20.4 C
São Paulo
18 Januarie 2020

Die vrees vir MIV het my lewensvisie verander

Beeld standaard
Positiewe stories CD4 Persoonlike Getuigskrifte Stories Positiewe Wat is CD4

Die vrees vir MIV het my bang, onseker gemaak, nie geweet wat om te dink, te doen of hoe om op te tree nie! Maar een ding is ek seker ...

... Die vrees om MIV-visie op my lewe te hê, het verander, hierdie visie het beslis verander ...

Ek wil hierdie getuienis deel, ook in dank aan 'n groot vriend, Claudio, wat my op elke moontlike manier gehelp het.

Ek het altyd 'n fantastiese idee van die lewe gehad, ek dink baie aan die manier waarop ek grootgeword het. Stil in my hoek, werk en studeer, soos die meeste mense. Ek het getrou in my verantwoordelikheid in alles in my lewe geglo.

En dit is toe hy, my gesonde verstand, 'n kondoomlose verhouding misluk en aanvaar het.

Ek het my nooit voorgestel dat daar soveel vrees kon wees nie

Wel, ek was aanvanklik inert oor wat ek gedoen het, maar oor die dae het die wanhoop van moontlike besmetting ontstaan.

En daarmee eindig al my vrae in my dood, die vreeslike vrees vir MIV aan die lig gekom, asof die ander STD's minder belangrik is, dit was op hierdie oomblik dat ek Claudio se blog leer ken het en met hom in aanraking gekom het, en die moed van die eksamen het gekom na ontelbare gesprekke met hom.

Die vrees om te toets vir vrees vir MIV

En die moed van 'n tweede ondersoek ook na ontelbare gesprekke.

Die vrees is verwoestende, en tot dusver was die resultate onreaktief, en diep in my bewussyn, of bewusteloosheid, is dit vandag nog onsekerheid.

Maar ek wou u vertel wat my van die hulp van my vriend Claudio afgesonder het; dit was my geloof in God en in die lewe; vandag sien ek dat ek so 'n gemiddelde lewensbeskouing gehad het, so 'n klein denkpatroon oor die lyding van ander.

Na ondervinding het selfs daardie aanleg in die agterplaas 'n ander waarde.

Bo enige moontlikheid, enige risiko

En u moet hierdie siekte dink (MIV-infeksie) sal my nooit beïnvloed nie:

â € IEk gaan nie hieraan sterf nie.â €

Ek het ook daaraan gedink, en dit het uitmekaar geval ... ons is onderhewig daaraan om te eniger tyd deur iets getref of getref te word!

Het u al ooit gedink dat u in ontelbare situasies kan sterf?  € œ Natuurlik nie, want die hele wêreld draai om ons buikknop.

In enige situasie in u lewe mag u vrees nooit groter wees as u geloof nie! leef die hede, die verlede wat verby is, en die toekoms, wat ons nie weet hoe dit gaan wees nie! laat die lewe op die lewe! en die sorg wat ons vir haar het, te verbeter.

â € œKyk na die lelies van die veld! â €

â € œJa, Hy was en was reg! â €

Maar ons is nie lelies nie, en ons verantwoordelikhede strek baie verder as 'blomme en verdwyn weg'!

Miskien is ek gesond of siek; ek weet nie daarvan nie, maar my manier om die lewe te sien en sekerlik die lewensvisie het verander en verbeter, en ek is baie dankbaar vir diegene wat hieraan deelgeneem het. verander…

Dankie Claudio

Verlore teks

Om die een of ander rede wat ek aan vreemdelinge toeskryf, het ek hierdie teks binne die blog verloor.

En ek was ook verlore op 'n eksterne hardeskyf wat ek lankal vergeet het in 'n bors hier by die huis wat ek gister weer gekonnekteer het. Daar kan nog meer gesê en gewys word, maar die blog self het redaksionele prioriteite en ek voel asof ek almal skuldig is en selfs glo dat ek onnodig is! ...

Daar is nou soveel mense!

Die probleem is dat daar niks meer is wat ek kan doen om hulpvaardig te wees en voor God en voor my te regverdig nie; my teenwoordigheid in hierdie planetoïed wat ek vrees, gaan in 'n toestand van langdurige angs.

God help my dat ek verkeerd is in my gedagtes, maar ek sien dinge en nog baie meer.

Vir nou is daar nog lewe op aarde!

En op hierdie manier herhaal ek:

Daar Die lewe met MIV!

Bly getrou aan u behandeling!

Dit is 'n Engelse teks Kan u dit vir my vertaal?

Dit kan u help om te verstaan ​​hoe voer 'n seropositiewe kind. Alhoewel meer en meer kinders aan MIV-positiewe ouers gebore word sonder dat hulle MIV opdoen

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

U mening is baie belangrik!

Wil u u mening oor Blog Soropositivo.Org gee?

Verskaf u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur.

Verskaf u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur.

Dankie Ons verwelkom u terugvoer en sal binnekort terugkeer