Het u al 'n middel teen MIV? Beter Lees dit !!!

Artikels, vertalings en uitgawes

Genees vir MIV? Vyf mense is onopspoorbaar

Ek is altyd soort van hierdie met genesende nuus van Vigs. In 1996, toe die funksie van drievoudige terapie bewys is, het 'n “Scientific Magazine” aangekondig!

AIDS! Teen 1% van genesing. 'N Ruk later, toe al die tesisse van 'n sogenaamde wetenskaplike, dieselfde "Magazine" op die buiteblad in geletterdheidsbriewe gepubliseer het: Wat as die MIV is onskuldig?

Nie so lank gelede nie, en ek erken hierdie keer dat ek nie goed kan onthou wat die manifestasie van dieselfde aandrang op die voorblad veroorsaak het nie. Hoe dit ook al sy, die MIV-genesing.

Al wat daar was en wanneer dit gedoen word, word dit so gemaak dat die persoon die omslag 20 meter weg lees en so lyk:

e se o MIV vir onskuldige?

En elke keer as hierdie goedkoop hype 'n voorblad vertoon toe die werklikheid 'n heel ander is, en nog steeds is! 'N Ruk gelede moes ek dit vinnig, ongeveer, vertaal Cure MIV

Hierdie goedkoop sensasionalisme laat my dink dat filosofie selfs op papier teen elke prys 'klik', selfs al is die prys verkeerd ingelig en lei dit tot lyding!

Met die seshonderdduisend duiwels !!!!! Net ek dit sien? Nee !!!! Ek het met ander mense gepraat, maar ek sal nie hul name hier plaas nie. Wat ek wel weet, is dat hulle magteloos voel.

En ek speel die dit Dane

En ek vra u hier, as dit nie die rede is waarom 'borgskap' iets is wat ek nie kry nie! En die mense wat my donasies gee, is min en ek het nie meer die moed om te vra soos hierdie week was nie. Maar vir hierdie mense sal ek nie weer vra nie.

Basta

Die Groot X van hierdie Nuus is die 'volume goeie resultate

Ek wil die eerste wees wat die genesing aankondig, aangesien ek die eerste 'individu' was wat 'n webwerf het oor die onderwerp en die gesig klap, soos u daar hoor. En alles neem homself as 'genesing'!

Ouens, ek wil regtig hierdie genesing aankondig! Maar ek wil nie die sensasionele kliek hê nie!

Nuwe behandeling wat op MIV-entstowwe gebaseer is, het die virus onder vyf pasiënte onderdruk, wat die hoop laat ontstaan ​​dat nuwe navorsing VIGS kan help voorkom sonder om daaglikse medikasie te benodig.

Navorsers het twee baanbrekers met MIV-entstowwe gekombineer met 'n geneesmiddel wat algemeen gebruik word om kanker te behandel in die studie wat gedurende drie jaar by die VIGS-navorsingsinstituut in Barcelona gedoen is.

Na behandeling is die virus onopspoorbaar in vyf van TWINTIG VIER deelnemers en die verspreiding daarvan is onderbreek deur sy immuunstelsels, berig die New Scientist. Een daarvan is al sewe maande lank besig met antiretrovirale terapie (medisyne wat MIV-replikasie beheer).

Maar dit is net een! [/ Penci_text_block]

Ouens, die persoon wat die verhaal gemaak het, was vir seker verkeerd in die opstel.

Ek glo dat sy nie aandag geskenk het aan wat sy doen nie en die vreeslike kafees gegee het. Maar die werk van die persoon is goed gedoen, en ek vra om verskoning dat ek die letterlikheid van die vertaling gehandhaaf het en dit prakties getranskribeer het.

Dit is die enigste manier waarop ek kan sorg dat u hard werk en hard werk.

🙂

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: