Vooroordeel gee my eensaamheid. Behalwe Mara, ek het vriende nodig !!!

fiksheid, sport, vriendskap en leefstylkonsep - glimlagpaar wat buite oefen
Fiksheids-, sport-, vriendskap- en leefstylkonsep - glimlagpaar wat buite in die natuur uitoefen

Snaaks, ek het vir 'n geruime tyd opgehou om met Skype, Facebook Messenger en kommunikeerders te reageer soos dié wat ek in die verlede gebruik het, soos Microsoft se boodskapper!

Ek het WhatsApp ontmoet, en weet jy hoekom?

Omdat dit so baie makliker geword het, vermy die snaakses wat soos ek wil val!

En op hierdie manier het ek 'n bietjie meer geleer oor vooroordeel.

Ek het gehoor dat dit figuurlik draai, mense vertel my dat ek verdien om MIV te hê en dat ek 'n goeie PDP moet wees !!!:

- "Ek is nie bekommerd oor my nie, as ek MIV het, ek, dane, ek verdien dit! Ek is bekommerd oor my vrou en my dogter!

As ek hierdie een keer net gehoor het, sou ek my kop nie soveel warm gewarm het nie! Dit sou net een persoon gewees het! Dit is egter nie so nie. Ek weet nie hoeveel mense my so iets vertel het nie, met sommige variasies, maar altyd met dieselfde wese:

Dit was 'n persoon wat met my gepraat het, Cláudio Souza, wat amper 'n kwart van 'n eeu MIV gehad het, en ek het verdien om MIV-positief te wees!

Met drie of vier van hierdie mense het ek ontplof, toe het ek moeg geword!

Die wêreld het soveel idiote wat soms hierdie klein dingetjie ontmoedig om mense te help. Omdat ons my ore kombineer, is dit nie pot nie!

In die ergste uitdrukking van vooroordeel wat ek in hierdie strewe ervaar het om mense emosioneel via WhatsApp te ondersteun, is die ergste van alles wat ek nou in baie min lyne sal vertel:

'N Paar dae gelede was ek op soek na die lang lys van mense wat ek in een of ander manier, wil hulle of nie, ek dink dit het gehelp, en net vir die somer van 'n persoon wat 'n baie traumatiese ervaring beleef het, en begin met 'n grandessíssimo idioot, het ek kontak gevoer.

"Die Persoon aan die ander kant" het 'n rukkie geneem om te reageer en miskien was dit beter om nie te! want wat sy vir my gesê het, gaan verder as domheid:

"Kyk -! Ek sal jou hier sluit, want ek kan nie 'n vriendskap soos joune regverdig nie, ek kan nie kontak met iemand soos jou hê nie!

Voordat Selfs as ek kon blokkeer, het sy my geblokkeer! en dit het my baie hartseer gemaak! Na alles, wat het sy bedoel met 'n persoon soos ek?

Sy praat natuurlik van 'n persoon met MIV en ek sal kan sweer dat as sy aan haar wakker word, sy sal sê:

- "Ek kan nie kontak met VIGS hê nie!"

Mense is nie elke dag nie, ek het 'n goeie bui om vas te hou wat ek dink, die beste wat ek sou doen op daardie oomblik sou gewees het om haar na die perd te stuur!

Maar ek erken dat dit 'n belediging vir die perd sou wees!

Wel, kyk. As dit waar is dat die wêreld dorings het, is dit ook waar dat dit blomme het!

Vandag, na soveel slegte ervarings, nadat ek besef dat die vergadering van die mense met wie ek desleixei my met die blog werk, het ek begin korrespondeer met mense deur middel van vorms en e-pos, sowel as deur van kontakte deur die fanpage van die blog op Facebook!

Ek het die Blog-gehoor in 'n totaal van 80% geval !!!

En as ek besef dat die persoon met wie ek praat werklik met my moet praat, dan is dit aan my en ek gee die Whats App nommer aan hulle!

Die put van waarheid en min mense het daarin geslaag om my selfoonnommer kry, en dit sal al hoe moeiliker geword, want hierdie voorbeeld van afstootlike bietjie persoon wat ek aangehaal om jou is een van dosyne!

Maar 'n paar dae gelede, eintlik is goed oor 'n maand, het ek 'n persoon gesien wat ek duidelik besef het dat:

1-) Sy sukkel my nie;

2-) Sy het regtig nodig om met iemand te praat!

Kyk, ek het myself nie gekeer nie! Sy het nie meer nodig het my so baie en nog steeds hier, praat met my, hou op om my tantrums uitroepteken Wat is ware ek kan dit nie ontken, is ek onderhewig aan reën en donderstorms!

En sien dat vir die waarheid die enigste persoon wat my kan hou en my so onbepaald hou, is Mara! En al sien jy dit en sê:

Ek dink sy is 'n engel wat ek senuweeagtig kon kry, ek wil nie eers daaroor praat nie, lag.

Hierdie vriend 'n paar dae gelede my gestuur op die blog te sit een van haar getuienis is alle rede het ek hierdie storie vertel, ek hier sit 'n klank uit hierdie jong vrou so mooi so mooi en so geduldig!

Alhoewel sy vir my gesê het om haar stem nie te verdraai nie, is dit nie die verantwoordelikheidsgevoel nie en verhoed dat ek nie so met haar stem kaal en rou plaas nie, en elke risiko van identifikasie wat dit kan verteenwoordig!

Die wieg katjies, wat nie vriende met my kan hê nie, het die goeie om nie meer vir my te soek nie, want as jy nie met my kan praat nie, kan jy my nie nodig hê nie!

Omdat dit so onregverdig is!

En hierdie een met wie ek die Horse Club byna aanstoot gegee het, as jy my hier lees, gaan asseblief wei!

Dit is die toespraak van 'n vriend wat in die blog verower is

Hiervoor skryf ek in, Cláudio Souza!

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: