24.6 C
São Paulo
22, November, 2019

Serokonversie en die simptome daarvan! Wat is?

Vigs Immuun venster Serokomversiesimptome
Moenie wegkruip nie, wees nie bang nie, kom agter
Parece a você, que me lê, a fala de quem quer assustar? Não, eu sei que não. O medo é vosso, de perder aquilo cujas conquistas foi resultado de esforço nosso. Quando é que vocês aparecerão? Em uma das últimas manifestações em que estive eu estava, grito de guerra: -“Tenho AIDS, tenho pressa! Saúde é o que interessa” Notei uma menina, talvez 19, 20 anos, o puro cheiro do leite, olhando para mim como se eu fosse um antigo Rei da Mesopotâmias recém desperto!…..

Wel, 'n vriend van my, van wie ek al 'n geruime tyd weg is, het vir my gesê dat daar op sommige plekke mense is wat sê dat ek "bang raak" by mense. Lag. Ek het hierdie werk op 2005 begin en ons gebruik hierdie beeld aan die linkerkant.

Ek praat oor wat (moenie my die negatiewe dokument laat soek en skandeer nie) wat ek gesien het, wat ek gesien het, en wat kan terugkom as mense byvoorbeeld nie vir hulself sorg nie, en as hulle 'verborge' bly as hulle gaan, as wat ook al, tot die stryd geroep.

Of, nog steeds die stryd om die handhawing van regte wat deur mense soos ek en ander, wat MIV, MIV-infeksie is, as 'n ernstige en dodelike siekte beskou word, as hulle nie behandel word nie, en ek het gehoor dat ek dit gehoor het sê dit daar en daar die medisyne het nie ontbreek nie, maar is gebreek en sover ek kan onthou, het dit nie gebeur nie en dit het nie van die begin van die jaar van 1998 / 1999 tot 2015 gebeur nie, en nou ja, ek sal nie hier Cassandra van die Apocalypse speel nie!

Mas se muitos, chamados à luta, fizerem o papel de coelhinhos, pandas e sapinhos, isso vai se complicar! Porque vocês aí, em suas pantufas, não vai dar e eu faço éco com Sandra Paiva! Vocês, jovens, estão aí acomodacdos porque descobriram HIV dentro de um momento histórico que já passou!…..

Krishen Samuel

Mei 2019

Die leiers van hierdie land is vandag ander, en ons lewens en gesondheid sal binnekort gesien word soos in hierdie dokument! Dit was, ja, 'n dokument wat mense soos My, Beto Volpe, Silvia Almeida, Paulo Giacomini en NGO's soos GIV, The For the Living, die tydskrif Saber Viver, die AIDS News Agency, verdedig.

Ontwaak mense, en begin dink en optree soos een.

Eu meto vrees? Please .... Ek praat van wat ek gesien het en nog erger as wat ek gesien het

sien:

Ek het geen nieregeringsorganisasies nie, en gebruik nog niks van die slegte waardes wat ek uiteindelik ontvang het nie. 'n Siektevergoeding, een jaar nadat hy nie bygestaan ​​is nie, sonder dat hy enige punt sedert 2009 ontvang het, maar laat ons die omvang van die teks volg.

Kyk goed! Hierdie simptome is dieselfde as enige virus. Rotavirus, Hepatitis B of Hepatitis C of griep het dat:

Die simptome! Op hierdie manier lees die hele teks, verstaan ​​en dan sonder om te freak, Neem dit rustig as u na 'n GTA moet gaan.

Neem dit gerus. ES, kalm, vra om die toets af te lê.

Sê net as u gevra word waarom u die toets wil aflê wat u besluit het om die gesprek te voer, liewer die gesprek opneem, die eksamen aflê, en as die resultaat reaktief is, aanvaar hierdie resultaat, solank die immunologiese venster verby is! en hierdie sperdatum is 30 dae en ek verstaan ​​nie mense wat skryf dat hulle 'n "meer gedetailleerde" eksamen nodig het nie.

'N Gedetailleerde ondersoek vir MIV-serologie is die Western & Blot wat volg as die vinnige reagens toets. Dit is baie skaars vir 'n nie-reaktiewe valsheid! Baie skaars sou ek sê! En een van die skaarsste dinge is:

Ja, jy weet, maar jy sal dit nie erken nie: 'n nie-reaktiewe ondersoek na die immunologiese venster van 30 dae is genoeg

Hoekom?

Seu remorso, sua vergonha. Eu passei por uma situação dificílima e o medo de perder o emprego, associado ao ridículo da situação que vivenciava e que “me destruiu a psiquê, já tão câmbeta”….

En kyk, hierdie teks is hier om u te help

U kan, deur hierdie tekens te lees, almal opsom en seker wees dat u na my soek en sê:

EK HET ALLE SIMPTOME

Então, espirito, afaste-se desta máquina e desapegue-se não faz mais parte desta esfera terrestre!”

Alle simptome van MIV-infeksie kan nie deur een mens ondersteun word nie!

Jy lees baie nonsens! Een persoon het gesê dat hy 'n verhaal gevind het met wie ek ondervra het.

Die jaar? 2009 !!!!

Wat het sy anders gelees behalwe die onderhoud?

Is dit dat as die nuus ouer as twee jaar oud is, dit nie so verouderd is nie?

Hi! Wil u dit oorweeg? Nee? Ok! Dink daaraan om hierdie onderwerp te hersien

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid