Artikels, vertalings en uitgawes

En wat is die koste van mondgesondheid so belangrik? Dit is die goeie vraag.

Die koste van mondgesondheid

En wat is die koste van mondgesondheid so belangrik in Brasilië?

Mondgesondheidskoste

Hierdie teks is gebore, kom ons sê per toeval. Hy was aanvanklik die onderskrif van 'n beeld in die pos oor die belangrikheid van mondgesondheid tussen Mense wat met MIV en vigs leef. Die legende het gegroei, gestrek, het 'n geleerde geword en 'n teks geword 🙂

Dit sou ontstaan ​​het uit 'n prent wat in 'n vroeëre berig uitgelig is.

'N Pos waar ek die belangrikheid van mondgesondheid behandel het. En in die besonder die belangrikheid van mondgesondheid vir mense wat met MIV leef mense wat met MIV of VIGS

Die koste van mondgesondheid in Brasilië is vir min

Want dit is vir die waarheid nie so maklik om te kry nie, en nie so maklik om te wees nie is nie so maklik om te verkry nie, en dit is ook nie so maklik om te bereik nie

Die groot en verpletterende waarheid is dat 90% van die mense wat in hierdie land woon, miskien 'n bietjie minder, ek is oordrewe, miskien het 80% 'n mondelinge gesondheidsprobleem! As so min ...

Ek het 'n vriend gehad wat in 'n woonstel gewoon het 'n vriend wat in 'n ondersteuningshuis gewoon het waarin daar 'n soort ooreenkoms was en in hierdie ooreenkoms het ek aanhalingstekens geplaas waar die inwoners van die ondersteuningshuis goeie gehalte tandheelkundige behandeling deur hierdie ondersteuningshuis kon ontvang. Ek, die seuns wat skryf, was op sommige maniere gelukkiger, maar ek het ook pirambeiras laat val en uiteindelik twee huise van Ek het uiteindelik deur twee ondersteuningshuise gegaan

Wat sal dit gewees het, 'n kerklike hof in die XC-dekade van die 20ste eeu in verband met mondgesondheid

En dit was nie baie duidelik nie toe hy my vertel het dat hy geweet het, en baie nou, wat hy geroep het Kerklike Hof!

Teenwoordigheid van die Immuniteitsgebreksvirus in jou eie liggaam word geïgnoreer deur 54% van die wêreld se bevolking !!!!!
Die digter aanhaal: .... "Skielik, nie meer as skielik nie"

Ek het baie aangedring, maar ek het nie daarin geslaag om myself hieroor te verduidelik nie verduidelik op hierdie punt Die enigste ding wat hy my vertel het was:

MondgesondheidElke sin wat ek in my verdediging beklee het, het teen my gedraai!

Kom ons sê dan, met vermelding van Machado de Assis, in "Die Alienist" dat dit was 'n verstaanbare epigram (anekdote).

Die feit is dat hierdie Kerklike Tribunaal 'n produk van sy verbeelding was, of nie; Hy het my vertel dat die uitslag van hierdie verhoor ook in aanhalingstekens was verlies aan behandeling.

En Hy het my nogtans gesê:

En nou, as die behandeling nie begin het nie, maar die behandeling begin, en die skade is hoog, het hy beweer.

En hy het vir my verduidelik dat wanneer hy eers met hierdie chirurge geraadpleeg het, in 'n tyd wanneer daar geen behandeling was nie, die toestand van sy tande die deur tot lewensbedreigende infeksies verteenwoordig!

En na 'n tyd van gesprek was daar ooreengekom dat daar baie van die tande sou ontgin word. Op grond van die ooreenkomste tussen ondersteuningshuis en instelling en ek weet nie eens watter instelling hy wou hê nie, het die tandheelkundige inplantings geplaas!

Maar niks hiervan is vereer nie, en ek het nooit weer van daardie persoon gehoor nie, want toe ek die laaste keer van hom gehoor het, was hy op die negende selfmoordpoging. Wat ookal met hom gebeur het, voel ek op een of ander manier dat dit die uitslae van hierdie laaste ramp is wat sommige van sy krag uitgeskakel het, maar dit is my eie.

Geurplante. Ja ek is Machadiano. Ek is vandag Machadies.

En dit is jammer dat die eerbare woord nie in hierdie land van m .... gerespekteer word nie!

Ek is 'n persoon wat met MIV leefEn die mees ontstellende ding is dat die koste van wat gedoen moet word om die probleme van hierdie persoon met wie ek gepraat het, uiters hoog is en ek glo nie dat hy so 'n som suksesvol kon insamel wat hom beslis tot 'n lewe veroordeel het nie, Byvoorbeeld, om 'n werk in die arbeidsmark te kry, waar die advertensies gewoonlik vir 'n goeie voorkoms vra, amper inglorious geword het of selfs Om 'n plek in die arbeidsmark te kry, waar die advertensies gewoonlik vra vir 'n goeie voorkoms, het amper bloeiend geword of selfs geseën

En as dit net met hom was, sou ek hom dalk noem doodmaak.

En dis nie my vriende nie!

MondgesondheidDit is eintlik wat die meeste gebeur! Mense wat nie toegang tot mondgesondheid het nie, het die arbeidsmark byna kort ná adolessensie 'n bietjie vroeër, 'n bietjie later voorgekeer, maar die interdiksie is altyd finaal.

En daar bly die persoon, dikwels met 'n baie beter intellektuele agtergrond, aan dié van die dom imbecile wat hom baie ontken het, maar baie min werk!

En so, hierdie persoon is gedwing om te soek na 'n werk van meer beskeie winstegedwing om te soek na 'n werk van meer beskeie winste in funksies wat die voorheen gerapporteerde dom mense pas wat hulle werk weens die voorkoms ontken.

Die tandheelkundige dienste in Brasilië is basies onmoontlike pryse selfs vir die middelklas.

En dit lyk my sinvol dat dit so is, daar is uitsig op die sinistere bestaan ​​van dom en onkundige mense!

Diegene, ja, diegene wie se onkunde onderhou en bevorder deur die wreedheid van ons elites wat na die koop van "stemme in ruil vir kunsgebitte, melk blikkies en, met 'n bietjie geluk, 1 / 4 kg van Chuck!

En natuurlik, dit is goed, goed, 'n hartseer faktor van sosiale uitsluiting omdat, in die algemeen, wanneer 'n persoon lees 'n advertensie, of op 'n werk plaas, hetsy in 'n koerant, moet 'n / die gepaardgaande hê "Mooi".

Wel, dit is 'n duidelike, eu sou sê baie duidelik, met verwysing na José Dias met sy lusse, polarisering en potensialisering van massa sosiale uitsluiting.

Baie mense kom tot volwassenheid met komplikasies in mondgesondheid!

En dan ?! .... Wel, dis die ou wiel Wel, dis die ou lewende wiel

Jy kan nie gebruik omdat dit lyk nie goed nie en kan die voorkoms verbeter nie, want dit het geen werk en, soos ek gesê het die "First Lady van die eiland Girl"

Pororó, pororó .... Pororó, pororó ... ".

Ek het deur hierdie op 'n veel hoër skaal, extratosféricamente hoër omdat, in my geval, met die volledige gebrek aan kennis oor die lewe en hoe om te leef, het gevlug van my vader, Vergewe my diegene wat jou liefhet., vir my was hy 'n tiran, en ek het beland in en ek het uiteindelik bedel

En ek het oorleef!

Maar danksy iemand wat na my gekyk het, my Persoonlike Inferno in my herken, het my hand uitgestrek en vir Fatima plek gemaak!

Dankie aan haar, ek is amper veertig jaar later lewendig hier, want sy het my in my laaste roete sonder my geweet. Dit sou gewees het van daar na die stasie van die Republic Subway, FDA platform vir die pad en ....

Onberispelik.

Ek is dankbaar teenoor God vir die feit dat dit in my pad, as ek oneindig dankbaar vir hom vir alles, al die tyd, waar, wanneer en met wie jy is!

En ek sit dit hier aan die einde van die teks, want as jy die moontlikheid het om te help, kies iemand naby jou, kyk na hierdie persoon met liefde.

Broederlike liefde, van menswees tot menswees, omdat "Tog" is ons "hierdie" en help iemand om 'n vars begin te kry, of selfs die moontlikheid van "Ten slotte 'n begin" en ondersteuning.

Ek sê nie hier nie, niks wat ek nog nie gesê het nie.

Vandag, hier en nou, kan jou laaste oomblikke op Aarde wees en jy weet dit nog steeds nie.

Mondgesondheidskoste

Dit sal lekker wees vir jou om iemand te hê, eendag, op 'n stadium na sy stem vir jou in te samel, voor daardie hof, waarvan ek praat van tyd tot tyd en van tyd na 'n ander, wat vir My vreugde, MOENIE OOREENKOMS NIE! En miskien sal jy die persoon vir die eerste keer omhels sonder om op te let dat jy daar is, sonder veel wag, met 'n lang reis.

As iemand jou vra vir 'n reis van 'n duisend stappe, gee twee duisend as hy eet!

Ek lees dit iewers, maar ek kan nie onthou waar dit was nie.

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: