18.2 C
São Paulo
28 Januarie 2020

Mense wat met MIV leef en reg tot geheimhouding

Beeld standaard

Slaag die wetsontwerp wat mense wat met MIV leef en die reg op vertroulikheid beter beskerm!

Praat oor mense wat saamleef MIV en die reg op geheimhouding moet nie iets wees waaroor ek sou skryf met die plesier van die een wat die oorlog gewen het, die berg geklim en oorheers het, na die veld afgegaan het en die aartappels geoes het nie! Maar ...! En na my mening lyk dit asof mense wat met MIV leef nog steeds hierdie beskerming nodig het! En hierdie nuus wys dat hulle weer onthou word en moontlik sal kom om beter te beskerm! En ek herhaal, volhard en dring aan: dit is jammer dat ek oor die behoefte aan beskerming moet skryf. Die kop wat my lei na hierdie publikasie op Sondag en die inleidende teks is:

CCJ keur reëls goed om vertroulikheid van MIV-draers te verseker

Luis Macedo / Kamer van Afgevaardigdes, Huldeblyk aan die Nasionale Dag van Openbare Voorspraak. Dep. Erika Kokay (PT-DF) Kokay: Die projek beliggaam die fundamentele reg tot intimiteit
Professionele geheimhouding kan net gebreek word vir die regte rede of as die persoon homself wil identifiseer. Die projek is nou vir plenaire hersiening. Die Kommissie van Huisraad en Justisie en Burgerskap het Woensdag (27) die wetsontwerp op die Federale Senaat 7658/14 goedgekeur. Hierdie PL, die PL wat die openbaarmaking van inligting verbied wat die toestand met die virus van die Vigs, MIV, op verskillende terreine, insluitend in die hofverrigtinge. Volgens die teks sal hospitale, skole, werkplekke, openbare dienste, sekuriteits en regsplegings en die media nie inligting kan openbaar wat die identifikasie van 'n persoon se MIV-status toelaat nie. CCJ keur reëls goed om vertroulikheid te verseker. MIV Professionele geheimhouding kan net gebreek word vir die regte rede of as die persoon homself wil identifiseer. Die projek is nou vir plenaire hersiening! Die Komitee op Grondwet en Justisie en Kamer van burgerskap op Woensdag (27) goedgekeur, Bill 7658 / 14, die Senaat, wat die bekendmaking van inligting sodat die identifisering van die virus draer status van verbied VIGS, MIV, in verskeie gebiede, insluitend in regsverrigtinge. Volgens die teks sal hospitale, skole, werkplekke, staatsdiens-, veiligheids- en geregtigheidsliggame en die media nie inligting kan openbaar wat die identifikasie van 'n persoon se MIV-status toelaat nie.

Maar ons mense wat met MIV leef, het hierdie basiese beskerming regtig nodig: 'Ons mediese geheimhouding'!

FGTS
Die Garantiefonds vir Werknemers (FGTS) is in 1966 ingestel is tans gereguleer deur Wet No 8.036 / 90 en besluit 99.684 / 90. Dit is 'n versameling van fondse wat ingesamel word uit die private sektor (besighede in die algemeen) en bestuur deur die Federale Spaar Bank met die primêre doel van die ondersteuning van werkers in sommige gevalle die sluiting van die diensverhouding in situasies van ernstige siekte en selfs in oomblikke natuurlike rampe, en is ook bedoel vir beleggings in behuising, sanitasie en infrastruktuur.

