Het MIV en gaan speel die begrafnis! 'N manier van lig !!!

Tuis » Artikels, vertalings en uitgawes » Het MIV en gaan speel die begrafnis! 'N manier van lig !!!
Beeld standaard
Artikels, vertalings en uitgawes

'N MIV-positiewe persoon het vir my vir Whatsapp gekom en so iets gesê:

Die lewe is kort om mense te laat seer, nie omhels nie, sê nie hoe belangrik dit is nie.

Môre mag nie kom nie en jy het nie gesê wat jy wou hê nie ...

Ek het begin reageer, en toe ek die grootte van die teks sien, het ek gedink dit mag, en hier is dit, "lewer a lewer 'n plasing (Sic).

En ek het die begin van die antwoord gebring en die werk soos volg hieronder vervolg.

Dis nie net môre wat nie kan kom nie.

Ons weet nie, elke sekonde, as ons 'n ander het, en ja, MIV verander ons en leer ons MIV verander en leer ons nederigheid

Vir my, wat verskyn en was "openbaar ontdek" MIV het ook gewys hoeveel vriende ek eintlik nie gehad het nie. En dit is 'n hartseer pyn.

Bipolariteit en MIV - dit is ek!

Ek het tyd op behandeling vir gesê bipolêre affektiewe versteuring en breek, 'n tweede diagnose, in my mening, baie ernstig, "versteuring borderline persoonlikheid."

Die gewilde kortbroek. Dit het my 'n aantal vyande gegenereer en selfs vandag, byna 30 jaar later, het ek eenvoudig nog steeds mense wat my haat en ek kan dit nie sê nie:

"Verskoon my, ek was met 'n psigiatriese wanorde!"

In 'n perfekte wêreld sou die bogenoemde frase sin maak. Maar in 'n perfekte wêreld is daar geenIn 'n perfekte wêreld is daar geen psigiatriese versteurings!

Die waarheid is, "wat gedoen is, is gedoen. Wat gedoen is, is gedoen. "En ek weet volkome goed wat ek gedoen het en perfek verstaan ​​wat hulle voel omdat dit in die groei van my innerlike reformasie, wat nog nie geëindig het nie en wat ek beslis nie in hierdie lewe kan doen nie, dit my die ding gegee het maak dit vir jou moontlik om my te vind:

"Empatie - Dit was nie MIV wat my dit gegee het nie. Maar Hy het haar wakker gemaak. "

Ons almal eindig dieselfde
Omni Similis Sumus

Dit is maklik vir my om te verstaan ​​wat en hoekom mense na my toe kom as hulle bang is Hulle is bang (die vlak van verkeerde inligting is baie hoog) en wat glo dat na vier weke, is reeds vak (en nie weet hoe om te dra MIV) om opportunistiese siektes en soveel as wat ek probeer, probeer, probeer en probeer, mense Dit lyk of hulle nie suiwer kan redeneer omdat hulle "verskriklik" is nie.

Ek gaan nie lieg nie en sê dat die lewe met MIV is soos 'n reis na Die lewe met MIV is soos 'n loop na die plein ".

Om die waarheid te sê, leef met MIV is baie meer soos die toue wat nou en nou uiteindelik besluit het om die geelkoors-entstof te neem. Na baie van "Ek gee nie om nie," het die paniek gekom!

Met MIV, is die brug wat stadig en pynlik kruise met die wrede twyfel, O wrede vraag van die ewige venster periode, of in die kamer van die "reeds en uiteindelik gediagnoseer," vervoegt die werkwoord vrees (verskoon die slegte woord, Catso ), die werkwoord berou, die werkwoord ly, die werkwoord twyfel, en die werkwoord wanhoop, onder andere.

Wel, dit is soos ek gesê het. Wat gedoen is, is gedoen.

Ek kyk weekliks 'n paar reeks van Netflix, en beveel aan Downton Abbey en "Goddeloos" (die verlossing storie van 'n man met wie, aanmatigend, ek geïdentifiseer myself, en ek sien soms 'n karakter om voor die dreigende ramp en soek , deur die dun draad van geheue lamp (Vinicius de Moraes) en kyk na daardie oomblik, waar hy geneem het, want hy wou of omdat daar niks meer was om te doen nie, 'n sekere besluit en hy dink desperaat in die gretigheid om die geleentheid te hê om betyds terug te gaan en "hom te waarsku" om nie te pleeg nie "So 'n fout".

Dit sou 'n onmoontlike paradoks genereer waar die persoon wat terugkom 'n onmoontlike paradoks waar die persoon wat net terugkom Om jou te gee dat jy my 'n basis vir jou lesse gelees het, kon nie bestaan ​​nie, want die waarskuwing wat een keer gevolg het, sou die voorloper van die alarm uitblaas ... (...).

En ek is seker, dit is nie haalbaar terug in tyd, vir net Barry Allen kan so "Mach 3" ... en elke keer as hy gaan daar buite en iets te verander, weer, en weer dit verhoog net kak hy versprei, probeer om te "help" ...

In elk geval, nadat ons MIV gekontrakteer het, is alles wat oorgebly het, net so:

"Aanvaar jou lewe soos dit is en probeer om dit met geduld te verbeter" (Emmanuel deur Chico Xavier) en soos my broer gesê het, wie ek so lief gehad het en my in die rug gesteek het,het my in die rug gesteek, Ek het gesê ons moes die begrafnis, 'n treffende korrekte metafoor wat sê dat die begrafnis (ek verkies begrafnis) is iets wat, sodra begin, sal gespeel word tot die einde toe, alles wat aan ons begrawe die persoon wat ons so lief te speel want ons kan nie "gooi hulle net na aasvoëls en ander slagters "(wat 'n hartseer gesig).

En dis min of meer.

Daar is niks meer vir ons nie, maar aan die begrafnis, een dag op 'n slag, en die grootste angs oomblikke raak, miskien speel dit teen 'n koers van 'n sekonde op 'n slag, stadig en geleidelik totdat al die moontlikhede uitgeput is, en ons het geen manier om te voorspel of ten minste dink hoe, wanneer of waar dit eindig (as dit eindig) en selfs dan, om voort te gaan lewe.

Maak planne vir die Maak planne vir die toekoms soos my reeds aangekondigde begeerte om te sien hoe my geliefde stad, São Paulo, 475-jare sal voltooi, as dit onder andere die gek is: Kim Jong-un, druk nie op die knoppie wat hy sê hy het op sy lessenaar (hou ons van hierdie Here nie), en daardie ander VDP, (eend?) Donald Trump, doen ook nie meer 'klim' as dié wat hy stelselmatig gedoen het nie.

Kom ons leef, want dit is net soos Gonzaguinha:

Ek kry die suiwerheid van die kinders se reaksie, dis pragtig, dis pragtig en dis Die reinheid van die kinders se reaksie, dit is pragtig, dit is pragtig en dit is pragtig! Geen gogó

Dit is dit. Moet nie daardie hartseer hartseer wees om 'n ewige leerling te wees nie!

Jesus het vir die skare gesê:

- "Jy is gode" ...

En Saulus van Tarsus het geratifiseer

- "Ons is broers van Christus en daarom, Coherdeiros do Cristo "

Dink 'n bietjie daaroor!

Verwante publikasies

Hi! Wil u dit oorweeg? Nee? Ok! Dink daaraan om hierdie onderwerp te hersien

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid