'N Herstel in jou lewe? Reagens gevind? Dit is tyd om te begin!

Artikels, vertalings en uitgawes

Stel u lewe weer inHerstel in my lewe? Ek glo dat jy dalk dink dat jy uiteindelik die volle bewys het dat ek mal is! Maar jy is verkeerd. Ek het myself soveel keer nagevors dat ek die knoppie nie meer werk nie! En kyk, as ek dit moes doen, wil ek hom nog een keer druk, want herstelling is nodig

Herstel in jou lewe? Ja! Ja! Dit is moontlik. En dit is Po Wat ek sê, altyd: Daar is lewe met MIV!

Herstel in jou lewe
Selfs al lyk die knoppie soos 'ou man', is die terugstelfunksie altyd dieselfde

Ja, dit was my 'tweede' tweede verskyning leef voort Blog Fan Page Soropositivo.Org

Hierdie Facebook-aanbieding is 'n “Herstel” -voorstel in u lewe

Dit is taamlik ingewikkeld om dit te erken, maar ek begin daarvan hou, en dink ek, dit sal 'n meer algemene saak word. interaksie met “my mense”.

Lag.

En ek het dit belangrik gevind om hierdie boodskap oor te kry, 'n Paasboodskap wat ook 'n selfkritiek is, 'n self-uiteensetting van myself deur 'n selfkritiek, 'n self-uiteensetting van myself deur my, aan u wat my lees en glo dat ek die 'so' is.

Die Tal? Ja! O Tal Kwaad Sonde

Stel u lewe weer inDit is belangrik dat mense my ken, om nie net te weet wat ek is nie, in werklikheid wat ek geword het, feitlik te danke aan die infeksie, MIV-diagnose en dit, kortom, dit is hierdie persoon wat probeer. En ja, dit is ook hierdie persoon, met baie meer gebreke as deugde wat probeer om te kraak en te steen, ten koste van baie moeite. En dit is belangrik hiervoor, verstaan ​​die "Siekte". Van tyd tot tyd het hierdie woord kouekoors onder die leiers van die ideologiese patrollie begin genereer!

Tot die hel saam met hulle!
Dit is nie 'n maklike taak nie en, Soms verloor en vergaan ek die hand.

Doen wat? Ek is net dit, menslik. En Miskien is dit die enigste leningsfaktor vir my

Daar Wat met MIV leef E Miskien het jy nie MIV nie Dis nie eens myne nie Klein bye

En dit maak my so 'n argument soos hieronder

Sommige MIV-infeksies (asof dit nie saak gemaak het nie)

Hierdie publikasie het meer as twaalf (12: 00) werksure gehad, wat ek jou gehelp het om jou te help om jou twyfel beter te verstaan. Sommige punte wat hier en daar verskyn, word sleg verduidelik.

Oorweeg asseblief om een ​​skenking te maak.

Daar hoef nie meer as een te wees nie.

Dit moet ook nie 'n fantastiese som wees nie.

Hierdie publikasie het meer as twaalf (12: 00) werksure gehad, wat ek jou gehelp het om jou vrae beter te verstaan, 'n paar verkeerde verduidelikings wat hier en daar verskyn. een skenking. Daar hoef nie meer as een te wees nie. Dit moet ook nie 'n fantastiese som wees nie.

Hierdie blog is nie die katedraal van Notre Dame nie en, met die nuuskierigheid, is die klein, met God, baie

Dankie

Daar is lewe met MIV - Maar sy het wesenlike ondersteuning nodig om te bestaan ​​😉

Dit is een van My eerste publikasies in die jaar 2000

Geld, wat is gudi, nos in a révi
Geld, wat is gudi, nos in a révi

Hierdie blog is nie die katedraal van Notre Dame nie, en die klein, met God, is merkwaardig.

Maar as jy wil, het ek aan my notaboek geskiet, ek teken die video op 🙂

Dankie

[Kontak-vorm-7 404 "nie gevind nie"]

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: