Langdurige aksie inspuitbare behandeling werk goed en maak nie saak nie!

Langdurige inspuitbare sorg werk goed en is gemaklik

Jy is in Inisiasie ** Anti-retrovirale middels ** Inspuitbare Antiretrovirale Toestelle - 'n Prestasie in 20198 ** Langdurige inspuitbare sorg werk goed en is gemaklik
Beeld standaard
Inspuitbare Antiretrovirale Toestelle - 'n Prestasie in 20198

Langwerkende inspuitbare behandeling handhaaf virale onderdrukking

'N Kombinasie van twee eenmalig, langwerkende inspuitbare anti-MIV-middels het 'n baie lae dosis van terapeutiese mislukking en 'n gunstige veiligheidsprofiel getoon, volgens die resultate van twee fase III-proewe wat gister aangebied is. Konferensie oor Retrovirusse en Opportunistiese Infeksies (CROI 2019) in Seattle.

Dubbele inspuitings van cabotegravir, 'n eksperimentele integrase-inhibitor en die nie-nukleosied-omgekeerde transkriptase-inhibitor (NNRTI) rilpivirine, tans beskikbaar as 'n pil (Edurant), onderhou virale onderdrukking onder mense met behandeling ervaringvirale onderdrukking onder mense met behandelingservaring, verander van 'n standaard mondelinge behandeling en tussen voorheen onbehandelde pasiënte na 'n kort induksietydperk van drie geneesmiddels.

Daarbenewens het die studie deelnemers 'n hoë vlak van tevredenheid uitgespreek'n hoë vlak van tevredenheid met 'n maandelikse inspuitings in vergelyking met die daaglikse pille, en byna al gesê hulle sou verkies om die inspuiting metode gebruik, berig dr Susan Swindells, Mediese Sentrum van die Universiteit van Nebraska, en dr Chloe Orkin, die Queen Mary.

Universiteit van Londen.

Fase II LATTE studies het voorheen getoon dat 'n vereenvoudigde orale behandeling van cabotegravir plus rilpivirien is effektief as onderhoudsterapie. Dit ondersteun die evaluering van inspuitbare formulerings van die twee middels in voorheen onbehandelde pasiënte. Soos gerapporteer by die Internasionale Vigs-konferensie van 2016, 91% van mense wat inspuitings ontvang het elke 4 weke en 92% van mense wat dit elke 8 weke gedoen het onopspoorbare viruslading in week 48.

Dit stel die verhoog vir groter fase III studies. ATLAS (Antiretrovirale Terapie as 'n Langtermyn Onderdrukking) geëvalueer cabotegravir plus inspuitbare rilpivirien by mense wat oorgeskakel het van 'n standaard orale antiretrovirale kombinasieorale antiretrovirale standaard met onopspoorbare viruslading orale antiretrovirale met onopspoorbare viruslading, terwyl die FLAIR (First Long-Term Injectable Regimen) die injectables in mense wat MIV begin behandel het, getoets het. die eerste keer

Intramuskulêre Jabs

Cabotegravir en rilpivirine is as twee toegedien jabs intramuskulêre, die boude is die voorkeurspuitplek. Alle inspuitings is deur gesondheidswerkers gegee. Pasiënte is gevra om elke maand na hul klinieke terug te keerElke maand na hul klinieke terugkeer en het 'n venster van sewe dae ontvang om dit te doen. Voldoening was goed in beide studies, met feitlik alle deelnemers wat maandelikse behandeling in hierdie venster ontvang.

Die gebruik van inspuitbare terapie sou 'n belangrike paradigmaskuif weesgroot paradigmaskuif"In die manier bied ons volgens Orkin behandeling. "Dit kan gedoen word - ons het nie in MIV gedoen, maar dit is gedoen in ander gebiede van medisyne," het sy gesê, wys daarop dat die langwerkende depot formulerings wyd gebruik word vir psigiatriese dwelms en voorbehoeding is algemeen toegedien as inspuitings elke maand of twee.

Skakel na injectables

Die ATLAS-studie, aangebied deur Swindells, het 616-pasiënte met behandelingservaring ingesluit. Een derde was vroue, twee derdes was wit, ongeveer een kwart was swart, en die mediaan ouderdom was 42 jaar. Hulle het gemiddeld 4 jaar op antiretrovirale terapie gehad, almal het virale onderdrukking gehad en die gemiddelde CD4-telling was 653-selle / mm3.

Aan die begin van die studie het die helfte NNRTI-gebaseerde skemas geneem, een derde het integrase-inhibeerders en 17% was in protease-inhibeerders. Hulle is ewekansig toegewys om op hul huidige orale behandeling te bly of oor te skakel na cabotegravir inspuitbare en rilpivirien. Om veiligheid te verseker, het die deelnemers in die laaste groep vir een maand cabetgravir en rilpivirienpille geneem voordat hulle na inspuitings oorgeskakel het.

Ondetectable Viral Load - Meer inligting hier.

tariewe onopspoorbaar virale lading, gedefinieer as MIV RNA in 50 kopieë / ml of meer, was baie laag in beide groepe: 1,6% met cabotegravir inspuitbare en rilpivirine versus 1,0% met volgehoue ​​mondelinge behandeling. Virologiese sukseskoerse was onderskeidelik 92,5% en 95,5%. Hierdie resultate het getoon dat inspuitbare middels nie minderwaardig was aan kontinue orale terapie nie.

Drie individue wat die injectables ontvang het (twee uit Rusland en een uit Frankryk) het terapeutiese mislukking bevestig - vertaler se opmerking: Hulle praat van virologiese mislukking, asof die virus misluk het. Trouens, die virus WON hierdie klein skermutsels en daarom hersien ek teks deur teks totdat daar nie meer virologiese mislukking is nie.

Mislukking of bankrotskap is terapeuties, MIV kon die dwelms druppel, repliseer en ontwikkel weerstand teen hierdie medikasie / terapeutiese stelsel, met die terugkeer van waarneembare virale lading. En net hulle en God weet wat die gevolglike virale vragvlakke was. van hierdie mislukkings by weke 8, 12 en 20 en toon bewyse van omgekeerde transkripsie of assosiasie mutasies van integrase weerstand. Almal het MIV 'A' subtipes.

Begin met injectables

Die FLAIR-studie, aangebied deur Orkin, sluit in 556-mense wat hul eerste behandeling vir MIV begin. Net meer as 20% was vroue, bykans driekwart was wit, 18% was swart en die gemiddelde ouderdom was 34 jaar. Aan die begin van die studie het 'n vyfde 'n viruslading 100.000 kopieë / ml of meer gehad en die mediaan van die CD4 telling was 444 selle / mm3.

Deelnemers het begin met 'n regime van drie saamgestelde dolutegravir / abakavir / lamivudien induksiedrugs (Triumeq) vir 20 weke om die virusvlakke te verminder. Hulle is dan gerandomiseer om óf op hierdie skema te bly of oor te skakel na cabotegravir inspuitbare en rilpivirien, wat weer begin met orale formulerings van hierdie middels vir die eerste maand.

Ook hier was nie-respons-tariewe laag, in 2,1% in die inspuitbare groep en 2,5% in die mondelinge terapiegroep. Die virologiese sukseskoerse was onderskeidelik 93,6% en 93,3%, wat ook nie-minderwaardigheid toon. Drie mense, almal uit Rusland en met 'n 'MIV-subtipes, bevestig virologiese mislukking en het bewyse van weerstandverwante mutasies getoon.

Veiligheid en tevredenheid

In beide studies het farmakokinetiese data getoon dat konsentrasies cabotegravir en rilpivirien in die bloed bo die effektiewe drempels gedurende die studie gebly het en soortgelyk was aan die vlakke wat met die ooreenstemmende orale formulerings behaal is.

Behandeling was oor die algemeen veilig en goed geduld. Ernstige nadelige gebeurtenisse was skaars onder mense wat cabotegravir en rilpivirien gebruik (nie in ATLAS nie en een in FLAIR).

Hipersensitiwiteit, Pyn en Onderbrekings van Inspuitingsterapie

Daar was geen gevalle van dwelm hipersensitiwiteit of hepatiese toksisiteit nie. In albei proewe het 3% van deelnemers behandeling met inspuitbare middels gestaak weens ongunstige gebeurtenisse.

Reaksies op inspuitingsperseel - hoofsaaklik pyn - het plaasgevind in 20% tot 30% van deelnemers.

Dit was meer algemeen by die basislyn, was gewoonlik lig of matig en verbeter met verloop van tyd met 'n gemiddelde duur van drie dae.

Vier mense in ATLAS en drie in FLAIR onttrek as gevolg van inspuitingsreaksies.

Die navorsers het ook pasiëntstevredenheid en voorkeure beoordeel Diegene wat die injectables ontvang het, was meer tevrede met die behandeling.

Tevredenheid met langwerkende inspuitbare behandeling neem geleidelik toe

Die toename in tevredenheid was veral opmerklik in ATLAS, waar deelnemers onttrek het van daaglikse mondelinge terapie. Die oorgrote meerderheid het verkies inspuitings in plaas van pille (86% van alle pasiënte en 97% van die respondente in ATLAS; 91 99% en% onderskeidelik in FLAIR).

Swindells het erken dat hy as verskaffer verbasend gevind het dat sommige pasiënte inspuitings op pille verkies, maar hulle het dit verkies.

Langwerkende inspuitbare behandeling fasiliteer en verwyder stigma van werkonderbreking om deurlopende behandeling te gee. Langwerkende inspuitbare behandeling verhoed dit

"Hulle hou daarvan om nie te bekommer om elke dag die pille te vat nie ... hulle kry die inspuiting en hulle is goed," het sy gesê. "Hulle hoef nie te dink oor wat MIV elke dag, het hulle nie hoef te bekommer oor mede-werkers of huismaats sien pilhouers - kan daar 'n paar MIV stigma van verligting wees as hulle nie hoef te dink oor elke dag" .

Jy sien, ek het 'n dwelm roetine wat gelei het tot die publikasie van hierdie foto as 'n "waarskuwing geskiet," verduidelik dat dit die beeld van my behandeling was maandelikse.

Maar ek het 'n fout gemaak en ek het ingestem om 'n voorstel van my vriend en suster van harte, Beatriz PachecoBeatriz Pacheco, wat my laat verstaan ​​het dat ek op een of ander manier my en almal van ons gestimuleer het, asook bang geword het, PANIC (!!!) en het pas gediagnoseerde mense gelos nuut gediagnoseer Onversoenbaar met hierdie beeld en, in die naam van gesonde verstand, het ek die beeld verwyder.

My behandeling is deesdae saamgestel uit wat jy in twee beelde kan sien:

  • Oggendbehandeling:
  • Dit simpes vir diegene wat nog meer in een dag geneem het as 40 tablette, insluitend die ou formulering en aanbieding van AZT en ddI (Videx) wie se etiket was eintlik 'n bedreiging met 'n colateraç singelíssimo effek: fulminant pankreatitis

Inspuitbare langwerkende behandeling is 'n uitstekende nuwigheid
Die langwerkende inspuitbare behandeling kan onvanpas lyk en selfs onaangenaam vir my gegee word, aangesien dit my oggend behandeling vir MIV is. Ek is 'n 55 jarige man en veroudering, wat verband hou voortydige veroudering as gevolg van MIV-infeksie, sowel as die mediese geskiedenis, ek sal dit hier sit, moet jy ander medisyne, en selfs vitamien vervanging in die belange van die waarheid, sal nie in hierdie foto pas nie. Maar ... wanneer die nag kom ... =>

En dit is my nag medikasie: => => =>

Inspuitbare langwerkende behandeling
Maar hier, in my aandbehandeling, maak die langwerkende inspuitbare behandeling perfek sin omdat daar net twee clexane inspuitings oor is. Maar iemand sal sê: Clexane behandel nie MIV-infeksie of VIGS nie. Dit is waar. Maar dit kom by kardiovaskulêre inkorting en die teenwoordigheid van MIV in die liggaam skep, byna onmiddellik, vaskulitis, wat is 'n infeksie van die bloedvate. Dit is slegs 'n probleem en slegs omdat dit bestaan. Maar ek is genetiese erfgenaam, en dit is al wat my ma gedoen het vir my, want in waarheid dit het uit my lewe, en my broer in 'n betreurenswaardige wyse en, in een of ander manier, ek, en selfs my broer, wat my later geskroef het, en baie keer, was ons deur hierdie verlating verwonder. Maar vir my, het hierdie, die geneigdheid om are spatare, beroerte (Ek het 'n kaverneuse angioma in my serebellum en my neuroloog sê hy sal nie 'n probleem as wees "nie bloei," en om te vra oor hoe om te weet of hy gebloei, die neuroloog het gesê: "Jy sal weet" -Brrrrrr- het my 'n koue up, tromboflebitis en pulmonale embolisme is difíciul oorleef 'n Ja, ja Ja, en dit is baie, maar ek oorleef twee en DANK GOD.!. , so neem ek Clexane.Three inspuitings ... Dit is min in die gesig van wat ek al gekonfronteer het! 😉 🙂
[embeddoc url = ”https://soropositivo.org/wp-content/uploads/2019/03/my-clinical history.pdf” breedte = “100%” kyker = “google”]

Verwysings

Swindells S et al. Cabotegravir + langdurige waarnemende rilpivirien as instandhoudingsterapie: resultate van die 48-week van ATLAS. Konferensie oor Retrovirusse en Opportunistiese Infeksies, Boston, Abstrakte 139 LB, 2019.

Sien die opsomming op die konferensie webwerf.

Kyk na die webcast van hierdie sessie op die konferensie webwerf.

Orkin C et al. Langwerkende cabotegravir + rilpivirien vir MIV-instandhouding: FLAIR week 48 resultate. Konferensie oor Retrovirusse en Opportunistiese Infeksies, Boston, Abstrakte 140 LB, 2019.

Kyk na die webcast van hierdie sessie op die konferensie webwerf.

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!