Bill & Melinda Gates geskenk US $ 750 in die soeke na Vigs-entstof

Beeld standaard
Vigs Op soek na 'n kuur teen vigs VIGS-entstof
Entstof teen Vigs Dit is een van die fokusse op hierdie bladsy. Maar sy tel baie meer !!!

Bill & Melinda Gates Foundation het ingegaan met $ 750 mi op soek na vigs-entstof (hierdie keer)

Aanvanklik, 'n persoonlike tragedie, vir illustrasie
VIGS-entstof
Dit is vaksinspuiters, en eintlik het ek hierdie beeld gekies juis omdat dit my die indruk wek. Koeëls, of hul patroon, nog nie 'geperforeer' nie. Klaar om afgedank te word en uitgewis te word na aanstootlik agente wat ons benadeel. En nie vir ons nie

Ek het in een van hierdie nagklubs gewerk van die Ou, Voltooide en uitgestorwe mond van luukse, wat in sy angs in vullis verander het toe iets gebeur het. Na 9 maande sonder vakansies, het ek vakansies op enige koste geneem en vir my vakansies gegee.

Ek het aanvanklik my tydelike vervanging in 'n goeie pro. En ek sê vir julle dat dit weet hoe om 390-klop te meng, produseer nie 'n goeie professionele persoon nie. Genereer 'n goeie menger.

En 'n 'vriend' het na my toe gekom en gesê dat die waardes wat hy verdien het deur sy werk, my vakansie, hy, die raser (jy weet dit het nie goed geëindig nie), 'n nodige kursus kon neem om aan te sluit by die lys van professionele persone van 'n spesifieke loopbaan af, en ek het vergeet van vorige skurke (ek was mal oor hierdie ou) met die ander man, die ordentlike ou, en hy het gesê dat hy "vir 'n goeie doel geen probleem sien nie".

VIGS Entstof Dit is iets wat in hierdie teks is, 'n bietjie laer

As jy nie my konteksgeskiedenis wil lees nie, klik VIGS-entstof en volg na die punt.

Bill Gatas Ondersteun die stryd teen vigs
Hy het persoonlike rekenaarvaardighede moontlik gemaak. Dit was die begin, ietwat gegryp, vol * .VXD-uitsonderings en 'onbekende' foute. Maar dit was 'n begin!

Ek moes dit gesien het. Ek sal nie die vuilheid vertel nie, die vuiligheid van sy houdings, maar hy het my kleed getrek! Ja, ja en ja, ek was nie meer onvervangbaar nie, soos in die verlede, en ek het die werk vir hierdie Aparecido dos Diabos verloor!

As jy deur die skakel gegaan het en jy is hier, dankie, die onderwerp sal baie bondig wees met betrekking tot die entstof, die soeke na die entstof teen vigs, maar hierdie "inleiding" kan u help om te verstaan ​​hoe tragies die gebrek aan 'n enkele entstof kan wees!

Ek het twee baie moeilike weke deurgebring, maar ek het nog 'n werk gekry, waar ek baie min begin verdien het, want Aparecido het my ook afgekeur. Ek het ook in 'n hotel gewoon en dat ek hom die geleentheid gegee het omdat hy kinders gehad het. nodig om te voed en dit, per se, OPEN 'N LANG PARAGRAAF! Maar ek weet, jy wil die ddie soektog na 'n VIGS-entstof!

Die Wêreld behandel dit goed as dit homself beter uitdruk

Die feit is dat ek in 'n hotel gewoon het en vir 'n week het hulle my daar gelos, in daardie kamer, rustig, maar net 'n week!

Toe het ek na Rua da Amargura gegaan. Jy weet, rascal, wat is erger? Jy kan niks daarmee doen nie, sonder om jou ontbering te bely! Onthou jy? Die wêreld is goed en goed, wat volgens jou goed aantrek. En ons meester, “Die ewige swart beskermer”. Jy het my die kruipies vir my gegee:

Die wêreld behandel beter wat hom beter uitdruk!

En ek het nog een week van my spandeer lewe, in die strate. Maar ek het werk gekry in 'n slim huis wat nog nie Sky & Perepepes was nie.

Ek het nie gedink nie, in daardie dae, alhoewel ek die risiko's geweet het om met vigs te leef. Hy het geglo dat kontrakterende VIGS eenvoudig doodgaan! Wat 'n idioot was ek! Dit verklaar selfs dat jy jou vertrou het!

Sonder Entstowwe Ana Cláudia Voltooi Gevang deur Polio

Dit is 'n huis waar ek jou naam 'n geheim sal hou. Maar daar het ek 'n meisie, Ana Cláudia, ontmoet (ja, my lewe is deur Claudias besprinkel!) Die eerste een, my neef, het ek nou nie by die 50-huis geweet nie, om my 'n egte waarde te gee. domheid en het geen waarde aan my poging tot kompromie gegee nie.

Ana Claudia was 'n slagoffer van polio en toe ek haar ontmoet het, het ek gesien 'n pragtige gesig en 'n blink gees. En ek het haar verlief geraak. En ons was in 'n hartseer passie toe sy my gewaarsku het dat sy iewers in Mato Grosso do Sul haar ma sou besoek, iewers.

Dit was nie die Seven Hour-trein of die Last of the Wilderness nie, maar ...

En sy het haar teruggekeer na die volgende Saterdag.

Op die trein, in die ligstasie; maar het nie aangekom nie. Nie op daardie Saterdag nie.

En nêrens anders nie!

En ek het gebly baie hartseer, was, het ek gedink, 'n slegte gety!

Nog een wat my laat praat het.

En ek het gedink dit was goed gedoen! Wel, ek was 'n groot bastaard met vroue!

Ek het nie respekteer nie die gevoelens van baie!

Eintlik het ek hulle vertrap en nou "die verandering"! (Dit is hoe ek dinge in daardie dae en vir 'n lang tyd gesien, geleef en gevoel het!).

'N Sad DJ, 'n Sad Night Club!

Ek, DJ en Radialist op 1990
Dit was ek in 1990 op Radio Broadcast ABC. Dit is glad nie onwaarskynlik dat ek dit al gehad het nie MIV. Wat ek u kan verseker, is dat ek dit nie geweet het nie en geen idee daarvan gehad het nie

Soos die ure verby was, het die hartseer uitgebrei en dit was 'n naweek met 'n hartseer DJ. In daardie dae het die selfoon nie hier in Brasilië bestaan ​​nie en 'n telefoon gehad. Huuuuummmmmm. Liewe Bessa, en so het ek boodskappe by die bakkery langsaan ontvang, waar hulle my gebel het om te wag vir 'n oproep.

En die oproep het gekom, en dit was die moeder van Ana Claudia wat, terwyl sy gepraat het, haar moeite gedoen het om 'met 'n telefoon te praat, en sy het my sleg vertel dat Claudia 'n terugval gehad het (dit was nie die woorde nie) en gevra 'Vir hulp.'

Help hoe? Ek het gedink ...

Maar een van die lede van die huis waar ek gewerk het, het sy verbindings daar gehad en ek het so gou as moontlik in 'n ambulans vertrek, maar ons het baie laat aangekom en om alles te vertel, het ek nie die begrafnis bygewoon nie.

Vandag, ten spyte van die internet, het ruimte vir liggame gegroei!

Die ma van Ana Claudia was of kan ek dit skaars glo, 'n persoon sonder kultuur, sou ek onkundig sê as dit iemand anders was, maar ek glo sy het nie onderrig ontvang nie en die druppel fout fout, in haar geval, dink ek dit is vergewe.

Cláudio Souza, DJ en Radialist
In hierdie geval is die rooi lig nie dat ek in 'n “huis van verdraagsaamheid” is nie. Ek was eintlik 'in die lug'

Sy kon nie voorspel het nie.

Hierdie idiote vandag, brug wat geval het, hulle versprei hierdie leuens, hierdie vuilheid en speen, hierdie honde, hierdie soort tragedie omdat hulle verdoemend is en duisend keer verdoem en verdoemend is, want dit is nie moeilik vir ander "Ana Claudia" om te eindig nie het soortgelyke of selfs erger eindes.

Niemand gebruik entstowwe om outisties te skep of menslike lewens uit te skakel nie.

Ek het geleef in 'n tyd toe die groot probleem was dat 'n kind gebore en gebore is moenie sterf voor die ouderdom van vyf nie!

Hoeveel het verander met 'vooruitgang'.

Pypwater, basiese sanitasie, inenting, vordering.

Ek weet en ek verstaan ​​selfs dat jy wat dertig jaar oud of minder is, nie kan glo dat ek maklik sê nie, maar dit is omdat jy nie die ongelukkige geleentheid gehad het om polio-slagoffers in oorvloed te sien nie en ek sal nie na hierdie beelde soek nie. . En dit kan byvoorbeeld baie ingewikkeld wees om te glo dat die risiko van kindersterftes tot en met die ouderdom van vyf maandelijkse toesig was!

Dehidrasie. Ek dink ek is deur ten minste drie. En die koors, die malaise, was verskriklik!

So voordat jy die gedeelte van die teks begin wat handel oor wat die onderwerp jou bel om te lees, het jy soveel woorde en paragrawe meer opgedoen en nou kry jy 'n beeld:

Bill Gates

Wel, ek het na 'n video geluister (regtig geluister omdat ek daaraan werk om 'n ander een te hersien) toe ek vir die soveelste keer hoor dat Bill Gates, sy vrou, deur sy stigting daarop gemik is om 'die meeste mense uit te roei'!

Ja, dit is, want dit is! (so gesê Chiquinha)!

Hulle skenk 90% van alles wat hulle het, mettertyd in hulpbronne om menslike lewens te red, om menslike lyding te versag en met hierdie:

Com isso, desocupados anárquicos dizem estas baboseiras a respeito disso! Este é um dos raciocínios mais escabrosos que eu tenho ouvido em minha vida.

Sweep die mensdom uit die gesig van die aarde met entstowwe

Não seria bem mais barato e prático fomentar conflitos? Eu fico me perguntando se eles, Bill e Melinda Gates desejariam exterminar parte da menslike bevolking pura e simplesmente para ter “uma vila do tamanho da Bélgica (RS) onde ele viessem a morar! O pensamento é esdrúxulo, reconheço, mesmo porque ele poderia desejar, na verdade, “uma vila do tamanho da Península Ibérica, mais a frança e uma rota de barco (…) até a Inglaterra, uma especie de safe house onde eles conservariam alimentos.

Kos vir Bill en Melinda Gates Geniet! Maar !!! Geproduseer deur wie? hel!

Este texto, eu vos informo, estava off line pois precisava de uma revisão que não é a melhor coisa que estou apto a fazer e, sim, estou tentando revisar e republicar, enquanto há outro texto ali na aba ao lado…. Que pela hora em que estou lidando com este, cerca de 20:00 do dia 27 de Junho de 2019, terá de ficar paa amanhã de manhã! E toca eu até para lá de meia noite aqui. Mas eu Gosto!!! VIGS-entstof

Bill Gates

Bill Gates, mede-voorsitter van die stigting wat sy naam en sy vrou, Melinda dra, het gister in Davos 'n bydrae van $ 750 miljoen aan die Global Fund teen vigs, malaria en tuberkulose, wie se uitvoerende verantwoordelik gelede bedank twee dae.
“Estes são tempos economicamente duros, mas não é desculpa para cortar a ajuda aos mais pobres do mundo”, disse o bilionário, em entrevista coletiva convocada para anunciar sua nova doação. Gates, que participa do Fórum Econômico Mundial de D’Avos, elogiou o trabalho do fundo, que irá completar dez anos. “Esta é uma das maneiras mais efetivas nas quais investimos nosso dinheiro a cada ano”, considerou.

Een Entstof teen VIGS, 'n Ander teen Malaria en Beste Behandelings teen Taai Tuberkulose is belangrike kolligte

Anteriormente, a Fundação Bill e Melinda Gates, que concentra suas doações em atividades relacionadas à saúde, apoiou o Fundo Mundial contra a Aids, a Malária e a Tuberculose com US$ 650 milhões. A Vacina contra a AIDS é uma das Prioridades! É importante, eu sei, mas não pode ser a única! Os tratamentos contra Opportunistiese Infeksies, eu penso, deveriam ser apoiados também! O americano deixou claro seu apoio à iniciativa ao destacar que através da contribuição anunciada nesta quinta também entrega à instituição “a flexibilidade e a autoridade para distribuir os fundos eficientemente, em função das necessidades imediatas”.

VIGS-entstof, 'n droom vir baie

A declaração é significativa na medida em que nesta semana o diretor-executivo do fundo, Michel Kazatchkine, comunicou que deixará o cargo em meados de março, uma decisão que é atribuída à decisão da junta que dirige o fundo de criar o posto de diretor-geral, para o qual elegeu ao colombiano-brasileiro Gabriel Jaramillo. Essa mudança na estrutura do organismo foi justificada pela necessidade de contar com um responsável para supervisionar uma série de mudanças introduzidas em seu funcionamento, para garantir a transparência na utilização dos recursos após uma série de irregularidades detectadas em 2011. A organização é uma entidade com participação pública e privada que nos últimos anos recebeu um grande apoio financeiro de governos de países industrializados, mas a atual crise financeira e econômica aponta que contará com menos verbas para suas atividades no futuro.
Tien biljoen dollar in 'n malaria-entstof, beste behandelings teen tuberkulose en 'n vigs-entstof
Die Wêreldfonds ter bestryding van VIGS, Malaria en Tuberkulose moet $ 10 miljard in die 2011-2013-tydperk vir die drie siektes versprei, maar het gewaarsku dat sal nie sy befondsing kan verhoog nie omdat sommige lande reeds aangekondig het dat hulle hul donasies moet verminder. Este é um projeto que vocês, que vivem em São Paulo, deveriam conhecer: O “Projek tuis ”!!! En hierdie ding van PEP, moenie misbruik nie!
Voer u e-posadres in, sodat ons met u kan voortgaan.
% MCEPASTEBIN%

Verwante publikasies

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

Deel bladsy

Naby