Antiretrovirale medisyne antiretrovirale Virale lading Getuienis van mense wat met MIV leef Stories Positiewe Wat met MIV leef

Die eerste dag ART HIV-behandeling

Tarv is antiretroviale terapie
Anti-retro

Dag 1 ART HIV-behandeling was 'n draai in my lewe. En ek sê ek wou regtig nie ...

… My pil teen antiretrovirale terapie

My eerste ART-pil

Truvada (4)My eerste pil het gepaard gegaan met 'n warrel van emosies: woede, depressie, frustrasie, geluk, ontkenning en hartseer. Ek is in April 2014 gediagnoseer, en alles is baie onlangs. Maar die maande wat daarop gevolg het, het my op so 'n mate op reis geneem dat daar geen ondersteuning, inligting of voorkennis sou wees wat my sou kon voorberei nie!

Ek was ongeveer drie jaar gelede 'n slagoffer van seksuele mishandeling, die toets wat ek gedoen het, was besmet en het dus 'n valse negatiewe lesing gegee.

Ek kan onthou dat ek in Oktober 2013 groot gesondheidsprobleme gehad het. Sy (gesondheid) het begin daal ... Ek het meer as 500 galstene gehad terwyl my gewig daal. Sedertdien is my gesondheid in 'n afwaartse spiraal. In die kort tydsverloop van Oktober 2013 tot vandag, het ek sewe operasies, ses prosedures en baie meer mediese afsprake gehad wat ek op 25-jarige ouderdom wou hê.

The Vacuum of the First Day of ART

SalkToe my dokter my van my diagnose vertel, onthou ek 'n onmiddellike gevoel van leegheid. Dit was 10:03 en ek het normaal gaan werk en my week regtig beëindig sonder om iets anders te besef. Alles het Saterdagoggend verander. Ek staan ​​op en kyk na die resultate en die bottel pille wat by hom was. Die idee dat ek voorheen nog nooit pille geneem het nie, behalwe sonder medisyne, het my baie beïnvloed en dit het lank geduur om in my gedagtes die behoefte aan daardie pille te besef!

Dit voorkom dat die virus repliseer sodat die immuunstelsel kan werk, en miskien binne ses maande virale lading is nie te bespeur nie. Of nie!

My eerste antiretrovirale middel was opsioneel! Maar dit het soos Lerna se Hydra gelyk! Sny 'n kop af, en twee word gebore!

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

laai

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: