8 Maart - 2019 - Internasionale Vrouedag

Vigs Chroniese Pyn En Perifere Neuropatie Immuun venster Vrou / vrou vroue

Ek het net hier besef, nou, by 16: 35, dat ek iets laat "ongemerk". Ja, ek besef nie dat dit vandag Internasionale Vrouedag is nie.

Dit is 'n pragtige ouderdom.

Ek haal "historiese verwysings" om te bevestig wat ek weet as die groot motivering van die skep van hierdie dag, as ek kon, miskien die terrein wat my die verwysings onder die manier waarop hulle het gegee sloop.

Die stories wat verwys na die skepping van Internasionale Vrouedag voed die verbeelding wat die datum sal ontstaan ​​uit 'n vuur in 'n tekstielfabriek in New York in 1911 toe oor 130 werkers verkoolde gesterf. Ongetwyfeld het die 25-voorval van Maart van daardie jaar die trajek van feministiese stryd in die 20-eeu gemerk, maar die gebeure wat tot die skepping van die datum gelei het, is goed voor hierdie gebeurtenis.

Wel, ek geleer het oor die lewe, die hele "legende", of is iets van "sosiale denkbeeldige", ek, ek doen terapie met 'n Freudiaanse ontleder, die enigste een wat my amateuragtige weeklikse deelname daarin geslaag sonder foute, geen leë verskonings , sonder self sabotasie.

Ek het selfs die Lacanian-terapeutiese model probeer, en uiteindelik het ek die Lacanian amper geklap en wie die model ken en ek weet dat dit nie drie sessies geduur het nie….

Die kollektiewe onbewuste dra dit met "die legende, as dit gewoonlik is gebaseer op die geskiedenis en ek glo dat ons vir hierdie waarheid uitgewys bo, wat eintlik 'n beklemming in die fabriek, gevolg deur brandstigting en weglating hulp wat volgende gekom het en dit is hoekom ek sê dat vir jou vroue, dalk vandag se datum 'n rou datum sou wees!

Dit is nie die son wat die meeste skyn nie !!!

Maar ek lees Shogun, en die begrafnis van 'n sekere karakter gaan verder as skoonheid, en gaan verder as poësie. Op hierdie manier, vier die verlies, nee, die offer van die honderd vroue, en laat ons vir ons mense skaam wees. Was "ons voorgangers", die damn fagia krag vir krag, en mag deur wat hy bring ($$$) om die "voorlopige gevangenisstraf, ateamos vuur te bevorder en help ontken aan diegene wat, in my beskeie, kort en siek assestada visie, is martelare.

En as ek teenstrydig is wanneer ek 'n lang lewe aan hierdie martelare sê, "gee my die voordeel van waansin en dink:

- "Hy is mal, MIV het sy neurone geëet"!

Dit is net om 'n punt te maak. Van die VIGS-blogs op die oomblik is myne die enigste wat hierdie trofee ontvang het. Die ander een, en ek het probeer om dit te bereik, maar dit nie gevind nie, is Solidariedaids van Paulo Giacomini. Wel ...

En dit kan selfs waar wees, maar dit verslind, en verteer steeds, die randapparatuur en, dis soos ek gesê het.

Solank ek 'n arm, 'n oog en 'n werkende brein het, selfs al is dit onvoorwaardelik of in absolute moeilikheid, sal ek voortgaan om te werk.

Johannes Hoofstuk 5, v. 17 na 18!

Tot nog 'n dag, my meisies!

Nadat ek hierdie teks gepubliseer het, het dit eintlik geskeduleer vir die 20: 55 van 8 se Marco 2019-dag, ek gaan vir die bed stemme.

Neuropatiese pyn, dr. Fernanda, is demonies.

Ek moes hierheen kom en "hierdie teks vergroot".

Ek het die dag bedlêend van neuropatiese pyn deurgebring, en toe ek wakker geword het, het ek vandag gaan lê en in Amitril gaan rol, het ek 'n stortvloed inligting gehad wat ek betreur het. Ek het probeer om te verhoed dat die teks gepubliseer word, maar dit was reeds 4 minute.

Sodra ek wakker geword het, het Mara my vertel dat twee mans ... “swaer en kêrel” afwissel, die eerste verkrag ”en die tweede om’ n vrou lewend te verbrand.

In 'n TV-program het ek die salarisverskil gesien op ongeveer 21% plus een van geweld wat die begin van hierdie teks versterk.

In die gesig van al hierdie dinge, maar glad nie so nie, op die datum van die huis, word ek verwurg deur * man * te wees.

Catso.

Hulp met R $ 10,00

Hulp met R $ 20,00

Hulp met R $ 50,00

Hulp met R $ 100,00

[wpforms id = ”168676 ″ titel =” onwaar ”beskrywing =” onwaar ”]% MCEPASTEBIN%

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: