Het MIV en gaan speel die begrafnis! 'N manier van lig !!!

Beeld standaard

'N MIV-positiewe persoon het vir my vir Whatsapp gekom en so iets gesê:

A lewe dit is kort om mense seer te hou, nie te knuffel nie, om nie te sê hoe belangrik hulle is nie.

Môre kom miskien nie en jy het nie gesê wat jy wou hê nie ...

Ek het begin reageer, en toe ek die grootte van die teks sien, het ek gedink dit mag, en hier is dit, "lewer a lewer 'n plasing (Sic).

En ek het die begin van die antwoord gebring en die werk soos volg hieronder vervolg.

Dis nie net môre wat nie kan kom nie.

Ons weet nie elke sekonde of ons nog een het nie, maar die MIV verander ons en leer ons MIV verander en leer ons nederigheid

Ek wat MIV verskyn het en “in die openbaar ontdek is” het ook gewys hoeveel vriende ek eintlik nie gehad het nie. En dit is 'n hartseer pyn.

Bipolariteit en MIV - dit is ek !.

Ek het tyd onder behandeling gehad vir die sogenaamde Bipolêre affektiewe versteuring en tweedens, na my mening, 'n baie ernstige tweede diagnose: 'Borderline Personality Disorder.'

Die gewilde kortbroek. Dit het my 'n aantal vyande gegenereer en selfs vandag, byna 30 jaar later, het ek eenvoudig nog steeds mense wat my haat en ek kan dit nie sê nie:

'Ekskuus, ek het 'n psigiatriese afwyking gehad!'

In 'n perfekte wêreld sou die bogenoemde frase sin maak. Maar in 'n perfekte wêreld is daar geenIn 'n perfekte wêreld is daar geen psigiatriese versteurings!

Die waarheid is: “wat gedoen word, word gedoen. Wat gedoen word, word gedoen. ' het dit vir u moontlik gemaak om my te vind:

'Empatie - dit was nie MIV wat dit aan my gegee het nie. Maar dit het haar wakker gemaak. ”

Ons almal eindig dieselfde
Omni Similis Sumus

Dit is maklik vir my om te verstaan ​​wat en hoekom mense na my toe kom as hulle bang is is bang (die vlak van verkeerde inligting is baie hoog) en glo dat hulle na vier weke reeds onderwerp is (en nie eers weet of hulle MIV het nie) opportunistiese siektes en dit maak nie saak hoe hard ek probeer, probeer, probeer en probeer nie, dit lyk asof mense nie rede herwin bloot omdat hulle 'vreesbevange' is nie.

Ek sal nie lieg en sê dat die lewe met MIV dit is soos 'n wandeling Die lewe met MIV is soos 'n loop na die plein ".

Om die waarheid te sê, leef met MIV is baie meer soos die toue wat nou en nou uiteindelik besluit het om die geelkoors-entstof te neem. Na baie van 'Ek gee nie om nie, "het die paniek gekom!

Met MIV, of dit nou op die brug is waar u stadig en pynlik kruis met wrede twyfel, venster tydperk ewig, of in die “reeds en uiteindelik gediagnoseerde” kamer, word die werkwoord vrees gekonjugeer (vergewing vir die slegte woord, Catso), die werkwoord om berou te hê, die werkwoord om te ly, die werkwoord om te twyfel en die werkwoord om te wanhoop, onder andere.

Dit is soos ek gesê het: wat gedoen word, word gedoen.

Ek kyk weekliks 'n paar reeks van Netflix, en beveel aan Downton Abbey en "Goddeloos" (die verlossing storie van 'n man met wie, aanmatigend, ek geïdentifiseer myself, en ek sien soms 'n karakter om voor die dreigende ramp en soek , deur die dun draad van geheue lamp (Vinicius de Moraes) en kyk na daardie oomblik, waar hy geneem het, want hy wou of omdat daar niks meer was om te doen nie, 'n sekere besluit en hy dink desperaat in die gretigheid om die geleentheid te hê om betyds terug te gaan en "hom te waarsku" om nie te pleeg nie "So 'n fout".

Dit sou 'n onmoontlike paradoks genereer waar die persoon wat terugkom 'n onmoontlike paradoks waar die persoon wat net terugkom om u wat my gelees het 'n basis vir u lesse te gee, kon nie bestaan ​​nie, omdat die waarskuwing, sodra dit gevolg is, die voorloper van die alarm sal blus ... (...).

En ek is seker, dit is nie haalbaar vir ons om terug te keer in die tyd nie, want net Barry Allen kan Mach 3 nagaan ... En elke keer as hy soontoe gaan en iets verander, maak hy weer die kak versprei hy en probeer “help”…

In elk geval, nadat ons MIV gekontrakteer het, is alles wat oorgebly het, net so:

"Aanvaar jou lewe soos dit is en probeer om dit met geduld te verbeter" (Emmanuel deur Chico Xavier) en soos my broer gesê het, wie ek so lief gehad het en my in die rug gesteek het,het my in die rug gesteek, Ek het gesê ons moes die begrafnis, 'n treffende korrekte metafoor wat sê dat die begrafnis (ek verkies begrafnis) is iets wat, sodra begin, sal gespeel word tot die einde toe, alles wat aan ons begrawe die persoon wat ons so lief te speel want ons kan nie "gooi hulle net na aasvoëls en ander slagters "(wat 'n hartseer gesig).

En dis min of meer.

Daar is niks meer vir ons nie, maar aan die begrafnis, een dag op 'n slag, en die grootste angs oomblikke raak, miskien speel dit teen 'n koers van 'n sekonde op 'n slag, stadig en geleidelik totdat al die moontlikhede uitgeput is, en ons het geen manier om te voorspel of ten minste dink hoe, wanneer of waar dit eindig (as dit eindig) en selfs dan, om voort te gaan lewe.

Maak planne vir die Maak planne vir die toekoms soos my reeds aangekondigde begeerte om te sien hoe my geliefde stad, São Paulo, 475-jare sal voltooi, as dit onder andere die gek is: Kim Jong-un, druk nie op die knoppie wat hy sê hy het op sy lessenaar (hou ons van hierdie Here nie), en daardie ander VDP, (eend?) Donald Trump, doen ook nie meer 'klim' as dié wat hy stelselmatig gedoen het nie.

Kom ons leef, want dit is net soos Gonzaguinha:

Ek kry die suiwerheid van die kinders se reaksie, dis pragtig, dis pragtig en dis Die reinheid van die kinders se reaksie, dit is pragtig, dit is pragtig en dit is pragtig! In die gogo ...

Dit is dit. Moet nie daardie hartseer hartseer wees om 'n ewige leerling te wees nie!

Jesus het vir die skare gesê:

- “Julle is gode” ...

En Saulus van Tarsus het geratifiseer

- "Ons is broers van Christus en daarom, Coherdeiros do Cristo "

Dink 'n bietjie daaroor!

'N Bietjie meer vir u lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: