Serokonversie en die simptome daarvan! Wat is?

Jy is in Inisiasie => Vigs => Serokonversie en die simptome daarvan! Wat is?
?>
Moenie wegkruip nie, wees nie bang nie, kom agter
Dit lyk vir u, wie lees my, die toespraak van wie wil skrik? Nee, ek weet nie. Die vrees is joune, om dit te verloor waarvan die prestasies die resultaat van ons poging was. Wanneer sal u verskyn? In een van die laaste betogings waar ek was, het ek oorlog geskree: '' Ek het vigs, ek is haastig! Gesondheid is wat belangrik is. 'Ek het 'n meisie opgemerk, miskien 19, 20, die suiwer reuk van melk, wat na my gekyk het asof ek 'n nuutgewekte antieke koning van Mesopotamië was! ...

Wel, 'n vriend van my, van wie ek al 'n geruime tyd weg is, het vir my gesê dat daar op sommige plekke mense is wat sê dat ek "bang raak" by mense. Lag. Ek het hierdie werk op 2005 begin en ons gebruik hierdie beeld aan die linkerkant.

Ek praat van wat (moenie my die negatiewe dokument laat deursoek en skandeer nie) wat ek gesien het, wat ek gesien het, en ja, wat kan terugkom as mense byvoorbeeld nie vir hulself sorg nie, en as hulle 'verborge' bly as hulle is, as wat ook al, tot die stryd geroep.

Of, nog steeds die stryd om die handhawing van regte wat deur mense soos ek en ander wat MIV, MIV-infeksie beskou, as 'n ernstige en dodelike siekte geklop is, as dit onbehandeld gelaat word en ek het gehoor sê dit daar en daar die medisyne het nie ontbreek nie, maar is gebreek en sover ek kan onthou, het dit nie gebeur nie en dit het nie van die begin van die jaar van 1998 / 1999 tot 2015 gebeur nie, en nou ja, ek sal nie hier Cassandra van die Apocalypse speel nie!

Maar as baie, wat na die stryd geroep word, die rol speel van hasies, pandas en sproei, sal dit ingewikkeld wees! Omdat jy daar, in jou pantoffels, nie sal gee nie en ek merrie saam met Sandra Paiva! Julle jong mense word daar gehuisves omdat u MIV ontdek het binne 'n historiese oomblik wat verby is ...

Krishen Samuel

Mei 2019

Die leiers van hierdie land is vandag ander, en ons lewens en gesondheid sal binnekort gesien word soos in hierdie dokument! Dit was ja, 'n dokument wat mense soos My, Beto Volpe, Silvia Almeida, Paulo Giacomini en NRO's soos GIV, O Pela Vidda, die tydskrif Saber Viver, die AIDS News Agency, verdedig.

Ontwaak mense, en begin dink en optree soos een.

Eu meto vrees? Please .... Ek praat van wat ek gesien het en nog erger as wat ek gesien het

sien:

Ek het geen nieregeringsorganisasies nie, en gebruik nog niks van die slegte waardes wat ek uiteindelik ontvang het nie. 'n Siektevergoeding, een jaar nadat hy nie bygestaan ​​is nie, sonder dat hy enige punt sedert 2009 ontvang het, maar laat ons die omvang van die teks volg.

Kyk goed! Hierdie simptome is dieselfde as enige virus. Rotavirus, hepatitis B of hepatitis C of griep het dat:

Die simptome! Op hierdie manier lees die hele teks, verstaan ​​en dan sonder om te freak, Neem dit rustig as u na 'n GTA moet gaan.

Neem dit gerus. ES, kalm, vra om die toets af te lê.

Sê net as u gevra word waarom u die toets wil aflê wat u besluit het om die gesprek te voer, liewer die gesprek opneem, die eksamen aflê, en as die resultaat reaktief is, aanvaar hierdie resultaat, solank die immunologiese venster verby is! en hierdie sperdatum is 30 dae en ek verstaan ​​nie mense wat skryf dat hulle 'n "meer gedetailleerde" eksamen nodig het nie.

'N Gedetailleerde ondersoek vir MIV-serologie is die Western & Blot wat volg as die vinnige reagens toets. Dit is baie skaars vir 'n nie-reaktiewe valsheid! Baie skaars sou ek sê! En een van die skaarsste dinge is:

Ja, jy weet, maar jy sal dit nie erken nie: 'n nie-reaktiewe ondersoek na die immunologiese venster van 30 dae is genoeg

Hoekom?

U berou, u skande. Ek het deur 'n baie moeilike situasie gegaan en die vrees om my werk te verloor, gepaardgaande met die belaglikheid van die situasie wat ek ervaar het en wat "die psige vernietig, alreeds so geprop" ...

En kyk, hierdie teks is hier om u te help

U kan, deur hierdie tekens te lees, almal opsom en seker wees dat u na my soek en sê:

EK HET ALLE SIMPTOME

Dus, gees, kom weg van hierdie masjien en los jouself is nie meer deel van hierdie aardse sfeer nie! ”

Alle simptome van MIV-infeksie kan nie deur een mens ondersteun word nie!

Jy lees baie nonsens! Een persoon het gesê dat hy 'n verhaal gevind het met wie ek ondervra het.

Die jaar? 2009 !!!!

Wat het sy anders gelees behalwe die onderhoud?

Is dit dat as die nuus ouer as twee jaar oud is, dit nie so verouderd is nie?

Advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Sorositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons verbeter altyd, verbeter, toets en implementeer nuwe data-beskermingstegnologieë. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk 18 uur of dag aan hierdie blog om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, want ek weet wat die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil is. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

U mening is baie belangrik!

Wil u u mening oor Blog Soropositivo.Org gee?

Verskaf u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur.

Dankie Ons verwelkom u terugvoer en sal binnekort terugkeer

WhatsApp Wat is ons?
Moet u praat? Daar is drie mense wat vrywilligersdienste lewer binne hul vermoë.
fout: Inhoud beskerm !!