Beeld standaard
Antiretrovirale medisyne antiretrovirale Virale lading Stories Positiewe Positiewe stories Wat met MIV leef

1ste dag TARV Behandeling teen MIV dit was 'n keerpunt in my lewe. En ek sê ek wou regtig nie ...

…Meu comprimido da Terapia Antirretroviral contra HIV

My eerste ART-pil

Truvada (4)A minha primeira pílula foi acompanhada por um turbilhão de emoções: Raiva, depressão, frustração, felicidade, negação e tristeza. Eu fui diagnosticado em Abril de 2014, e tudo é muito recente. Mas os meses que se seguiram levaram-me a uma viagem de tais proporções que não haveria quantidade de apoio, informação ou conhecimento prévio que pudessem ter me preparado!

Eu fui vítima de um abuso sexual há cerca de três anos, die toets wat ek gedoen het, was besmet en het dus 'n valse negatiewe lesing gegee.

Lembro-me, em outubro de 2013, eu comecei a ter grandes problemas de saúde. Ela (a saúde) começou a declinar… eu tinha mais de 500 cálculos biliares, enquanto o meu peso estava em queda. Desde então, a minha saúde tem sido em uma espiral descendente. No curto espaço de tempo de outubro de 2013 até os dias atuais, tive sete cirurgias, seis procedimentos e muito mais compromissos médicos que eu gostaria de ter na idade de 25 anos.

O Vácuo do Primeiro dia da TARV

SalkToe my dokter my van my diagnose vertel, onthou ek 'n onmiddellike gevoel van leegheid. Dit was 10:03 en ek het normaal gaan werk en my week regtig beëindig sonder om iets anders te besef. Alles het Saterdagoggend verander. Ek staan ​​op en kyk na die resultate en die bottel pille wat by hom was. Die idee dat ek voorheen nog nooit pille geneem het nie, behalwe sonder medisyne, het my baie beïnvloed en dit het lank geduur om in my gedagtes die behoefte aan daardie pille te besef!

Dit voorkom dat die virus repliseer sodat die immuunstelsel kan werk, en miskien binne ses maande virale lading is nie te bespeur nie. Of nie!

My eerste antiretrovirale middel was opsioneel! Maar dit het soos Lerna se Hydra gelyk! Sny 'n kop af, en twee word gebore!

Voer u e-posadres in, sodat ons met u kan voortgaan.
% MCEPASTEBIN%

Verwante publikasies

laai

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

Deel bladsy

Naby