Soropositivo.Org - Daar is lewe met MIV deur Cláudio Souza

8 Maart - 2019 - Internasionale Vrouedag

Vigs
'N Roos is 'n roos, en 'n roos is 'n blom, en soos Galileo van Galilea gesê het, is dit liefde. (Benjor)

Ek het net hier besef, nou, by 16: 35, dat ek iets laat "ongemerk". Ja, ek besef nie dat dit vandag Internasionale Vrouedag is nie.

Dit is 'n pragtige ouderdom.

Ek haal "historiese verwysings" om te bevestig wat ek weet as die groot motivering van die skep van hierdie dag, as ek kon, miskien die terrein wat my die verwysings onder die manier waarop hulle het gegee sloop.

Die stories wat verwys na die skepping van Internasionale Vrouedag voed die denkbeeldige dat die datum sou ontstaan ​​het uit 'n brand in 'n New York-tekstielfabriek in 1911, toe ongeveer 130 werkers gesterf het. Ongetwyfeld, die voorval in 25 Maart van daardie jaar was die trajek van feministiese stryd oor 20 eeu, maar die gebeure wat gelei het tot die datum skepping is goed voor hierdie gebeurtenis.

Wel, ek geleer het oor die lewe, die hele "legende", of is iets van "sosiale denkbeeldige", ek, ek doen terapie met 'n Freudiaanse ontleder, die enigste een wat my amateuragtige weeklikse deelname daarin geslaag sonder foute, geen leë verskonings , sonder self sabotasie.

Ek het die Lacanian terapeutiese model probeer, en op die ou end het ek amper met die Lacanian gegaan en wie weet die model en ek weet dat dit nie drie sessies geneem het nie.

Die kollektiewe onbewuste dra dit met "die legende, as dit gewoonlik is gebaseer op die geskiedenis en ek glo dat ons vir hierdie waarheid uitgewys bo, wat eintlik 'n beklemming in die fabriek, gevolg deur brandstigting en weglating hulp wat volgende gekom het en dit is hoekom ek sê dat vir jou vroue, dalk vandag se datum 'n rou datum sou wees!

Dit is nie die son wat die meeste skyn nie !!!

Maar ek lees Shogun, en die begrafnis van 'n sekere karakter gaan verder as skoonheid, en gaan verder as poësie. Dus, om die verlies, nie die slagoffer van dié honderd en so baie vroue te vier en as ons mans envergonhemo ons. Was "ons voorgangers", die damn fagia krag vir krag, en mag deur wat hy bring ($$$) om die "voorlopige gevangenisstraf, ateamos vuur te bevorder en help ontken aan diegene wat, in my beskeie, kort en siek assestada visie, is martelare.

En as ek teenstrydig is wanneer ek 'n lang lewe aan hierdie martelare sê, "gee my die voordeel van waansin en dink:

- "Hy is mal, MIV het sy neurone geëet"!

Dit is net om 'n punt te vestig. Van die VIGS Blogs nou is myne die enigste een wat hierdie trofee ontvang het. Die Ander, en ek het probeer om dit te bereik, maar ek het dit nie gevind nie, dit is Solidariedaids, deur Paulo Giacomini. Wel ...

En dit kan selfs waar wees, maar dit verslind, en verteer steeds, die randapparatuur en, dis soos ek gesê het.

Solank ek 'n arm, 'n oog en 'n werkende brein het, selfs al is ek onverskillig of in absolute moeilikheid, sal ek voortgaan om te werk.

Johannes Hoofstuk 5, v. 17 na 18!

Tot nog 'n dag, my meisies!

Nadat ek hierdie teks gepubliseer het, het dit eintlik geskeduleer vir die 20: 55 van 8 se Marco 2019-dag, ek gaan vir die bed stemme.

Neuropatiese pyn, dr. Fernanda, is demonies.

Ek moes hier kom en "hierdie teks oprig".

Ek het die dag "bedlêend" as gevolg van neuropatiese pyn en toe ek wakker word, het ek nou gaan lê en gerol in Amitril, ek het 'n vloed van inligting wat ek betreur. Ek het probeer om te verhoed dat die teks gepubliseer word, maar 4 minute het reeds geslaag.

So het ek wakker geword Mara het vir my gesê dat twee mans (...) "broer en kêrel" het beurte in die verkragting van die eerste "en die tweede in die brand in die lewe 'n vrou.

In 'n TV-program het ek die salarisverskil gesien op ongeveer 21% plus een van geweld wat die begin van hierdie teks versterk.

In die gesig van al hierdie dinge, maar glad nie so nie, op die datum van die huis, word ek verwurg deur * man * te wees.

Catso.

Hulp met R $ 10,00

Hulp met R $ 20,00

Hulp met R $ 50,00

Hulp met R $ 100,00

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!