ASHOKA Maatskaplike EntrepreneursASHOKA Maatskaplike Entrepreneurs

Ek glo dit was tussen 2002 en 2003 dat ek 'n eerste gebeurtenis in Ashoka was met die nuwe lede van die Genootskap, wat weens my foute en ontoereikendhede nie meer speel nie.
Ek het hulle misluk
En intussen is ek trots dat ek in u geledere kon wees toe ek iets verduidelik het wat ek in gedagte gehad het oor die skep van 'n bank ure om die afwesigheidskedules te vergoed, die vrystelling van arbeidskoste vir MIV-positiewe professionele persone wat deur hierdie ondernemings gehuur word. Ek wens u, Claire, kan na hierdie bladsye kom en uitvind dat dit so is! Ja, ek kan die beeld van u gesig en al u toewyding en ondersteuning vir my red. Claire. Ek het 'n fout gemaak en is jammer! wetgeleerde
Mense wat met MIV leef en die reg op geheimhouding
Die Boodskap hier is vir almal wat pas MIV ontdek het, of selfs 'n persoon wat met Vigs leef. Teoreties is dit om middernag dat die duisternis digter word. En dit is op die oomblik dat die aanbreek begin!
Ek het die simpatie probeer vind van Ernstige Wetgewers wat die “deurvoer van die bron van hierdie oninvorderbare bronne'Vir die staat - en ek hoor selfs die gons as ek dit in 2019 skryf onder die' Nuwe rigting '. Terwyl ek die idee self verduidelik, het een van die mense wat geluister het my verkeerd verstaan. En hy het uiteindelik geglo dat ek op een of ander manier die verlies van hierdie regte voorgestel het en dat ek, verbaas deur die gebrek aan begrip, met 'n “nuwe lampjie lig in hippocampus".

Mense wat met MIV leef, het beskerming nodig in hul lewens en, soos die ander, het die natuurlike reg, hel, reg op mediese vertroulikheid! Catso

En ek versterk tydens die hartseer bewoording hieronder, wat uit die teks self kom, dat dit die ongelukkige, ruwe en onheilspellende werklikheid is dat mense wat met MIV leef wetlike beskerming en regsbeskerming moet nie net om mediese geheime wees nie, alhoewel dit absurd lyk, aangesien selfs die reg op werk ondermyn word deur ons, mense wat met MIV leef en, let wel:

Ek het nog nooit gesien dat iemand hul mediese geheim verwoes en vernietig het nie omdat hulle masels gehad het!

En ek het haar so iets vertel:

Liewe vriend! Ek het nie die verlies van hierdie regte genoem nie, ek behandel die bronverandering van die billike waardes. En ek het voortgegaan.

Die meeste van die tyd, Seropositive.Org het net ons finansiële ondersteuning

Selfs as dit was, dink met my. Ek is hier, en is nie deur Ashoka, wat ek gehad het vir maande 18 onregverdig, ag geneem word dat ek nie dan enige positiewe resultate het aan te bied, en ek reggemaak spraak, kon nie voortgaan handhawing van die webwerf. Dit was nie Blog nie het nie bestaan ​​nie. Maar kyk. As ek en ander Mense met MIV kan werk, en ek praat nie van fisieke fiksheid nie, ek het dit ongelukkig nie meer nie! Ek het gepraat oor sosiale moontlikhede, en met die een wat 15 jaar gelede aan my voorgehou is, sou ek nie meer van die staat en “die voordele daarvan” afhang nie.

Die goedertierenhede van die staat, ek sou sê, is dubbelsinnig en twyfelagtig

Ek kan salaris, waardigheid, selfvertroue, geluk hê, verbruik en daarmee ook * indirek * versamel belasting, selffinansier 'n gedeelte van hul pensioen in die toekoms, sowel as produseer, kom terug om 'n bruikbare en produktiewe lid in die samelewing te wees en op hierdie manier, amper asof dit deur towerkuns help om die behandeling self te vergoed om in te voeg waardes direk binne die konteks!

Later verwoesting en stilte het vir duisend beelde gepraat, en 'n beeld praat vir duisend woorde!

Afgesien van die berugte feit dat daar vooroordeel en diskriminasie in die planeet-samelewing voorkom, en ek dit nie te groot maak nie, toon navorsing dat 33% van mense in die werkende ouderdom woordeliks gesê het dat hulle nog nie saam met iemand wat met MIV leef, sou werk nie. Daar is ongelukkig mense wat valsheid kan sê soos “daar bestaan ​​nie so iets en sosiale dood nie”, en om dit dodelik uit te druk:
Net een tablet per dag. My kêrel kan (op my rekening waarsku ek) die medisyne vertraag wanneer ons na die Ballad gaan! Vandag is sy gesondheid beter as voorheen! Volgens my is hy meer van a het geen verwysings nie. Ek stel hier 'n verwysing na: 

PL 7658 / 2014

Mense lyk nie as jy skryf en publiseer nie! Ons gaan met menslike lewens en sommige blyk te sê

Gebrek aan emosionele verwysings

Sien dit, asseblief
[wpforms id = ”168676 ″ titel =” onwaar ”beskrywing =” onwaar ”]% MCEPASTEBIN%

'N Bietjie meer vir u lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid