Stigma Met Hierdie Mense wat Met MIV leef, sien ek niks met hulle verkeerd nie

Artikels, vertalings en uitgawes

Vooroordeel: Ek sien niks verkeerd “In hierdie mense”

Dit is goed om te kyk voordat u dit lees!

Ek het gekom, hier in die Aanhangersbladsy van die blog Soropositivo.Org op Facebook, 'n individu wat sê dat hy niks te veel "in hierdie mense" sien nie! Ek het die boodskap goed verstaan ​​en sover ek kon sien, was daar geenkwaad of kwaadwilligheid in spraak".

Maar daar was die 'in hierdie mense', en jy sien, in hierdie mense sluit dit my subliminaal in, en beslis 'n groot deel van die "mense" is ons, mense wat met MIV of vigs leef, wat, volgens die diskresie, as hierdie mense beskryf word. .

'In hierdie mense', skryf hy, terwyl hy verwys na mense wat met MIV / vigs leef.

Goed! Kwaad word in die knop geknip, dit is waar. Maar in hierdie geval gaan dit oor die skoonmaak van 'n hele bos, daarom is dit belangrik om goed te redeneer!

Positief (+) is geen ander teken nie!

Ons mense wat met MIV of VIGS leef, is nie “hierdie mense” nie.

Gilberto Gil sê dit goed: Jy, afwykende persoon! ... jy het hierdie sterrekind wat so laag op die grond sleep, afgedwaal

Ons is mense! En ek beklemtoon:MENSE

Ons is vaders en moeders van gesinne! En in sommige gevalle ondersteun ons gesinne, dié wat hulle staande hou (gesinne, en as hulle in die nat reën, sien dit:

Kyk wat 'n goeie voorbeeld!

Mense wat met MIV leef
'N Eenvoudige virus

Ek het 'n vriend wat "my intelligensie bewonder", is haar oordrywing, as gevolg van my vermoë om te realiseer in 'n "X of W" situasie, miskien Z of "@" gebaseer op my vermoë om te luister.

Ja, ja! Ek luister baie, of dit was nie die bekroonde DJ wat ek was nie!

Maar ek sukkel 'n rukkie met 'n blogger wat homself nooit voorgestel het nie, nooit sy naam gesê het nie, en nooit 'n gesig daar gesit het nie.

En ek het gevra watter aktivis P **** is dit wat nie die gesig wys nie?

Ek het 'n paar van sy regverdigings gelees in 'n onderhoud waar ons beide onderhoude was en eerlik?

“Slap tertulias vir vakuumlaap”!

Wat maak dit vir my as die onbewuste land mense wat met MIV leef nie toerisme ontvang nie? En 'n groot trivialisering van VIGS, deels as gevolg van 'n onvervulde belofte om "'n kuur vir vigs deur 2020" te hê!

Ek hoop regtig hulle hou hul beloftes, want op 00: 01 van 2021 sal iets gepubliseer word wat elke "Dit" en elke "maat" van daardie "belofte" hef.

Daar was destyds selfs 'n beswyming, wat Ledos (Ledos Misleidend?) Onderteken het dat daar geen sterfling is nie en dat u vandag met MIV leef beter gesondheid as voorheen en deesdae (…) neem net 'n bietjie pil, net soos sy kêrel wat, wanneer hy klub toe gaan (…) moenie die dosis vertraag nie!

En daardie hondjie?

Niks, Gaan Of Bly?

Omdat hy, ja, hy verkies om die kondoom te gebruik! Maar hoekom, as die gesondheid later verbeter? Dit is die voorsorgboodskap wat ons as mense met MIV wil “oordra”.

Ek doen nie. En ek kan wed dat 98% van die mense wat hierdie blog volg, ooreenstem met my gedagtes !!!

Mense wat met MIV leef
Hierdie foto is die uitsig op die sonsondergang vanaf die Terrace Italy! Hoeveel is daar in hierdie siening mense wat met MIV leef sonder om dit selfs voor te stel! Dit verander niks !? ...

Jy weet, baie mense kook en sny die tamaties in die slaai.

Hierdie ou hou blykbaar regtig van rou tamaties!

Een derde van die ekonomies aktiewe mag in Brasilië sou weier om saam met mense wat met MIV of vigs leef, te werk (* mense soos dit, of so, wat jy wil).

Mense wat met MIV leef
As u tamatieslaai wil hê, klik dan op die prentjie!

En ek bly hier, van myself tot myself, en voorspel dat onder diegene wat weier om saam met iemand wat met MIV leef te werk, nie sou reën nie, en dit wil sê, reën in die nat rigting, as hierdie mense gaan , een keer 'opgevoed' tot die status van 'besigheidsmanne', as hulle dit sou kon doen “Gee werk aan een van hierdie mense”… (…)….

[wpforms id = ”168676 ″ titel =” onwaar ”beskrywing =” onwaar ”]% MCEPASTEBIN%

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: