Soropositivo.Org - Daar is lewe met MIV deur Cláudio Souza

Nederigheid, in die tyd van krisis ...

Beeld standaard
Kos vir die Gees

nederigheid. Ek het dit baie gemis tydens "my meteoriese loopbaan"

Ek weet, en soos ek weet, is dit in die oomblik van krisis onenigheid, wanhoop, belediging baie, baie moeilik om kalm te bly.

Nederigheid, ja, nederigheid is 'n skaars, skaars gehalte

En ek het darem dit darem geleer, van ongelukkige geleentheid tot nog 'n gelukkige geleentheid.

Nederigheid! Hoe moeilik is dit om haar te hou! En ek weet, ek praat nie net van myself nie.

Miskien is jy self, wat my nou lees, moet dink,

En hoe!

Ja, ek weet!

Maar sover ek hierdie ding kan uitoefen, nederigheid, hoe meer sien ek die vrugte daarvan, sowel as sy blomme wat op my val.

In my jeug het ek gegaan:

  • ligsinnig
  • onstandvastig
  • vulgêre
  • Wreed
  • onbeslis
  • minagtende
  • Liar
  • skelm
  • lafhartige
  • .........

Ek sou nie die byvoeglike naamwoorde beëindig nie.

En ek nooi jou na hierdie ander video

En dit was vir hierdie en nie net "alleen" nie, toe die diagnose gekom het, was daar geen hand wat vir my uitgebrei het nie, met die uitsonderlike uitsondering van 'n persoon wat vir my gehad het

MERCY!

Skaars geldeenheid. En in die gesig van so 'n goeie ding het ek my kop elke dag voor haar gebuig en eienaardig genoeg onthou ek net haar voete en skoene, want ek kon nie na haar gesig kyk nie, maar ek kan haar stem nog onthou, haar rustige spraak

- "Hi !!! Vandag kon ek jou nie meer help nie, gaan rus. "

En dit was met haar hulp dat ek vir 'n week by 'n hotel in Amaral Gurgelstraat gestop het, wat werklik goed was, wel, 'n ander doel, en dit was nie hierdie, om te rus nie!

En na 'n paar dae het ek na haar gegaan, haar bedank vir hulp en het dit nie aanvaar nie. En ek het 'n paar dae in die strate deurgebring totdat ek E. Castro, 'n ou vriend, onthou wat ek besoek het en wat my in 'n ondersteuningshuis gesit het.

En goed of sleg, onder die gekke en diewe, het ek herstel en begin met die geleidelike en geleidelike proses van herbranding wat my hier voorheen gebring het, aan wie ek probeer het om die weg te maak.

En dit is so, probeer om vir jou 'n bietjie lig te maak wat ek kan sien en meet hoeveel skaduwee nog in my woon.

In die verlede, nie ver nie, het ek hierdie sessie geskep, kos vir die gees, en ek het dit opgehef omdat daar geen aanvraag was nie. Maar ek het verlede Vrydag geëindig, want ek het dit verstaan, min of geen gehoor, dit kan altyd nuttig wees om hierdie tekste hier te hê, want jy weet nooit watter siel hier kan verskyn nie en hierdie teks het my gemaak en altyd weerspieël en die hele tyd In hierdie ding, die nederigheid, wat die I Ching aan my verkondig het, net met ander woorde!

Die "my hexagram" praat van die vreemdeling.

Dit het my ook gemaak en laat my die hele tyd weerspieël!

Ontslaan!

Alle rekeninge wat verlos moet word, vereis 'n direkte verhouding tussen krediteure en debiteure.

Daarom sien jy jouself dikwels op die aarde voor diegene aan wie jy iets skuld.

In die huis of in die lyne wat dit marginaliseer, is dit maklik om hulle te herken, wanneer jy oninteresses en toewyding lewer, grofheid en onverskilligheid versamel.

Dikwels bring hulle geliefde name in die huis, en lyk soos onheilspellende beamptes, hou jou hart in die tralies van lyding.

Op baie snelwegdraaie is hulle vriende aan wie jy jouself gee, sonder reserwe, en wat jou na langtermynprobleme lei.

By sommige geleenthede is hulle mense van wie jy trane uitgewis het, hulle in die intimiteit van jou eie lewe geplaas, en wat onverwags jou vertroue met die skande van skande tref.

In ander omstandighede is hulle ervaringskundiges wat skielik vrye opponente van jou pad word en jou oral in die wiele ry.

As dit egter met sulke probleme gekonfronteer word, is dit onontbeerlik om munisipaliteite van liefde en geduld, verdraagsaamheid en kalmte te hê, om die plot van onbegrip te onttrek.

Hou jou gewete in 'n plig wat getrou vervul is, en as daar enige is, herhaal die blaas waarmee jy seergemaak word, en bied jou die beste gevoel, die beste idee, die beste woord en die beste houding.

Kristallijne water, pigging, druppel per druppel, omskep die asyn vaas in suiwer water vaas.

En indien daar na al jou gebare van broederskap en welwillendheid, jy nog steeds voort te sit of molesteer jy, seën hulle in gebed en gaan voort op, getrou aan jouself, seker dat nederigheid, ten tyde van die krisis, ons daarop let na te kom.

Emmanuel deur die medium Chico Xavier.

Do Goddelike Justisieboek

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!