18.2 C
São Paulo
25 Januarie 2020

Lewe met MIV? My idyllis met die tyd is nog nie verby nie! Daar is lewe met MIV!

Beeld standaard
Wat met MIV leef Vigs Artikels, vertalings en uitgawes MIV en Aging

Minha Vida com MIV, 'n klein oomblik

My idyllis met die tyd is nog nie verby nie! Daar is lewe met MIV!

Wat met MIV leef
Tyd is altyd die meester van die rede

Wel, ek was hier besig om 'n teks te hersien toe ek besef dit is middernag, en ja, dit is regverdig en gepas dat ek 'n video van my, wat deur my opgeneem is, op my blog publiseer!

En sien, veral hoekom glo ek dat ek uiteindelik met baie mense eerlik kan wees en tog en veral met my!

Daarom is dit die rede waarom hierdie video is 'n dokument is 'n noodsaaklikheid, want God alleen kan voorspel wanneer ek soveel helderheid oor myself, my manier van lewe sal hê, en ek kan 'n lys van gemaklike, maar die waarheid is dat die punte wat my geredelikheid sal bring, nie 'n tweede oogopslag verdien nie, veral van my kant, aangesien hulle hulself nie meer ondersteun nie en glo hulle het hulle nooit self volgehou nie.

Soos dit of nie, is my vrye wil herstel

'N Voormalige hawelose persoon, slagoffer van 'n sekere stelsel van perversiteit tussen die minder as 15 en net minder as agtien, teen die tyd dat ek my' vry van perke 'bevind, het ek my vrye wil herstel en het ek Ek het dit gebruik! En ek het dit op die moeilike manier gebruik. Terloops, ja, die SUS eksamen is betroubaar!

Ses maande van lewe met MIV? Nee, amper 'n kwartaal

25 jaar van die lewe met MIV
25 jaar. 'N kalender telling 25 jaar is iets om na te dink. Jy is omtrent 25 jaar oud. Wees soos dit mag, neem hierdie tydraamwerk en kyk na dit in jou lewe. Dink aan alles wat ek gou doen en dink dit is my 25 jaar 🙂

Maar ek het dit op die moeilike manier gebruik, en ja, dit was vir God noodsaaklik om 'n nog groter val of 'n ramp met sekulêre afmetings, wat ek ontvang, te vermy, van 'n gesig wat byna 'vervelig' was tot die nuus wat ek voorlê. , net nog ses maande om te leef! En ek is amper 'n kwart dag gelede hier. bykans 'n kwart van 'n eeu gelede. met MIV en, soveel as wat ek omgee vir jou, of net daarvoor, is ek versigtig om te publiseer die geneesmiddel van MIV-infeksie!

En dit is al amper vyf en twintig jaar

En dit was amper 'n kwart van 'n eeu gelede. En sedert die behandeling uiteindelik uitgekom het, het dit net beter geword!die behandeling het uiteindelik uitgekom, dit het net beter geword!

Ek het erken dat ek die kronieke van hierdie persoon se lewe op 'n gesonde afstand gevolg het, maar met 'n goeie visuele skerpte, en ja, 'n tyd gelede'n tyd gelede Ek het oor 50 meter weggehardloop van sy begrafnisrit.

En dink daaroor. indien jy kontrak, dit is reeds uitgesaai!

IAZUL! Alles gebeur

Jy het geslaag, my vriend, en voor my, ten spyte van jou josositeit.

E! Moed op. Ses maande of dertig jaar, wat maak dit saak?

Eendag sal ek geslaag het Ek sal ook geslaag het

net Ek weet nie wanneer!

En dit is 'n video wat ek sterk aanbeveel

Ek hou nie van PreP binne die konteks waarin dit ingevoeg is nie

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Deel bladsy

Naby
U mening is baie belangrik!

Wil u u mening oor Blog Soropositivo.Org gee?

Verskaf asseblief u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur

Verskaf asseblief u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur

Dankie. Ons het u mening ontvang en sal binnekort weer by u kom

MIV-positiewe blog