Soropositivo.org MIV, vigs, orale seks, immuunvenster, nuut gediagnoseer?

Bill & Melinda Gates geskenk US $ 750 in die soeke na Vigs-entstof

Jy is in Inisiasie ** Vigs ** Bill & Melinda Gates geskenk US $ 750 in die soeke na Vigs-entstof
Beeld standaard
Vigs

VIGS-entstof is een van die fokuspunte van hierdie bladsy. Maar sy vertel baie meer !!!

Bill & Melinda Gates Foundation het ingegaan met $ 750 mi op soek na vigs-entstof (hierdie keer)

Aanvanklik, 'n persoonlike tragedie, vir illustrasie

VIGS-entstof
Hulle is entstofglas en, in werklikheid, het ek hierdie prentjie verkies presies omdat hulle my hierdie indruk gee. Kolletjies, of die patroon van hulle, word nog nie "geperforeer" nie. Gereed om afgevuur te word en die aggressor agente uit te roei wat ons benadeel. En nie ons nie

Ek het in een van hierdie nagklubs gewerk van die Ou, Voltooide en uitgestorwe mond van luukse, wat in sy angs in vullis verander het toe iets gebeur het. Na 9 maande sonder vakansies, het ek vakansies op enige koste geneem en vir my vakansies gegee.

Ek het aanvanklik my tydelike vervanging in 'n goeie pro. En ek sê vir julle dat dit weet hoe om 390-klop te meng, produseer nie 'n goeie professionele persoon nie. Genereer 'n goeie menger.

En 'n "vriend" het vir my gesoek en gesê dat die waardes wat hy van sy werk sou kry, my vakansie maak, hy, die rascal (jy weet reeds dit het nie goed geëindig nie), kan 'n kursus neem wat nodig is om die professionele rooster te betree (Ek het hierdie man liefgehad). Ek het met die ander ou gepraat, die ordentlike man en hy het gesê dat hy 'n goeie rede is dat hy geen probleme ondervind het nie.

VIGS Entstof Dit is iets wat in hierdie teks is, 'n bietjie laer

As jy nie my konteksgeskiedenis wil lees nie, klik VIGS-entstof en volg na die punt.

Bill Gatas Ondersteun die stryd teen vigs
Hy het persoonlike rekenaar moontlik gemaak. Dit was die begin, 'n bietjie voorlopig, vol van * VXD uitsonderings en "onbekende" foute. Maar dit was 'n begin!

Ek moes dit gesien het. Ek sal nie die vuilheid vertel nie, die vuiligheid van sy houdings, maar hy het my kleed getrek! Ja, ja en ja, ek was nie meer onvervangbaar nie, soos in die verlede, en ek het die werk vir hierdie Aparecido dos Diabos verloor!

As jy deur die skakel gegaan het en jy is hier, dankie, die onderwerp sal baie bondig wees met betrekking tot die entstof, die soeke na die entstof teen vigs, maar hierdie "intro" kan jou help om te verstaan ​​hoe tragies die gebrek aan 'n enkele entstof kan wees!

Ek het twee baie moeilike weke deurgebring, maar ek het nog 'n werk gekry, waar ek baie min begin verdien het, want Aparecido het my ook afgekeur. Ek het ook in 'n hotel gewoon en dat ek hom die geleentheid gegee het omdat hy kinders gehad het. nodig om te voed en dit, per se, OPEN 'N LANG PARAGRAAF! Maar ek weet, jy wil die ddie soektog na 'n VIGS-entstof!

Die Wêreld behandel dit goed as dit homself beter uitdruk

Die feit is dat ek in 'n hotel gewoon het en vir 'n week het hulle my daar gelos, in daardie kamer, rustig, maar net 'n week!

Toe het ek na Rua da Amargura gegaan. Jy weet, rascal, wat is erger? Jy kan niks daarmee doen nie, sonder om jou ontbering te bely! Onthou jy? Die wêreld is goed en goed, wat volgens jou goed aantrek. En ons meester, "Die Ewige Swart Beskermer". Jy het my die kruipies vir my gegee:

Die wêreld behandel beter wat hom beter uitdruk!

En ek het nog een week van my lewe in die strate deurgebring. Maar ek het 'n werk by 'n gedagtegang gehad, wat nog nie Sky & Perepepês was nie.

Ek het nie gedink nie, in daardie dae, alhoewel ek die risiko's geweet het om met vigs te leef. Hy het geglo dat kontrakterende VIGS eenvoudig doodgaan!

Wat 'n idioot was ek! Dit verklaar selfs dat jy jou vertrou het!

Sonder Entstowwe Ana Cláudia Voltooi Gevang deur Polio

Dit is 'n huis waar ek jou naam 'n geheim sal hou. Maar daar het ek 'n meisie, Ana Cláudia, ontmoet (ja, my lewe is deur Claudias besprinkel!) Die eerste een, my neef, het ek nou nie by die 50-huis geweet nie, om my 'n egte waarde te gee. domheid en het geen waarde aan my poging tot kompromie gegee nie.

Ana Claudia was 'n slagoffer van polio en toe ek haar ontmoet het, het ek gesien 'n pragtige gesig en 'n blink gees. En ek het haar verlief geraak. En ons was in 'n hartseer passie toe sy my gewaarsku het dat sy iewers in Mato Grosso do Sul haar ma sou besoek, iewers.

Dit was nie die Sewe-uur-trein, of die laaste van die hinterland nie, maar ....

En sy het haar teruggekeer na die volgende Saterdag.

Op die trein, in die ligstasie; maar het nie aangekom nie. Nie op daardie Saterdag nie.

En in geen ander! ....

En ek het gebly baie hartseer, was, het ek gedink, 'n slegte gety!

Nog een wat my laat praat het.

En ek het gedink dit was goed gedoen! Wel, ek was 'n groot bastaard met vroue!

Ek het nie respekteer nie die gevoelens van baie!

Trouens, ek het op hulle gestamp en nou, "die verandering"! (So ​​het ek gesien, geleef en gevoel in daardie dae en vir 'n lang tyd!).

'N Sad DJ, 'n Sad Night Club!

Ek, DJ en Radialist op 1990
Dit was ek, op 1990, op Radio Emissora ABC. Dit is glad nie onwaarskynlik dat ek reeds MIV-positief was nie. Wat ek jou verseker, is dat hy nie geweet het nie en geen idee gehad het nie

Soos die ure verby was, het die hartseer uitgebrei en dit was 'n naweek met 'n hartseer DJ. In daardie dae het die selfoon nie hier in Brasilië bestaan ​​nie en 'n telefoon gehad. Huuuuummmmmm. Liewe Bessa, en so het ek boodskappe by die bakkery langsaan ontvang, waar hulle my gebel het om te wag vir 'n oproep.

En die oproep gekom, en was die moeder van Ana Claudia dat, wanneer gepraat word, het duidelik die probleme van dit in "die hantering van 'n selfoon en so gou explicadamente sy het my vertel dat Claudia 'n terugval (nie so met die woorde) gely het en gevra "Vir hulp".

Help hoe? Ek het gedink ....

Maar een van die lede van die huis waar ek gewerk het, het sy verbindings daar gehad en ek het so gou as moontlik in 'n ambulans vertrek, maar ons het baie laat aangekom en om alles te vertel, het ek nie die begrafnis bygewoon nie.

Vandag, ten spyte van die internet, het ruimte vir liggame gegroei!

Die ma van Ana Claudia was of kan ek dit skaars glo, 'n persoon sonder kultuur, sou ek onkundig sê as dit iemand anders was, maar ek glo sy het nie onderrig ontvang nie en die druppel fout fout, in haar geval, dink ek dit is vergewe.

Cláudio Souza, DJ en Radialist
Die rooi lig, in hierdie geval, verteenwoordig nie, in hierdie geval, dat ek in 'n "huis van verdraagsaamheid is nie. Eintlik was ek "in die lug"

Sy kon nie voorspel het nie.

Hierdie idiote van vandag, die brug wat geval het, het hierdie leuens versprei, hierdie skadelike en uitdagende, hierdie honde, hierdie soort tragedie omdat hulle damn en duisend keer is hulle vervloek en vervloek omdat dit nie moeilik is om die ander "Ana Claudia" met soortgelyke of selfs erger eindes.

Niemand gebruik entstowwe om outisties te skep of menslike lewens uit te skakel nie.

Ek het geleef in 'n tyd toe die groot probleem was dat 'n kind gebore en gebore is moenie sterf voor die ouderdom van vyf nie!

Hoeveel het verander met "vordering."

Pypwater, basiese sanitasie, inenting, vordering.

Ek weet en ek verstaan ​​selfs dat jy wat dertig jaar oud of minder is, nie kan glo dat ek maklik sê nie, maar dit is omdat jy nie die ongelukkige geleentheid gehad het om polio-slagoffers in oorvloed te sien nie en ek sal nie na hierdie beelde soek nie. . En dit kan byvoorbeeld baie ingewikkeld wees om te glo dat die risiko van kindersterftes tot en met die ouderdom van vyf maandelijkse toesig was!

Dehidrasie. Ek dink ek is deur ten minste drie. En die koors, die malaise, was verskriklik!

So voordat jy die gedeelte van die teks begin wat handel oor wat die onderwerp jou bel om te lees, het jy soveel woorde en paragrawe meer opgedoen en nou kry jy 'n beeld:

Bill Gates

Wel, ek was te luister na 'n video (selfs luister, want ek werk op 'n hersiening van 'n ander), toe ek vir die soveelste keer dat Bill Gates, sy vrou, deur sy fondament wat daarop gemik is "effektief die meeste van die mensdom dood te maak" hoor!

Ja, dit is, want dit is! (so gesê Chiquinha)!

Hulle skenk 90% van alles wat hulle het, mettertyd in hulpbronne om menslike lewens te red, om menslike lyding te versag en met hierdie:

Hiermee sê onbewoonde anargiste hierdie onzin oor dit!

Dit is een van die mees onstuimige redes wat ek ooit in my lewe gehoor het.

Sweep die mensdom uit die gesig van die aarde met entstowwe

Sal dit nie veel goedkoper en meer prakties wees om konflik aan te moedig nie?

Ek wonder of hulle, Bill en Melinda Gates, deel wil uitroei menslike bevolking suiwer en eenvoudig 'n dorpie van die grootte van België (RS) waar hulle gekom het om te lewe!

Die gedagte is esdrúxulo, ek erken, selfs omdat hy eintlik 'n dorpie, die grootte van die Iberiese Skiereiland, plus Frankryk en 'n bootroete, sou wou hê ... na Engeland, 'n soort veilige huis waar hulle kos sou spaar.

Kos vir Bill en Melinda Gates Geniet! Maar !!! Geproduseer deur wie? hel!

Hierdie teks, ek stel jou in kennis, was vanlyn omdat dit 'n hersiening nodig het wat nie die beste is wat ek kan doen nie. Ja, ek probeer om te hersien en weer te publiseer, terwyl daar nog 'n teks in die volgende oortjie is.

Dat ek teen môreoggend op die punt van 20: 00 van 27 se Junie 2019-dag moet gaan! En ek sal daar tot middernag speel. Maar ek hou daarvan !!!

VIGS-entstof

Bill Gates

Bill Gates, mede-voorsitter van die stigting wat sy naam en sy vrou, Melinda dra, het gister in Davos 'n bydrae van $ 750 miljoen aan die Global Fund teen vigs, malaria en tuberkulose, wie se uitvoerende verantwoordelik gelede bedank twee dae.

"Dit is ekonomies moeilike tye, maar dit is geen verskoning om hulp aan die wêreld se armes te sny nie," het die miljardêr op 'n nuuskonferensie gesê om sy nuwe skenking aan te kondig.

Gates, wat die D'Avos Wêreld Ekonomiese Forum bywoon, het die fonds se tienjaarwerk geprys. "Dit is een van die mees effektiewe maniere waarop ons elke jaar ons geld belê," het hy gesê.

Een Entstof teen VIGS, 'n Ander teen Malaria en Beste Behandelings teen Taai Tuberkulose is belangrike kolligte

Vroeër het die Bill and Melinda Gates Foundation, wat sy donasies op gesondheidsverwante aktiwiteite fokus, die Global Fund teen VIGS, Malaria en Tuberkulose met $ 650 miljoen ondersteun.

Die VIGS-entstof is een van die prioriteite! Dit is belangrik, ek weet, maar dit kan nie die enigste wees nie! Behandelings teen Opportunistiese Infeksies, Dink ek, moet ook ondersteun word!

Die Amerikaanse het sy steun uitgespreek vir die inisiatief deur te beklemtoon dat deur die bydrae wat op hierdie Donderdag aangekondig is, die instelling "die buigsaamheid en gesag gee om fondse doeltreffend te verdeel, afhangende van onmiddellike behoeftes."

VIGS-entstof, 'n droom vir baie

Die verklaring is beduidend, aangesien die fonds se uitvoerende direkteur, mnr. Michel Kazatchkine, vandeesweek aangekondig het dat hy in die middel van Maart gaan styg, 'n besluit wat toegeskryf word aan die direksie se besluit wat die fonds rig om die pos van direkteur- generaal, waarvoor hy die Colombiaanse-Brasiliaanse Gabriel Jaramillo verkies het.

Hierdie verandering in die organisasie se struktuur was geregverdig deur die behoefte om 'n toesighouer toesig te hou oor 'n reeks veranderinge wat in sy operasie ingestel is om deursigtigheid in die gebruik van hulpbronne te verseker na 'n reeks onreëlmatighede wat in 2011 bespeur is.

Die organisasie is 'n entiteit met openbare en private deelname wat in die afgelope jaar groot finansiële steun van regerings van geïndustrialiseerde lande ontvang het, maar die huidige finansiële en ekonomiese krisis dui daarop dat dit minder fondse vir sy aktiwiteite in die toekoms sal hê.

Tien biljoen dollar in 'n malaria-entstof, beste behandelings teen tuberkulose en 'n vigs-entstof

Die Wêreldfonds ter bestryding van VIGS, Malaria en Tuberkulose moet $ 10 miljard in die 2011-2013-tydperk vir die drie siektes versprei, maar het gewaarsku dat sal nie sy befondsing kan verhoog nie omdat sommige lande reeds aangekondig het dat hulle hul donasies moet verminder.

Dit is 'n projek wat jy, wat in São Paulo woon, moet weet:

Die "Projek by die huis "!!!

En hierdie ding van PEP, moenie misbruik nie!

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!