag / pol van die MIV-genoom, wat spasie vir MIV-funksie insluit wat gelykstaande is aan 'n "DNA kopieer masjien"; 'n tweede geen, T10, is aan die env / rev, wat die instruksies insluit om die "virale koevert ". In hierdie twee gevalle is die sgRNA self verbind met 'n spesifieke punt van virusse DNA wat in twee dele gekloof is, sodat cas9 die gesnipperde wenke van nog steeds virale DNA.

'N Intrasellulêre molekulêre herstel meganisme genaamd NHEJ (finale nie-homoloë reassemblers) herstel uiteindelik gesnipperde DNA wenke, maar DNA is meer geneig om "Foute" en stel veranderinge in die DNA-ketting voor, waarvan sommige weerstand teen MIV kan gee.

Die derde probe geen, genaamd LTR-B, was soortgelyk aan wat gebruik is in 'n studie wat ons aan die einde van Maart aangemeld het (Maak ook oop op 'n ander webwerf in Engels en ons sal dit betyds probeer vertaal). Dit sny die DNA by die twee punte wat geleë is in of naby die volgorde genaamd Litros (Long Term Terminal Repetition in vrye en interpretatiewe vertaling - aanvaar samehangende voorstelle) wat die eindpunte van die genetiese materiaal van MIV verteenwoordig. So voer dit 'n volledige verwydering van alle MIV-komponentmateriaal uit die besmette sel.

Een van die implikasies van LTR-B is soos altyd weerstand as die sel steeds in staat is om MIV te produseer, wat in teorie dit kan, want daar is nog oorblywende dele van die DNA wat, hoewel gebrekkig, steeds in staat is om te produseer aansteeklike virus. Dit moet wees omdat MIV-DNA in die eerste plek 'n mutasie ondergaan het in 'n vorm wat deur sgRNA bestand is teen "beslaglegging".

Resultate en implikasies

Produksie van virale deeltjies is vergelyk tussen selle behandel met sgRNA / cas9 en selle behandel met cas9 alleen. Die navorsers het bevind dat, soos verwag, virale replikasie aanvanklik erg aangetas is in die selle wat besmet is met sgRNA / cas9 sonde geen. In die algemeen was piek virale produksie vlakke laer 83% in selle behandel met T4, deur 95% in diegene wat behandel is met T10, en ongeveer 98% in selle behandel met LTR-B.

Virale produksie het ongeveer vyf dae na infeksie in beheerselle begin, maar is vir ongeveer vier dae vertraag in LTR-B behandelde selle en vir ongeveer tien dae in selle behandel met T4 of T10. Daar was egter beduidende virale produksie aan die einde van LTR in B-selle, virale vlakke by piekproduksie van FP - wat ook vir vier dae uitgestel is - was nog laer 55 in beheerselle. Maar in selle behandel met T10 was presies dieselfde in beheerselle - hoewel vertraag deur agt dae - en eintlik was omtrent 20% hoër in T4-selle. Dit dui daarop dat virus weerstand vinnig voorkom.

In virusmonsters het 74% van T4, 70% van T10 en 72% van LTR-B virusse hul DNA verander op die wyse wat deur drie verskillende genetiese sonde verwag word. In die ander 16%, 20% en 18%, was daar mutasies van een of ander aard en sommige is toegeskryf aan weerstandsgenerering.

Die navorsers het die eksperiment weer uitgevoer op selle wat besmet is met die MIV-virus wat uit die piekvirale produksie geneem is, in die vorige eksperiment wat algemeen verwag word om bestand te word. Die weerstandbiedende virusse wat met T4 behandel is, het weer 20% meer virusse as die kontroleselle geproduseer. In die geval van selle wat met T10 behandel is, het hulle dieselfde hoeveelheid virus as selkontrole geproduseer, maar het die virusproduksiepiek ses dae bereik. vroeër. Dit dui daarop dat die MIV wat weerstand teen T4 of T10 geword het, was ten minste hoe om 'n virus replikasie beheer toe te pas, of 'n installeerder.

In die geval van die LTR-B behandel met weerstandige virus, is die virale produksie piek ook vroeër as die virus beheer bereik oor ses dae, maar die virale produksievlakke gebly 30% laer, wat daarop dui dat die weerstand LTR virus -B mag die prys van 'n klein weerstand teen jou teler betaal.

In T4-resistente virus was daar 'n oorheersing van 'n enkele mutasiepunt ('n genetiese mutasie met slegs een "Brief" die verander). Dit verteenwoordig 'n kwota van 81% van weerstandbiedende virusse en 'n ander enkelvoudige mutasie verteenwoordig 13% van hulle. In virus weerstand teen T10, terwyl 'n enkele punt mutasie 38% van virus wat weerstand bied teen ander weerstandige virusse verteenwoordig, oor die algemeen 'n meer komplekse mutasie van 3 of 4 punte van veranderinge gehad het.

Die weerstand van LTR-B weerstandige virusse was meer ongewoon. T4 en T10 het slegs klein dele van die virusgenoom onttrek; as dit is onnauwkeurig herstel, kan dit weerstandbiedende stamme skep. In hierdie geval is dit die NHEJ sellulêre masjinerie, wat terug na en onakkuraat "geredigeerde" DNA, wat die kern van die weerstand is. Maar die LTR-B moet die hele virusgenoom verwyder, sodat die virale DNA-aansluiting nie die kans moet hê om selfs mutante virusse te begin produseer nie. Waar was die weerstand? Van wat of wat?

Die navorsers het bevind dat 'n klein deel van virus bestand T4 en T10 maar al weerstandige virus LTR-B, het geen vervanging van 'n genetiese basis vir ander, soos die meeste bestand virus, maar het die hele afdelings verwyder of ingevoeg in die genetiese kode - die sogenaamde "Indels".

Dit dui daarop dat dit die sgRNA / cas9 self was wat weerstand in hierdie gevalle veroorsaak het. Cas9 het die DNA op die kliefplek ontwrig sodat dit die weerstandbiedende virusse vervaardig.

In hierdie geval, is weerstand nie veroorsaak deur virale besigheid transaksie in die teenwoordigheid van lae vlakke van dwelms wat 'n selektiewe evolusionêre druk uit te oefen - wat gegenereer is direk deur die dwelm self veroorsaak. In kort, is sgRNA / cas9 optree as 'n mutageen, 'n direkte bestuurder van virale mutasie in die rigting van die weerstandige stam te besit sgRNA / cas9. Redakteur se nota. In Portugees herinner ek my om agteruit te skiet. Hierdie tipe "skoot", wat terugval, dood "slegs" een persoon, as jy ontsnap uit beheer en uitgaan in die strate ...

Sommige onkonvensionele antivirale middels genereer probleme en werk omdat hulle mutagene is, soos ribavirien, maar in hierdie geval werk hulle op die virale genoom. siRNAs kan ook mutasies direk in sitoplasmiese RNA vertoon. Maar dit is die eerste keer dat 'n voorstel vir MIV-behandeling direk gesien word wat bydra tot die produksie van weerstandige mutasies binne die provirale DNA in die hartselle.

Terwyl weerstandsproduksie tot 'n minimum beperk sou word deur die gebruik van veelvuldige sgRNAs, soos die navorsers suggereer, toon hierdie studie dat onverwagte terugslae dalk vir navorsers kan wag op hoe om MIV te genees. en dat die nuwe geen-uitgawe en ander tegnieke wat betrokke is, eie risiko's kan veroorsaak navorsing of lewe, afhangende van hoe dit uitgevoer word en in watter tipe studie, in vitro of menslike, en kan ernstige probleme oplewer.

Redakteursnota: ek is baie bly as ek voel dat ek my lesers goeie nuus kan gee, en hoe verder ek vorder met die navorsing en vertaling van hierdie tekste, wat my soms laat studeer “'n bietjie genetika om dit te vertaal" ”, Maak my meer en meer versigtig en bedagsaam met wat ek publiseer en ek het in my bronne nie gesien dat ek verstandig is nie, en geen melding maak van hierdie genesing wat in Londen ontstaan ​​het nie. Ek haat dit om te lyk soos Cassandra wat die apokalips aankondig, en al wat ek vra, is aandag en versigtigheid. Ek sou baie daarvan hou om seker te wees dat 'n spesifieke studie eintlik daarin geslaag het om 'n kuur vir MIV te vind, maar ek weet dat daar tussen die toepassing van hierdie moontlike genesing 'n toepassingsprotokol moet bestaan ​​wat, indien min, 'n behandeling van X-tyd en 'n periode van 'DELTA' tyd wag vir bewys van volledige remissie, verwydering van reservoirs (die ingewande is 'n ongelooflike groot gebied waar MIV kan wegkruip, en as dit daar versteek bly, is dit aanvaarbaar as 'n mediese toestand wat lei tot die persoon tot 'n lewe sonder ART maar met 'n ingewikkelde skedule vir die versameling van materiaal vir eksamens vir die res van my lewe, en dit, al is dit 'n genesing, het die gesig van 'n siekte, want ek is hier, 02:22 is bloot omdat ek 'n uitstekende dag gehad het en ek geglo het dat die baie verdagte griep wat my gekry het (ek het die entstof) was weg en al wat ek moes doen was om te gaan lê, na tien minute was ek seker dat ek nie sou slaap nie -0 ek is nie genees van 'n griep waarvoor ek ingeënt is nie en Ek is nie op hierdie stadium in my lewe nie - 52 jaar oud, 22 van hulle met MIV, mishandel en, om eerlik te wees, gaan ek net straat toe as ek gedwing word deur 'n verbintenis wat nie hier opgelos kan word nie.

Ek was baie selektief in die keuse van mense wat in my huis kan kom en, nadat hulle behandel soos 'n idioot deur studente van ESPM wat my bedrieg met 'n haatlike en betreurenswaardig sinisme (al wat ek het hulle gevra was hulle het my naam nie verander of verberg my gesig en dit is presies wat hulle gedoen het Morele :. Onderhoud, selfs vir studente van elementêre, sal moet betaal en saak wat seerkry Ek sal die kamera instelling kyk en maak die belanghebbende partye om my werk te gebruik om hul professionele opleiding is onderhewig aan 'n kontrak met my ononderhandelbaar terme of enigiets. Dankie almal studente van ESPM omdat dit gedrag van die kinders, immoreel skelm en bedrieër wat my gelei het tot hierdie gevolgtrekkings en sal nie verander word by 'was vir die dag van my dood.

Op hierdie manier, in die naam van omsigtigheid. Ons is versamel rondom 'n probleem dat ons generies gesproke praat, word ons deur suiwer, pragtige en dwaze roekeloosheid verswelg. Hoeveel van ons, en selfs ek, moenie ophou, op 'n tyd wanneer die gesondheid krisis gaan lê, voel soos om terug te gaan in tyd en gee met 'n baseball bat op die kop dat "ons self roekelose" en 'n boodskap laat vir hom dit sal volgens my min of meer so wees. Gebruik sy / haar kondoom.

Ek ondersoek hierdie veronderstelde genesing in Engeland. Ek het goeie bronne daar en niks is aan my gestuur nie. Miskien is daar niks om te stuur nie en al hierdie spog is 'n soort "klik-jag". Of, wie kan weet (?) Ek het in die skande gekom met hulle en sal dieper en dieper moet soek.

Wel, die griep is nie stil nie en my neusgange is gesluit. Wie kan so slaap?

Ek gaan na Netflix, kyk na Luke Cage, want ek gaan van nuuskierigheid dood oor wat volgende is.

Ja, mense, ek speel hard, maar dit is omdat die lewe my geen keuse gegee het nie, en karakters soos Daredevil, The Punisher, Luck Cage en Jessica Jones bring my, ten minste vir 'n paar minute, die gevoel dat daar geregtigheid kan wees, of ten minste, as iemand wat ver weg, in die nag van tyd, daar is die korrektheid van die rekeninge en, as ek nie my kan hef, laat my yl met vreugde sien "vigilantes" iets wat ek sou graag in staat wees om te doen doen.

ja, Smart meisie, ek het 'n lang pad en emboara Ek kan jou baie waarhede gee sleep, my boek laat hulle na te dink oor hoe ek kon gaan deur al wat jy sal lees. Ek sê dit was die maklike deel. Daar is 'n moeilike deel, en ek durf nie eens te dink oor Pola in 'n Word-dokument ... Wat sal sê as ek hulle mag gee in 'n boek ... lol Tot volgende.

Cau. Dit is 'n liefdevolle manier waarop 'n liefdevolle Bahiaanse vrou verkies om na my te verwys. As 'n vrou my Cau noem, klop my hart vinniger, my asemhaling raak deurmekaar en al wat ek kan onthou, is die frase, nadat ek die preserveermiddel:

"Nou kan ek ..."

Wat het daarna gekom .... Dit was chaos ... (...). Dit was amper twintig jaar en soms voel ek nog steeds die bitterheid van die gal wat oor my uitgegiet is. En die kwaadwillige vraag: Hoe gaan jy omdraai wanneer die gety opvul? Ek het niks geantwoord nie, maar ek het gedink: swem.

Gus Cairns

Geplaas in: 17 Mei van 2016

Vertaal deur Claudio Souza doen Oorspronklike in MIV ontwikkel vinnig weerstand teen gene-redigering genees tegnologie deur Gus Cairms vir AIDSMAP hersien deur Mara Macedo

verwysing

Wang Z et al. CRISPR / Cas9-afgeleide mutasies inhibeer MIV-1 replikasie en versnel virale ontsnap. Selverslae, 15, 1-9-bladsye. DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.celrep.2016.03.042. April 2016.

Verwante onderwerpe

verwante Nuus

Verwante nuus uit ander bronne

optel Meer Redakteursforum op die soeke na 'n genesing >

Mees gewilde nuus

  1. EASL verskaf nuwe aanbevelings vir hepatitis C-behandeling vir alle genotipes26 September 2016
  2. Nederlandse model bevind PrEP vir hoërisiko-gay mans is koste-effektief teen huidige pryse en kostebesparing teen algemene pryse27 September 2016
  3. Spaanse studie gee gerusstelling: klein MIV-blasies voorspel nie behandelingsmislukking nie21 September 2016
  4. Swede die eerste land wat UNAIDS / WHO 90-90-90 teiken bereik14 September 2016
  5. Sifilis pryse styg onder gay mans in die VSA, CDC data show29 September 2016

'N Bietjie meer vir u lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: