Beeld standaard
claudius Vigs Vigs en werk My artikels

Dag van Werk 'n Live deur Claudio Souza

Ek, Claudio Souza, het hier 'n storie vertel.

'N Geskiedenis van diskriminasie en vooroordeel. En sy is net een! Een onder baie. Ek het die kere verloor dat ek werk geweier het. Ek was van plan om vandag nog 'n live te doen, nog 'n video. Nie 'n minder gelukkige gebeurtenis vandag sou ek 'n sekonde doen nie 'n tweede video

Ek Cláudio Souza, versterking: Daar is lewe met MIV

Ek is van plan om dit te doen as gevolg van die ontplooiing daarvan, waarom nie sê nie (?) hartseer gebeurtenis het die impak daarvan geabsorbeer en makliker om te hanteer! Volg hierdie skakel as u 'n bietjie meer oor my wil weet: Cláudio Souza. Ex DJ. Daar is nie so iets nie, "ex" dj Talvez eu termine por fazer a live. E veja: Há muita neura em cima de Janela Imunológica e, bem, eu te digo, usando palavras de uma pessoa que invadiu minha privacidade: Dit mag nie MIV wees nie! En dit is 'N Vriend se storie, 'n vriend wat ons vir minstens 15 jaar verloor het, vertel ek hierdie storie in 'n bietjie meer detail vorentoe!

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Dit is my voorstelle vir u

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op