19.6 C
São Paulo
20 Januarie 2020

Exequias By Souza! Die Ou Souza! Wat ek nou is

Beeld standaard
Familie vertroud gesin Positiewe stories
As ek dit nie hier gesê het nie, sou ek die waarheid mis. En die waarheid is dat ek nooit kon weet wat die redes vir die skeiding van my ouers was nie. Ek kan dit nie uitmaak nie, want lewende getuies is baie, veel te ver van regverdigheid. Maar een ding waaroor ek seker is. Hierdie vrou, in hierdie foto, met hierdie glimlag, het MY VADER liefgehad met al haar begrip en haar hele hart. Ek het die teks geskryf en niks ontken van wat daarin is nie. Maar jy weet, my pa was baie lekker vir enigiemand totdat hierdie persoon hom weerspreek het. En hy was nie eens 'n halfhartige man nie. Dona Josefa is daar saam met hom vir min of meer as 40 jaar en dit is 'n leeftyd vir baie. En die skitter in sy oë sê dit alles!

Ses ure agter die Requiem Nou, die begrafnis

Net ses uur gelede het ek op een van die ses bande van 'n skiff vasgehou. 'N Eenvoudige doodskis, sedert sy hulpbronne, my pa, was eenvoudig. Ja. Ek Ek hou met my regterhand, wat my gewoonlik help as ek my balans verloor (hartseer ironie), nadat dit geslaag het, die riet, aan die linkerkant, wat min of niks bedien.

Wel, mense wat my dieper ken, weet dat my verhouding met my pa nie goed was nie. Trouens, vir dekades was dit 'n eindelose opeenvolging van wapenstilstand, vervang deur toenemend moeilike stryd, moeilik in terme van woorde.

Die eerste heraansluiting na die ontsnapping

Die eerste keer dat ek versoening gesoek het, was net onder 20 jaar oud, en in my skoot sou ek 'n kleindogter bring. Vivian.

My eersgeborene aan wie ek so baie drome geteken het .... Vandag ontken sy selfs die reg op verdediging!

Hy was nie fiks nie en ek het gedink: Miskien in die toekoms.

Die tyd wat getel word, lyk vir my 40 jaar

En so het ek vier keer in die lewe gesoek, elkeen van hierdie tye, gemiddeld elke agt, nege jaar, en ek het nie 'n roeping om te lieg nie. Dit is gewoonlik my vrymoedigheid en meer onbeskof manier om myself uit te druk wat bring my vriende, bewonderaars en aan die ander kant van die skaal, vyande en mense sonder die vermoë om te soek om te sien, te verstaan ​​die whats en waaroms van tyd tot tyd het ek nie net liefde Maar hy haat dit ook.

'N Paar keer gelede het hy 'n ongeluk gehad, 'n val.

'N Herfs na tagtig jaar is 'n baie ernstige ongeluk, en hy kan nie meer onafhanklik wees nie. En voor die rommel het hy "wit" en leë koppe genoem, soos die Windows DLL wat nie die volgende instruksie het nie en die verwerker stop.

Ek het gedink aan Alzheimer's.

Ek is nie 'n dokter nie, maar ek het so lank in hospitale geleef dat ek op 'n manier geleer het om baie van die tekens wat ek byvoorbeeld aan 'n verpleegster by die São Camilo-hospitaal oorgedra het, baie akkuraat op te spoor. Ek het 'n paar kamermaat toesprake gehoor en het 'n pulmonale embolus aan die gang. Ek het al twee gehad, ek moet weet hoe dit is ... 😉

Soos dit blyk, het sy die spesialis genoem en minder as 20 minute later is die seun na die ICU oorgeplaas. Wat later gebeur het, dink ek nie dat ek ooit sal weet nie.

Ek het gesien en voel haastig, maar nie so baie nie

Maar ek het die siekte en het gevoel dat die tyd lek en as ek hom gehaat ,, dit was nie in staat om hom te vergewe, en as jy vergifnis vra as ek sal jou vertel dat dit is 'n groot vraag, want Ja, hy het plek gemaak vir ervarings en ervarings wat my gedagtes in my nagmerries verdraai, wat ek glo nie van hierdie lewe sal verdwyn nie.

Maar ek het aangeneem, gebaseer op 'n toneel uit 'n fliek dat "alles is soos God begeer."

En ek het dit aan so baie mense gesê dat ek gekom het om die dag te vrees wat dit vir my gekom het, en as dit gekom het, sou ek dit kon voorskryf vir my die stoikresep wat ek aan so baie gegee het as 'n ewige balsem, en sowat 'n jaar gelede het ek X% van die bewegings van my hande verloor, en as ek dieselfde selfde resep van stoïsme kon toepas sonder om te murmureer.

Sien, vent is nie murmureer, en as ek nie kan praat oor my pyn aan my vriende en vriende, en as ek hulle nie kan openbaar aan mense wat ek probeer om te help, hoe beter ophou om te bestaan.

Die Versoek: My Totale Onderdrukking

Jy weet! Ek het God selfs daarvoor gevra.

Die onderdrukking van my bestaan.

Nie van hierdie laaste 50 jaar nie. Ek praat van alles, van daardie eerste asem, in daardie ontstellende houding vol spookagtige houding vol liefde

Ek het dit gesê met 'n baie belangrike vriend wat ek die mense nie verstaan ​​nie, het nooit weer in die afgelope sewentien jaar met my gepraat nie! En sy het my vertel dat my versoek was selfsugtig gestop, want, volgens haar, te belangrik was ek, weer volgens haar, om die heelal, en ek versterking is altyd volgens haar, hy het die heelal (hierdie my vriend moet mal wees kan nie meer sonder my doen nie.

Die water van daardie gebou

Ek het altyd die kwaliteit van die water in daardie gebou as dubbelsinnig beskou.

Bestelling gemaak, diens diens geweier

'N Man wat in die 30-dekade gebore is in die afgeleë binneland van São Paulo, net voor Franca, Pedregulho, kon nie die feit verstaan ​​dat ek MIV gekontrakteer het nie.

Maar op daardie oomblik moes ek probeer.

Ek moes dit probeer en besluit het op die "neutrale gebied".

Dus, in plaas van om links te gaan, het ek nog twee blokke gevolg, draai regsEk het na my suster se huis gegaan.

Sandra.

Ek suig hierdie ding om nuus en minder as vyf minute om adentrado het na haar huis te gee, as sy water sit om koffie Ek my mediese kaart oorhandig, in daardie bloedige dae maak, aangesien dit ook kos my 'n werk in die toekoms van hierdie Preterit, in vertelling is dit so geskryf!

CRT-vigs

Naslaan- en Opleidingsentrum - VIGS

Claudio de Souza Santos

Waarom moes die ses honderdduisend duiwels so geskryf word. Hierdie ding, wat so aangebied word, het my 'n werk verloor "

As ek soos Thanos gedoen het en 'n hele maan daaroor gegooi het, sou die effek nie so verwoestend wees nie!

Sy het gelag.

En ek het gesê: jy het gelag!

'Dis nie so nie. en hy het in trane uitgebars.

Wel, dit was nie die eerste keer dat ek die ander persoon moes hoop dat ek nie gehad het en beloftes gemaak het wat ek nie geweet het of ek kon hou nie

Ek is goed Sandra, ek sal goed wees, ek sal nie sterf nie.

Maar ek moet met die ou man praat en daar by sy huis, dit sal nie werk nie. Ek het jou nodig om met hom te doen wat ek aan jou gedoen het! Gaan asseblief daarheen en wys die kaart aan hom. Sê vir hom ek is hier.

Ons het die koffie gehad en sy het weg. Ek het haar 'n blok laat staan ​​en na haar uitloop.

Ek het halfpad daar gestop.

Neutrale gebied was nie goed nie. Dit moes daar wees.

Op die straat.

Ek het gaan sit op 'n soort leer wat die mense wat die huis besit waar die leer gebou is, gebruik om in en uit die huis te kom en ek het die lyn wat ek van daardie tyd af sou verdedig.

Sun Tzu sê: As jy nie wil veg nie, teken 'n lyn en verdedig dit. Mag jou teëstander dit nie oorsteek nie.

En ek het daar vir hom gewag. Minder as drie minute, glo ek dat hy nie in die paaie gekom het nie, omdat Dona Josefa hom gewaarsku het!

Die inhoud van die gesprek self was feitlik 'n hevige aanval, en het niks bewys nie, dis wat hy erken dat my dat toe hy "in die zone", daar op Rua José Paulino (ja, jy weet dit), die winkels is daar in José Paulino was tot besluit van Sy Eksellensie die Goewerneur verkies Award Natel weerspieël wat nie goed val om te sê dat die Regering Palace, dan op Avenida Rio Branco, bly binne vyftien minute loop van die "straat van modder" 'n "boheemse gebied van die stad."

Hierdie dorp van Sampa Ek is van plan om te tel op 'n paar video's, ding het ek gesien, het ek ontdek, geleer en weet ek kan nie tel in volle en, in sekere gevalle, swyg omdat stilte is 'n gebed!

Kom ons bid dan.

São Paulo Antas en Beto?

Maar van die dinge wat hy my vertel het, was die sensasionele verduideliking wat na die gebied gewas was.

Ek het nie probeer verduidelik nie, en as visvis seun, goudvis is, het Dona Josefa op die regte oomblik aangekom, omdat die chaos op pad was.

Die gesprek het nie gegaan nie, want ek het eintlik daar gegaan en geweet dat daar nie veel gedoen sou word nie en om die einde van die gesprek te bring, het hy gesê:

"Jy het die huis verlaat omdat jy wou!"

- "Ek het uitgegaan om nie in jou hande te sterf nie, soveel straf!"

"My pa het my met die handvatsel van die hoef getref en ek het nie gesterf nie!"

- (sepulreuze stilte).

Ek het in 'n atmoede verstaan ​​dat hy net op die bal wat hy ontvang het, verbygesteek het.

Ek het met min woorde gesê.

Ou Souza (ou Souza is nou ek) Ek het nêrens om te gaan nie. Ek het geen werk of geld nie.

"En dis wat jy wil hê, geld."

Ek het gekyk na die grond en vloek vir millennia wat hierdie vuil ding genaamd geld geskep het, aangesien dit nie so was nie.

Dona Josefa het gepraat:

"Hy wil hê jy moet by die Seu Souza-gesin bly."

Ek kan nie onthou hoe hierdie gesprek geëindig, maar ek weet dit sleg geëindig, want ek het net die verdediging lyn links en as hy het niks gesê nie, het ek terug na die Suzano stasie, het ek die trein en baie jare het verloop voordat ek soek weer sy hulp.

Verlore deur een, verloor deur 'n duisend.

Nege jaar gelede het ek geweet hy het my neefs gevra om my te vind. Ek ken die naam van die vlam wat hierdie projektiel afgedank het en dit anoniem hou ter wille van respek vir die gesinsbevel.

En hy het my gevind en hy was fantasties

En ek onthou dit het meer as twee maande geduur tot Mara hom weerspreek en die koek het weer afgegaan, omdat hy Mara en my skoonma aangeval het! Wie het 'n halwe dosyn woorde met hom verruil, en beleefd, beleefd, 'n vrou, het na sy kamers teruggekeer!

En ten slotte, het ek tot versoening, daar was byna 40 jaar van mislukte pogings, en Dr. Valeria tot my veerkragtigheid eendag moeg en Maira, moet dringend met jou te praat.

Wel, dit moet hier wees, want ek weet dit, ek vermoor jou uit verveeldheid.

Toe ek die film The Hut gekyk het, is daar 'n tyd wanneer "The Wisdom" daardie man en vriende konfronteer, wat 'n pragtige konfrontasie.

Daarmee het ek uiteindelik die groter betekenis van hierdie resep van heldhaftigheid of stoïsme verstaan ​​wat ek voorskryf en voorskryf vir almal.

Alles is hoe God wil hê

Omdat hy geweet het dat hy nie goed was nie, en dat die sand bo-op die uurglas besig was, en dat die wiel net in een rigting gedraai het, het ek gehaas om dit te sien.

Wat sterk en gespierde man wat ek geken het, liefgehad het, liefgehad het, gevrees en verdeeldheid het 'n skaduwee van homself geword en ek het 'n fotografiese rekord van dit, sal 'n groot wreedheid my doen nie.

Ek het met Dona Josefa gepraat, gepraat oor 'n paar bekommernisse wat ek met 'n ander persoon gehad het en ek het na hom gegaan.

God weet self wat Hy doen, want toe ek gesê het,

Pa, hoe gaan dit?

(hierdie En daar is my handelsmerk, selfs in DJ-tye: En daar sal jy wees?

Hy het duidelik met my gereageer en met sy akkuraatheid oor sy gesondheid gepraat en wat regtig weet wat hy leef, ervaar en leer.

Ek het langs hom gaan sit en Dona Josefa het vriendelik weggestap.

Ouens, ek kan nie letterlik wees nie, alhoewel ek dit nie voorheen daar geskryf het nie, soos ek nie gedink het voordat ek hier geskryf het nie.

Dikwels, as ek 'n teks begin, is alles wat ek weet, van die teks, die laaste sin en as die woorde beweeg, word ek deur hulle weggevoer, wat vertel my waarheen om te gaan, soos 'n stroombreker Die frase verskyn weer, die een wat my gelei het om te skryf, alhoewel ek nie presies geweet het waarom ek dit wou skryf nie.

Kyk Ou, Volgende:

Ons het vir 'n groot lewe 'n skewe misverstande gehad en daarom het ek deur 'n fyn pad gegaan. Maar ek het die ander dag teruggekyk en dit gesien, ja, hierdie dinge, sommige so vreeslik, was die dinge wat ek moes deurgaan. En nie jy nie.

Sy rol was in hierdie opsig om my hierheen te bring, na die aarde, om dit weer deur te gaan en vader te sien, verstaan ​​ek nog steeds nie die boodskap nie, ja, alles is soos Hy wil en, Hy het my nie verduidelik waarom ek soveel mense tot die dood of lewe moes verloor nie.

En hier tussen jou en jou leser weet ek nie wat erger sou wees in hierdie ding om aan die lewe of tot die dood te verloor nie. 😉

So pa, ek weet jy kan selfs bekommerd wees en soortgelyk in hoe ek hierna kyk en ek sê dit is dankbaar.

Goed of sleg, gelukkig en ongelukkig, met baie geld, en ek het baie dinge gesien en geleef.

En as dit waar is dat ek uitgeroep het, is dit ook waar dat ek glimlag en daarom in vrede is, want ek dank u vir die vriendelikheid om my in hierdie wêreld te bring, en daar is geen probleem tussen ons nie. U kan gerus wees dat dit nie eens 'n geval van vergifnis is nie.

Dit is 'n geval van dankbaarheid. Dankie dat jy my deurgebring het.

As dit so was, onthou ek dit nie meer nie, maar die gees was dit.

Sy naam?

Sebastião Afonso die Souza.

As jy, vir een of ander gekke rede, jou skuldig voel of voel om hom te help, bid ten minste vir hom vanaand, 'n gebed wat in my naam, Claudio Souza, voor God vra vir genadigmaking (genade) .

Dit sal jou nie seermaak nie.

En jy weet nooit more nie.

Wel, ek weet dat hierdie teks nog steeds gaan hersien, aangesien dit reeds my suster se endossement geslaag het.

Jy weet, ou man, ek wil hê jy moet weet, ja, ons is selfs, en dat daar nie, ten minste so ver as wat ek kan sien, 'n pendensie tussen ons behalwe een is nie:

Ek wou, ek wou muto luister na hierdie liedjie, wat hieronder volg, en nie my 'n leuenaar, 'n dief voel nie!

Jy weet, die waarheid is, Old Souza nou, dis ek! En onophoudelik verlaat ek 'n soortgelyke nalatenskap vir myself, alhoewel die keuses nie deur my gemaak is nie.

Ja, jou begeerte slaan my alreeds. presies soos in die bandolien.

In Extemix

Maar daar was 'n onvergeeflike detail. Hy was begrawe met die Corithians-T-hemp en ek kan dit nie onderskryf nie.

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

U mening is baie belangrik!

Wil u u mening oor Blog Soropositivo.Org gee?

Verskaf u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur.

Verskaf u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur.

Dankie Ons verwelkom u terugvoer en sal binnekort terugkeer