Mara

Sewentien jaar! 'N reis van diegene !!!!!

'N reis
Ek is so lief vir jou, my liefde ... ... en dikwels sal ek in jou liggaam ... meer as wat ek kon!

Ja, ja! Die onmoontlike gebeur ook

Vandag 17 lewensjare in gemeen en ook van "Ongewone lewe" met Mara! En dit is 'n ander datum as wat gewoonlik gevier word, dit is waar. Maar niks in die lewe met Mara is gewoonlik nie! Selfs haar buierigheid is dikwels snaaks, ondanks vonke wat onlangs gevlieg het.

Tyd verby, tyd vlieg, en selfs nadat sulke spaargeld oor Ares gevlieg het! Maar ons !!!

Dit is die natuurlike wrywing van tyd en ook van veroudering. Ek was 'n dwaas en 'n seun toe ek Mara se lewe binnekom en Mara my 'n man gemaak het! En dit is een van daardie werke! En ek sou sê: ''n Mooi skoot!'

Wel, ek het 'n vrijgezellenfeest gehad wat langer as 'n jaar geduurd het, want ek wou dat dit goed uitwerk, en op hierdie manier het ek selfs dinge geskud (Engel ...) omdat ek geweet het dat ek een keer vir twee , Ek moet nie meer hierdie soort soort fout begaan nie, so algemeen vir my jeug!

Vir daar van gereeld in daardie tye

So algemeen? In werklikheid baie gereeld en op enige oomblik verwag, waarom sou ek dit nie sê nie? Dit het geslaag, maar het agtergebly, hoewel dit 'n eindelose lys van dooies en beseerdes nagelaat het. Ek weet, Maroca, dat die eenvoudige verspreiding van hierdie bynaam die kruisiging die moeite werd sal wees, maar ek kan selfs na sewentien jaar die optog 'n bietjie krap!

Ja, ek het jou net 'n Koek gegee.

Ek wens ek het vir jou 'n koek gegee! Maar .... En ek wil u 'n ster gee, maar waar ek dit sou plaas, binne-in die huis, ons huis, as daar al een is wat daarin woon, en wat soveel lig gooi. Mara, sewentien! Watter geduld en welwillendheid het jy! En hoeveel moed, vasberadenheid en geduld, omdat ek hier vir ons ver van goed genoeg is of selfs voldoende is vir u “Standaarde” en een van u niggies, en ek weet nie wat in die water geplaas word nie. in die streek waar sy in die stad woon, het sy gesê nadat sy 'n onderhoud met my op ESPM gekyk het, het sy verklaar dat ek 'slim' is en dit verklaar (Hierdie frase maak plek vir sulke dinge soos, "Mooi jy is nie.") sy het my gekies om saam met jou te woon:

Wel, ek is nie grof nie! 🙂

- "... Mara is baie intelligent en kan nie met iemand ruwend lewe nie!" Hoe goed, Prima, dat jy ten minste nie dink dat ek rof is nie 🙂 Dona Maricota, sewentien jaar is in elk geval nie sewentien dae nie.

<3 6209 Dae <3

Dit is 6209 dae, en die lopende jare tel en net jy, net jy, jy en jy, om dit te ondersteun, soos ek was, en ons weet hoe dit was! (...)

'N goeie reis

Dit was 'n pragtige, lang en pragtige reis en, van hier af tot hier, met die besonderhede en lyne wat ons albei het, wat 'n pragtige reis!
En wat 'n pragtige reis!
As ek van jou hou?

Vandag, meer as gister!

Môre, minder as vandag.

Eendag op 'n keer, soos Ika, 'n vriend wat my beroof het, het my geleer.

- 'Eendag op 'n slag Claudius, eendag op 'n slag!

"Die ontmoeting van twee persoonlikhede is soos die kontak van twee chemiese stowwe: as daar enige reaksie is, word albei getransformeer." - Carl Jung

'N Freudian
En om te dink dat my ontleder, die enigste een wat die ingewikkelde manier kan vind vir die beheerkamer waar die wagwoord ingevoeg word en as betroubaar gestel word, is Freudian. Gaan daar as jy verstaan, want selfs 'n Lacanian en 'n "Holistic" het ek probeer. Die beste van All Mara, dit was jou. Die beste vrou, beste vriend, beste minnaar, beter, beter, beter. En wie weet ek weet. Ek het orthopedische naalde gebruik, by $ 100,00 die paar, twee pare 'n nag, want (arme ding en Dona Andréa M de G) Ek het nie aanvaar nie, ek aanvaar nie en ek sal nooit minder as die beste aanvaar nie! Nie dat ek myself moet verbeter om die beste vir my te kry nie. is deel van hierdie proses van verbetering van ons, wat met alle sekerheid die leidende draad van hierdie verhaal is wat van ons is en dit is pragtig, mooi en mooi ... Luv U!

Cau.

En jy weet dit!

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: