Beroerte longembolisme MIV-VIGS! 'N Mengsel daarvan

Beeld standaard

MIV Vigs Beroerte longembolisme, lyk ontkoppel, maar nie heeltemal nie. Die risiko is dat die gemiddelde dodelikheid groot is. Iets meer om oor na te dink PREP en seksuele en voortplantingsekuriteit. Die mislukking van PrEP is moontlik en hierdie teks plaas iets meer in hierdie konteks! Selfs omdat die MIV-positiewe bevolking verouder en dit "herpotensialiseer" die risiko van hierdie toestande:

MIV-VIGS Beroerte longembolisme Die dramatiese heropbou!

Dit is 'n verklaring van my onverantwoordelikheid. Ek weet dit al jare en jare, eintlik meer as 'n dekade. Benewens Opportunistiese siektes, is daar ander, in 'n voorheen onaangename vereniging, omdat ons "kort" gelewe het na die diagnose en nou ONS OUDERDOM En perifere neuropatie is slegs een van die "sekuriteite" in 'n konteks wat nog nie ten volle waargeneem is nie!

En ek was 'n absurde fyngemaakte piesang omdat ek hierdie artikel nie reeds in Januarie van 2006 gepubliseer het nie! Ek moes 'n vriendin sien wat deurloop, omdat sy 'n baie belangrike persoon vir haarself gehad het, en 'n paar ekstra besonderhede het sy my gewys, om te sien dat hierdie teks net so belangrik is soos die ander, waarin ek 'n paar opdaterings sal maak en dit byvoorbeeld weer kan publiseer. nou is dit in skakel

Ek, Claudio A. Souza, het ook 'n familiegeskiedenis van kardiovaskulêre siektes. my oupagrootjie van 'n vragmotor was 'n vragmotorbestuurder in die middel van Serra de Santos, en as die beroerte nie die kromme doodmaak nie, het hy nie sekerlik doodgemaak nie!

Het u reagens gegee? Geduld, u het nog 'n chroniese pasiënt van MIV-infeksie geword.

Die sogenaamde “opportunistiese siektes'Rangskik nie meer as die voorste moordenaars van mense met MIV nie. In 'n studie van die VIGS-navorsingslaboratorium by die Clementino Fraga Filho Universiteitshospitaal (HUCFF) is bevind dat siektes wat nie normaalweg met VIGS verband hou nie, meer sterftes veroorsaak het by mense met MIV as dié wat gewoonlik in Brasilië met die siekte verband hou.

Die opname toon ook dat sterftesyfers weens kardiovaskulêre siektes baie vinniger gestyg het onder mense met MIV as in die res van die bevolking. Volgens Mauro Schechter, professor aan die UFRJ School of Medicine en hoof van die laboratorium, blyk die resultate dat dit 'n verandering in die oorsake van dood by MIV-pasiënte is, maar wys daarop dat daar 'n stabilisering in sterftesyfers by MIV-pasiënte was. . Na hierdie stabilisering was daar veranderinge. Mense het meer gesterf aan siektes wat tradisioneel aan VIGS verband hou. Die frekwensie van hierdie oorsake het afgeneem en die voorkoms van ander oorsake het toegeneem. ”

Die groep se resultate is duidelik: van 1999 tot 2004 het die persentasie sterftes as gevolg van “atipiese” siektes van 16,3% tot 24,1% gestyg, wat byna 15 duisend sterftes in die tydperk verteenwoordig. Onder hierdie sterftes was daar altesaam 3.746 gevalle van kardiovaskulêre siektes.

Verby VIGS (Klik hier)

In my navorsing het ek 'n baie belangrike teks gevind in die UFRJ, geskryf deur

Die groep se resultate is duidelik: van 1999 tot 2004 het die persentasie sterftes as gevolg van "atipiese" siektes van 16,3% tot 24,1% gestyg, wat bykans 15 duisend sterftes in die tydperk verteenwoordig. Onder hierdie sterftes was daar altesaam 3.746 gevalle van kardiovaskulêre siektes. In vergelyking met nie-draers van die siekte, het Brasilië MIV-positiewe individue 'n byna tienvoudige toename in gevalle van sterftes as gevolg van kardiovaskulêre siektes. Vir Mauro kan dit 'n probleem wees in die behandeling van MIV-positiewe mense in die Brasiliaanse gesondheidstelsel. 'In teenstelling met die algemene opvatting, hou hierdie siektes op een of ander manier verband met MIV. Daarbenewens kan die resultate daarop dui dat sommige medisyne wat vir die behandeling van MIV gebruik word, die risiko vir kardiovaskulêre probleme kan verhoog, ”onthul die dokter. (https://ufrj.br/noticia/2015/10/22/muito-al-m-da-aids)

MICHELLY ROSA - UFRJ NUUS AGENTSKAP - CCS Vital Look HUCFF

My ma het baie gely, maar regtig met hierdie vaskulêre probleem, want ek onthou dat ek nie met spatare gesien het nie, maar met wat ek sou definieer as "boeie aan haar bene"!

Die laaste keer dat ek my moeder amper 25 jaar gelede gesien het, kan dit jou skok, maar sy bepaal die spelreëls! En ek doen niks anders as wat sy my beveel het om te doen nie, maar ek sal nie vuil wasgoed hier op die internet doen nie!

Die laaste keer het sy 'n moeilike tyd gehad om te loop, en nadat ons met my “halfsuster” gepraat het, het ons besluit om nie oor MIV-serologie te praat nie! Die slag sou baie sterk wees volgens die lesse van my “suster”; Ek het geweet hulle leef

My ouma Palmira het drie beroertes gehad, en op die derde plek het sy natuurlik nie oorleef nie!

Dit blyk dat hierdie teks nie sedert 2016, miskien 2014, opgedateer is nie, en 'n nuwe feit na vore gekom het wat my laat dink het aan hierdie teks waarvan die vertaling van 'n Portugese NRO is, aan wie ek toestemming vra om die teks te gebruik, en Ek soek 'n groter voordeel deur dit na 'my gehoor' te bring!

Die eerste pulmonale embolisme, niemand vergeet nie!

my eerste longembolisme het in 2005 gebeur, en dit het my amper gekos lewe waarom die ooreenkoms wat DIX AMICO destyds gebruik het, langer as 12 uur geweier het om my toe te gee, omdat u sien dat die pleurale effusie die gevolg is van 'n bestaande siekte: vigs, verkry immuungebreksindroom !

my vrou en 'n raad met dokters van 12 het voorspraak gedwing om 'n lys te maak van moontlike oorsake vir 'n nie-VIGS-verwante pleurale effusie!

Die feit is dat ek dit alles eers agter gekom het nadat sy in die hospitaal opgeneem is, en Mara het nie vir my gesê dat ek hierdie behoeftes ervaar nie, en ook probleme om in die hospitaal opgeneem te word!

En die feit is dat ek sedertdien Clexane inspuitbaar neem as ek 95 kg vra, ek net effektief beskerm word teen 'n pulmonale embolisme deur 100 ml inspuitbare Clexane te neem! Om die punt duidelik te maak, sien:

Natrium Enoxaparin

Ek het nog nooit 'n Clexane 100ml spuit gesien nie!

En net ingeval ek met 'n vaskulêre dokter van die São Camilo-hospitaal-span vir vaskulêre chirurgie, dr Raimundo, gepraat het en aan hom verduidelik het wat Dr Angela my aangeraai het: Warfarin werk nie saam met mense wat met MIV verander nie, ja in 'n risikoverbeterer, en as die enigste medikasie wat ek moet neem, klexaan sou wees!

Ek sou 'n klein noot hê om in hierdie teks te integreer, maar dit is baie beter “Gee geen idees nie” Praat van inspuitbare Clexane!

Al wat ek u hieroor moet sê, eintlik net wat ek u wil vertel, is dat hierdie naalde elektronies getoets word deur middel van groepmonsters! Hierdie een van hierdie lot is geneem x eenhede, en y eenhede vertoon nie gebrekkig nie, die hele lot is in orde!

En ek dink dit is waarom ek soms voel asof ek myself steek as ek die inspuitings gee! Ter afsluiting van hierdie addendum het dr. Raimundo my voorgestel om 'n vena cava-filter in te sit. Omdat die meeste van hierdie trombusse, is trombi klein met water, wat om een ​​of ander rede, helaas, in die aar kom, gewoonlik in onderste ledemate!

MIV, vigs en beroerte! Wat 'n bloedige triumviraat!

En nadat hierdie klont in die bloedstroom begin sirkuleer, is dit 'n ewekansige vraag of dit na die brein of na die longe sal sirkuleer. Ons het nog steeds die variasie daarvan om nie te weet nie, en nie die grootte van hierdie trombus te kan voorspel nie. sirkuleer in die bloedstroom, en dit lyk soos volg: 'Alea jacta est' is geluk!

In die geval dat ek my God dank, ek het twee embolismes gehad; die tweede keer was sy groot, wat albei longe beskadig, en die dokters het my vrou ontnugter, en ek het nog 'n klein tydjie van my lewe in 'n ICU deurgebring!

Wat ek hiervan te sê het, is dat as u 'n geskiedenis van kardiovaskulêre siektes in u gesin het, ek na u kyk as iemand wat gelei het tot 'n longembolisme, wat massief of nie mag wees nie, wat dodelik kan wees of nie. , en dit kan nie gebeur as 'n beroerte, en netjies, vinnig na jou brein nie, en omdat ek nie 'n dokter is nie, weet ek net dat een van die halfronde van die brein as jy deur 'n beroerte beïnvloed word, aan die een kant van die liggaam verlam is ( of nie alles is soos God dit wil hê nie!) en aan die ander kant is die gevolglike dood, dood, die beëindiging van die liggaamlike lewe en sou dit waag om te sê dat dit voortydig gebeur het!

MIV en beroerte, 'n komplekse en eng verhouding

In die skakel hierbo vind u die poort na 'n ander teks wat ek hierbo genoem het, oor MIV, vigs en beroerte.

Die artikel handel spesifiek oor 'n studie wat tot die gevolgtrekking gekom het dat die blote teenwoordigheid van MIV in die liggaam reeds 'n voldoende sterk faktor is om 'n beroerte te veroorsaak. Dit kan ook 'n oorsaaklike faktor van longembolisme wees!

Aangesien ek 'n tweede diagnose het wat herhaalde tromboflebitis het, het dokter Raimundo my gesê dat ek nie moet ophou om Clexane te neem nie, want die trombi wat in die arms gevorm word, is net so gevaarlik soos dié in die bene!

'n ander lyn, en jy dink miskien, 'en waarom het u 'n operasie as dit die probleem glad nie oplos nie?

en ek sê vir u dat 65% van die gevalle van beroerte en longembolisme afkomstig is van goud en die trombi is wat in die onderste ledemate gevorm word!

En ek wat op die epigram leef, oorskry nie die twyfel nie as wat ek het, of 'n ander aksioom wat in my lewe wil toepas: 'versekering is dood van ouds!'

U opinie is baie vir my en Mara. As u kommentaar, kritiek of voorstelle het om te lewer, is die vorm hieronder amper soos binneaarse IV. Skryf net, dan sal ons weet wat jy nie van hou nie en of jy 'n antwoord van ons wil hê of nie! 🙂

[penci_review id = "163366"]

'N Bietjie meer vir u lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: