Simptome van MIV-infeksie Soortgelyk aan Virose Aanvaar die Nie-Reagens

Simptome van MIV-infeksie is soortgelyk aan virale infeksies!

Beeld standaard
Vigs

Simptome van MIV-infeksie is soortgelyk aan dié van 'n virus! Ja, ek weet, ek het dit talle kere gesê! En tog het dit nie opgelos nie, en om dit te versterk, haal ek aan:

"Sekere begrippe moet deur die herhaling van die leser ingestel word!"!

Machado die Assis - (Dom Casmurro)

Ja! Simptome van MIV-infeksie soortgelyk aan virale infeksie

Mense wat met MIV leef
Hierdie familie is "regtig". David Kirby is werklik. Of dit was, ongelukkig sien ek nie hoe hy hierdie stadium kon bereik het nie ... van die siekte, voor die 90-dekade en nog steeds oorleef na 1996 / 1997. Ek oordeel nie die karakters nie. In daardie dae was ek 'n gereelde besoeker aan een van hierdie winkels en na hierdie foto, terwyl ek die ekonomiese standaard gehad het wat ek eendag gehad het, het ek nooit weer ooit een van sy winkels ingeskryf nie!

Hallo ouens, goeie nag. Hierdie teks moes gister, Maandag, 2 April op "aanlyn" gepos word. Dit is nie maklik vir my om op te hou nie. Dit is nie 'n gebrek aan moed nie. Dit is gastekort.

Kyk goed! Ek is 'n persoon wat nie eers na die lug kyk nie, ek dank u net! Jy weet, toe ek my diagnose gekry het, was alles baie, maar baie ingewikkelder. selfs ingewikkelde!

In die stel van slegte nuus was die slegste van alles die ses maande van oorlewing wat ek was waarvoor ek gedink het ek was gelukkig of gelukkig, soos hulle hier sê.

Help hierdie blog! Dit genereer koste! 'N bietjie hulp, net een, in 'n dag van jou lewe !!!

En tog is die mees dante aspekte van my perifere neuropatie "ligte ", In die gesig van diegene wat ek 'n paar maande gelede gesien het, in 'n persoon wat dieselfde eksamen gedoen het, het ek die elektron-uromiografie (woord van die duiwels) gedoen.

Net om te registreer, het die laaste een wat ek gedoen het, eintlik * geleef *, my ophou tel toe ek 'n bietjie meer 400-stinge ontvang het ....

En ... Kyk. As ek jou vertel het gister het ek met die driehonderd-plus-persoon plus 30-toetsing vir die teenwoordigheid van MIV gepraat aanvaar nie die onreaktiewe uitslag, na maande, in sommige gevalle meer as 'n jaar nie, en in ander gevalle meer as jare en jare, is ek seker dat sommige van julle glo, want ek glo, en ek kom naby om te waag dat daar 'n paar dosyn mense is, hier ... selfs in die Fan Page van die Blog, dat hulle soortgelyke, soortgelyke, soortgelyke of eksponensiële situasies ad infinitum ervaar.

Wel, dit is nog 'n teks oor die onderwerp!

Immunologiese venster, indien SUS toetse vertroue en simptome is (...)

Help hierdie blog! Dit genereer koste! 'N bietjie hulp, net een, in 'n dag van jou lewe !!!

En ek het dit gekies, om te publiseer en te vergroot, want die meeste van die mense wat na my toe kom, praat van simptome. Ek sê: Somatization.

Hulle sê: Somatiseer limfosiet afname? En die monosiete?

Hulle praat as dokters en dokters, wanneer dit hulle pas, en wanneer jy naby is aan "hul wil vermoor om MIV te dra," sluit hulle hul argumente af en sê:

- "My simptome (woord miljoene keer damn) vertel my anders! En ek wil net weet, sodat jy my kan behandel! "

Op hierdie manier stel ek dit terug, met 'n paar bywerkings en ander skakels, wat sê dat dit alles in jou kop is, aanvaar jou nie-reagens, aangesien alles wat ek wou gehad het presies die kans sou kon hê om dit te verander, 'n laboratorium te betree en 'n onreaktiewe resultaat.

Ja! Ja! Enige Virose

En, as ek weet dit maak nie sin nie, gaan terug in tyd vra 'n hoë bedrae van energie en tachyon vragmotor ek wil hê jy moet verstaan, eens en vir Toas die simptome van MIV-infeksie is soortgelyk aan 'n virus soos griep.

En ek herhaal myself, want hoewel ek amper moeg word om te sê, is daar mense wat hierdie frase in hulle roetines wil hê.

Madness among the madness, sommige mense het vir my gesê hulle gebruik geluid wat ek aan hulle gestuur het om my te hoor voordat ek slaap!

OF ONDER VORIGE GEVOLLE KRISIS (PANIES) TYDENS DIE DAG!

Audios wat op een of ander manier sê, amper altyd die dieselfde wat hieronder geskryf word:

Simptome van MIV-infeksie

Help hierdie blog! Dit genereer koste! 'N bietjie hulp, net een, in 'n dag van jou lewe !!!

Simptome van MIV-infeksie
Mense sien nie die ooglopende gehuil nie. Ons familie het 'n ekstra ywer vir ons. Ek en Mara. Wanneer 'n persoon in die familie siek word, word ons ingelig en besoek ons ​​nie. Miskien is dit regtig oordrewe. Ek weet. Wat ek met hierdie "toespraak" probeer vasstel, is dat dit redelik aanvaarbaar is dat mense soortgelyke simptome kan vertoon. Dit kan 'n patologie wees, wat VIROSE beteken! Catso! Of pure en eenvoudige mimiek. Dekades gelede geleef het ek met 'n vrou en haar seun en, op 'n gegewe nag Ek was dayse, 'n familievriend, in die klank stand SKY & Perepepês "en toe ek uit die geluid stand en het na die kleedkamers vir Ek nippertjie aanpassing gevind vir my lag terug terg: - "jy dieselfde as Pedrinho loop"! Die waarheid is net die teenoorgestelde en dit is mimiek

Wat simptome van MIV-infeksie betref, het ek die vertelling van 'n vriend gehoor wat net soos myne 'n werk doen, maar in 'n ander land, wat my vertel het van 'n individu wat hom gesoek het om 'n storie te vertel wat op krankzinnigheid grens!

Soos hy beskryf het:

'N "reeks asemrowende gebeurtenisse!"

En dit het my kwaad gemaak. Daarom sit ek dit hier.

'N Verlore bloedtelling

"... op grond van hierdie leukociettelling, het die dokter gesê, hierdie persoon moet in die hospitaal opgeneem word, soos dit kan wees 'n VIGS prentjie...! "Dis wat die dokter by die Bananagua-hospitaal gesê het."

Sy vennoot het onbeskermde buite-egtelike verhoudings gehandhaaf en die eerste ding wat hy gevoel het, was 'n mengsel van vrees, berou en wanhoop.

eDie eerste persoon is teen MIV getoets en nie-reagens gegee. En 'n ander bloedtelling het 'n "normale" witbloedseltelling getoon ...

Maar daar is mense wat ongelukkig hulself in staat stel om 'n Hemogram te evalueer wat gebaseer is op die goeie ken van wat.

Help hierdie blog! Dit genereer koste! 'N bietjie hulp, net een, in 'n dag van jou lewe !!!

Omdat mense wat met MIV besmet dikwels uitstal sekere simptome en sero Omskakeling geconstateerd tekens van siekte, met sulke merkers, dikwels nie-spesifieke, dit is 'n slegte manier vir die vroeë opsporing van MIV-infeksie in klinieke, berig vandag, MedPage.

Aanvaar Jou Nie-Reagens Resultaat. Die simptome van MIV-infeksie is dieselfde as dié van 'n virus !!!

'N Dokter moet die donker eksamen evalueer!

En die damn eksamen moet gedoen word na die immunologiese venster!

'N Individu is akuut geïnfekteer met MIV wanneer hy of sy reageer "positief" (reagens) vir MIV RNA of p24 antigeen (wat elk wys die teenwoordigheid van MIV in die liggaam voor teenliggaampies om die virus is gegenereer).

Maar met negatiewe (nie-reagens) resultate vir teenliggaampies.

'N Totaal van 261-lede van die MIV-positiewe RNA-toetskohort, en 112 of 3,4 persent van die kohort, het hul MIV-infeksieserologiese status bevestig.

Van die groep het 50 mense twee of meer bloedmonsters gegee wat hulle getoets het positief vir MIV-RNA voordat ook die resultate van teenliggaamsreagens aangebied word. Die analise van die studie het op hierdie groep gefokus.

Die gemiddelde piek virale lading tussen die groepe was 5 miljoen, wat 13 dae na die eerste positiewe MIV-RNA-toets plaasgevind het.

Na die eerste RNA Reagent-resultaat het 'n gemiddelde van 14-dae geslaag voordat individue reaktiewe resultate opgelewer het!

Dit bring die implikasie wat enigiemand inhou regters wat 'n CBC of sy eie simptome kan interpreteer, moet sien dat dit VISCERLY ONMOONTLIK IS om 'n immuun venster van 12 maande te ervaarmet 'n duisend duiwels!

Vir teenliggaampies spesifiek vir MIV. Na 'n hoogtepunt van virale vrag gedaal tot 'n laagtepunt van 20.000, wat die gevolg is van 25.000 se "basiese" virustelling.

Meer algemeen, fisiese simptome van die akute fase van MIV, ook bekend as serokonversiesiekte, het plaasgevind rondom die tyd van die piek virale las. Die mees algemene simptome was koorts, hoofpyn en malaise. Die mees algemene tekens wat dokters waargeneem het, was hoë hartklop en limfadenopatie. Deelnemers het 'n gemiddeld van 'n simptoom van akute infeksie gerapporteer op 'n gemiddeld van twee besoeke tydens die studie. Dokters het 'n teken van akute infeksie opgemerk op gemiddeld drie besoeke.

Die navorsers het gesluit:

  • Nie-spesifieke simptome en tekens [akute MIV-infeksie] was meer algemeen.
  • Ernstige manifestasies is nie waargeneem nie.
  • Vrywilligers het simptome by slegs 29 persentasie besoeke gerapporteer.
  • En op enige dag van besoek die waarskynlikheid van die waarneming van 'n simptoom of sein was slegs 50%.

Vertaal deur Cláudio Souza van die oorspronklike in Akute MIV 'Moeilik' om in die kliniek op te spoor. Die onmiddellik voorafgaande skakel word in hierdie blaaier-oortjie oopgemaak en u van die webwerf af verwyder.

Mondgeslag, Immuunstelsel, MIV

hierdie tema is een van die mees leesbare op die blog

U verstaan ​​net wat dit is wanneer u die probleem ervaar baie nou.

Dwelms.

Dwelms in die algemeen suig.

Maar die kraak. Pq Me P!

Oor MIV en Sorologie Ek sê dit: As jy vandag is soos ek gegaan het, eendag, sal jou pad sekerlik in dieselfde dooie punt eindig waar ek uiteindelik myself gesien het.

MIV Reagens Sonder om te weet.

Dit, nadat dit plaasgevind het, kan NIE verander word nie.

Stop die waansin.

Doen onmiddellik 'n toets vir MIV-opsporing. U kan en moet hierdie eksamen in die SUS doen.

Die eksamens is betroubaar en jy sal nie, alleen, 'n verseëlde koevert op 'n innox-staalplaat kry nie (in die verlede was dit silwer).

Geen Reagent, groot.

Wag vir die immuun venster sedert die laaste onbeskermde omgang.

Reageer nie weer nie! Groot. Dink aan jouself 'n persoon wat baie aan God skuld!

Reagens?

Wel, dit is nie goed vir God dat jy vloeke moet oprig nie. Ja, dit is op jou rekening dat dit so is. En sover ek weet, en waar wetenskaplikes weet, gaan dit nie verander nie.

Dan kan jy hier begin, om beter te verstaan ​​wat met jou gebeur

Hangende beoordeling

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

Wat is sifilis en neurosifilis? · Seropositive.Org 08/12/2018 at 11:29

[...] wees 'n vektor, oordrag van MIV, onmiddellik na die besmetting. Om sake te bemoeilik, hoewel dit nie 'n mediese / wetenskaplike sein is om MIV op te spoor nie, het dit hierdie simptome gepatenteer. En hy het werklik geglo dat hy 'n draer van MIV Poutz was. Wel, die kind, en [...]

En hier het ons hierdie antwoord

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!
%d Bloggers soos hierdie: