Beeld standaard
Artikels, vertalings en uitgawes Nemesis neurone Neuro-kognitiewe neuropatie Perifere neuropatie en pyn !!!! MIV Perifere Neuropatie

Chroniese pyn is 'n groot probleem onder mense met MIV of VIGS

Die onopspoorbaar virale lading nie beperk chroniese pyn wat veroorsaak word deur perifere neuropatie MIV is 'n komplekse probleem wat onoplosbaar blyk, vir my, het die wanbalans faktor in hierdie stryd, dat ek nie meer weet of dit is 'n stryd om lewe, of 'n stryd vir gesonde verstand. Gisteraand het die pyn gekom tydens die slaap en het my 'n aaklige nagmerrie! Hartseer, donker en somber, het ek wakker geword en na aan trane en onheilspellende frase in my kop: Dis net om jou hand in daardie halfdosyn ekstra tablette te dwaal en daar is giftige hepatitis aan die een kant, 'n kardio-respiratoriese aanhouding, en nie eens kan God jou van jouself red nie. Maar ek dink aan Mara, die onuitspreeklike pyn van haar, en van nadenke en gedagtes. Hierdie stryd, die stryd teen mm, gaan baie stil! maar ek erken dat ek jou nodig het, die mense wat my gelees het, meer as wat jy my nodig het! Maak geen fout met die klein lig wat ek vir jou pad probeer maak nie, ek sien al die duisternis wat nog in my woon!

Chroniese Pyn is 'n groot probleem en min erken deur gesondheidswerkers in die behandeling van mense met hiv of vigs

Kan chroniese pyn 'n afwyking wees? Ja! Terwyl ek hier tik, het ek pas 'n ander kreatiewe ding geleer oor neuropatiese marteling, die kak van chroniese pyn. Sommige mense vergeet feite mense vergeet van klein feite Kyk: my liggaam het my gewaarsku dat, miskien, en dit net 'n moontlikheid is, ek dalk bietjie vir bietjie verloor mobiliteit. Baie mense sukkel vir die onopspoorbare viruslading in hul gretigheid om 'n nuwe "nie-reaktiewe" MIV-toets te ondergaan. Daar is geen manier om hel in te gaan nie! Ondetectable Viral Load weerspreek ook die pulhas, filibusters, fascinators en swendelaars aan diens, tol tol om die ingang na die paradys te steek, is nie genees nie !!!!!

Ondetectable Viral Load verteenwoordig geen geneesmiddel en dus:

Hangslot duisend, om te verhoed dat aflewering van die daad van die huis. Onopspoorbare viruslas is nie 'n geneesmiddel nie
Ondetectable virale lading is nie 'n geneesmiddel nie
Hou op om dom en dom te wees, hou die akte van die huis in 'n veilige, veilige plek in sewe ander kluise, elk met sewe slotte, elke hangslot met sewe sleutels

Leer jy dit nooit?

Maar aangesien dit net 'n miskien, 'n verdoemende miskien is, en selfs al was dit 'n sekerheid, kon ek nie, nie nou nie en ook nie kla oor die gebreke van 'n eenvoudige spier in die regterbeen nie, is die buitenste dyspier gevoelloos en aanraking van die stof van die kortbroek op die vel lei tot jeuk. As ek krap….Wanneer ek krap ....
PUTS KRIEKET JA JA DÓI
Die lewe is 'n Dolby Surround, met ses kanale, want een van hulle is subwoofer. Jy hoor nie die subgrawe nie, jy voel hulle.
Chroniese pyn van perifere MIV-neuropatie sal beslis steel ...
Chroniese pyn van perifere MIV-neuropatie sal ongetwyfeld jou vrede steel. Op hierdie manier, af, want dit is nie die moeite werd nie! GEBRUIK DIE MALDITA T-SHIRT
Want wat vir my ongeldig is, is selfbejammering: <iframe src = ”https://open.spotify.com/embed/track/6yHvyWS54rs4Kmwfocx0W4&#8243; breedte = ”300 ″ hoogte =” 380 ″ frameborder = ”0 ″ allowtransparency =” true ”allow =” encrypted-media ”> </iframe>

Chroniese Pyn vernietig my lewenskwaliteit en ek het ook aan selfmoord gedink

Om met chroniese pyn te leef, verlaag nie net die kwaliteit van die lewe nie, maar hou ook verband met laer gesondheidsuitkomste wat met MIV verband hou. tydens die eerste vyftien jaar van die MIV-epidemie, suiwer oorlewing was die hooffokus onder navorsers, dokters en mense wat met die virus leef eenvormig. Hoe om nie net sterftes te stop nie. Dit was ook 'n saak om die doodmaak te stop, die kranksinnige karel van sterftes wat ek, onkundig en ongevoelig vir alles en alle waarskuwings, gesien het, soos * Manuel, DJ, en sy vrou, sowel as baba, minder as twee jaar, dood, skielik, in 'n spasma van 147 dae!

Die dood was altyd die groot onvermydelikheid. Maar dit is nie 'n groot verskil nie! Of is dit?

En sy lewe het nie ver ver gegaan nie. Ek onthou nog steeds, idioot ek was, om hom te vra hoe "partye" was. Hy het taciturnly geantwoord, Ons het met rys en hoendervlerke gevier. En ek onthou dae toe ek rys en hoender op dieselfde tyd sou kry, ek dit met nog 5 mense sou deel, miskien meer. Selfs dan en daar kon ek nie viktimisasie deurstaan ​​nie. Net soos ek van VIGS geweet het, en ek het nie verdoem nie, so het hy gedoen en, soos dit al dan nie, soos ek, gooi hy die bal op die roulettewiel en die nommer stem nie ooreen nie!

Maar die perversiteit van nag en nag mense

Die onverskilligheid van baie is baie soos die onverskilligheid van een. Daar is diegene wat my vertel het: As daar iemand is wat ek wil help ...
Die pyn van die ontvangs van 'n dolk in die rug is verreweg erger as perifere neuropatie
As jy iets nodig het ...
Om nie eens te praat van die karrusel van infiderensie deur die mens aan die mond van luukse (vullis? Ek weet nie ...) wat mense in vloeistowwe laat val het by die ingang van die portiese bankvertakking met COPAN, met absolute onverskilligheid, wat myne insluit en insluit. persoonlike en institusionele onverskilligheid, want die enigste keer dat ek probeer het, het ek misluk, en misluk (verbaas?) het ek opgegee! Oorlewing ten alle koste, dit is wat ons agtervolg het, om te oorleef En dit was die doel van die mediese personeel van elke hospitaal sentrum: Hou mense met MIV en VIGS lewendig! Die siklopiese poging om lewendig te bly word geïgnoreer omdat daar geen tyd was nie, die chronisering van pyn. Dit was die eerste en groot, byna siklopiese stap in die poging om MIV-positiewe individue te versorg. HULPMIDDELS, met die nodige respek. Met die koms van 'n hoogs effektiewe antiretrovirale behandeling (ART) in 1996, het MIV 'n hanteerbare infeksie geword, en die lewensverwagting onder diegene met die virus het begin met 'n lang, geleidelike en geleidelike opmars na normaliteit (...).

Sodra dit oorgebly het, het die regte probleme om met MIV of vigs te leef

En daarom het navorsers en klinici op die gebied van MIV die afgelope twee dekades uitgebrei en hul fokus verskuif om die komorbiditeite (tweede fase) te dek: ander ernstige en naasbestaande gesondheidstoestande wat algemeen voorkom onder mense met MIV, insluitend hartvatsiektes. . siekte en kanker wat nie vigs definieer nie. Mense met MIV het van die begin af gesukkel met chroniese pyn - wat algemeen beskou word as 'n kommer vir lewensgehalte, of die derde stap om die bevolking met MIV te help om 'n lang, gesonde en gelukkige lewe te hê. Daar word beraam dat 54 tot 83% van die MIV-geïnfekteerde bevolking word oorlaai met hierdie kritieke las. Interessant genoeg het hierdie hoë pynpyne blykbaar stabiel gebly tussen die voor- en na-1996-tye van die epidemie.

Die soeke na beter behandelings

Ondanks die voorkoms van chroniese pyn onder mense met MIV, het die navorsingsgemeenskap nog 'n lang entjie om te gaan as dit kom by die ondersoek na die oorsake en effektiewe behandelings, veral nie-farmakologiese terapieë, vir chroniese pyn onder mense met MIV. Volgens 'n onlangse studie wat gepubliseer is in die Journal of Acquired Immune Deficiency Syndromes, is diegene wat met chroniese pyn leef, onder diegene met MIV wat nie langtermyn opioïedterapie ondergaan nie, geassosieer met 'n bykans 50% groter kans om swak aan ARV's te hou en 'n dubbele kans om 'n virologiese mislukking te ervaar, waarin 'n individu se virus herstel ondanks die behandeling van MIV. 'Kyk, die derde stap, die lewensgehalte, beïnvloed die gesondheid,' sê die hoofskrywer van die studie, Jessica S. Merlin, MD, PhD, medeprofessor in interne geneeskunde en aansteeklike siektes aan die Universiteit. Pittsburgh Departement van Geneeskunde. "Daar 'n Navorsing wat daarop dui dat chroniese pyn die fisiese en emosionele funksie van mense wat met MIV leef, aansienlik benadeel en word geassosieer met erger MIV-uitkomste. "
Chroniese Pyn En Gedragsterapie
Na 'n suksesvolle loodsstudie het Merlin onlangs 'n skenking van $ 3 miljoen van die Nasionale Instituut van Gesondheid (NIH) om 'n gedragsterapieprogram as 'n vorm van behandeling vir chroniese pyn onder MIV-positiewe individue te evalueer. Nadat hy inligting van lede van hierdie bevolking begeer het, het Merlin die program as 'n portuurondersteuningskomponent in die Alkoholiste-anonieme model beskou, om te help om die sosiale isolasie dat mense met chroniese pyn gereeld ervaar. Jessica MerlinJordan Beckham / UPMC

Die omvang van die chroniese pynprobleem

Ongeveer 42 tot 66 persent van die MIV-geïnfekteerde bevolking ervaar sogenaamde perifere sensoriese neuropatie, en ongeveer die helfte tot driekwart van hierdie individue ervaar neuropatiese pyn - pyn wat verband hou met senuweeskade - as gevolg daarvan. Die toestand kan veroorsaak word deur ouer ARV's - Zerit (stavudine of d4T), Videx (didanosine of ddI) en Hivid (zalcitabine of ddC) - wat nie meer gereeld gebruik word nie, sowel as die virus self. Daar is bewyse dat wydverspreide chroniese pyn by mense met MIV 'n mate van risiko kan wees om 'n ander chroniese toestand te ontwikkel: opioïedverslawing, ook bekend as opioïede gebruiksversteuring. 'N Onlangse bestudeer van 4.600 volwassenes op behandeling vir die virus by vier Amerikaanse stedelike klinieke tussen 2006 en 2010 het dit gevind 39 persentasie het ten minste een voorskrif vir opioïedmedikasie ontvang; Hierdie vakke het 'n mediaan van twee van hierdie voorskrifte per jaar ontvang. Die navorsers het dit afgesluit Baie van hierdie mense met MIV het waarskynlik 'n hoë risiko om dwelmafhanklikheid te ontwikkel.
chroniese pyn
Die Immunologiese venster laat jou baie ly, maak my baie kwaad
Kyk na dit! Ek het pyn. En hulle slaag nie. Ek neem die damad-metadoon saam met Amitril en dit gaan weg! Oké, ek sal "pet" en slaap vir ongeveer twee uur. Of nie, ek is hier, soos nou, tussen die twee wêrelde. En ek lees kak soos hierdie wat ek lees in die boonste paragraaf! As ek AAS neem, los niks op nie. Wil jy bly in my stoel? Dink aan 'n pyn wat in jou siel lyk, sirkuleer deur jou neirónio en gaan dan terug na die siel en herbegin die Looping! Wil jy by AAS en Cibalena bly?
Verraad van 'n vriend, maak nie soveel skade nie! Ek getuig en ek gee geloof! Perifere Neuropatie Gelyk aan Asiatiese Soda
Whitney Scott, PhD, is 'n na-doktorale mede in gesondheidsielkunde aan King's College London en lei die skrywer van 'n nuwe MIV-verwante meta-analise wat in Pain-tydskrif gepubliseer is, gepubliseer in Pain-tydskrif vir die studie van pyn. Sy en haar kollegas het 37-studies, die meeste van hulle uit die Verenigde State, hersien wat oor 13.000-individue ingesluit het in 'n poging om die psigososiale faktore wat verband hou met aanhoudende pyn onder individue beter te verstaan. MIV-positiewe individue "Ons weet dat pyn baie meer is as net 'n fisiese sensasie in die liggaam," sê Scott. Ek bevestig dit. die indruk dat die dood sou verlig (dit is net 'n dom indruk) dit is 'n uitnodiging. Die tikkie van die horlosie vertel hom, nou is dit regtig ontbreek om die resultaat te slaag! Hoe gaan dit? Is jy op metadoon of gabapentien? Hoekom neem jy nie albei nie en sien jy dubbel die dosis van beide, dit maak niemand dood nie! En het nog die onderstaande:

"Psigososiale faktore soos 'n mens se gedagtes, bui en gedragspatrone is deel van die pynervaring en kan die impak wat pyn op 'n persoon se lewe het, beïnvloed."

Lyk soos so 'n kak om op te leef? omdat Moenie dink dit lyk net nie! En mense moet dit verstaan liefde is 'n pragtige gevoel, maar kondome is nodig!

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op