Lewensverwagting met MIV is normale lewensverwagting

Beeld standaard

Verwagting van Vida com MIV is normale lewensverwagting! Maar 25 jaar gelede was dit nie so nie! Ek onthou 'n paneel op die kantlyn, na die middel. Hierdie paneel het die dae getel en op 'n sekere oomblik het ek in Guarulhos begin woon en het ek elke dag hierdie paneel gesien en ek het byvoorbeeld opgemerk dat dit meer as 1100 dae was om die jaar 2000 te bereik!

Ek kan my nie voorstel dat ek eendag so iets sou sê:

Lewensverwagting met MIV is normale lewensverwagting

En ek het gedink. Ek sal nie so lank leef nie, ek sal nie die twee duisend jaar kan sien kom nie! En die getal daal geleidelik! En ook geleidelik, maar ek stop nie te lank nie, en om die waarheid te sê, het ek die telling verloor!

In werklikheid het ek nie net die jaar 2000 sien aanbreek nie, maar dit was die jaar dat ek die webwerf, die Sero positief Tuisblad, wat volgende Augustus 20 jaar oud sal wees! natuurlik dit is nodig om te verduidelik dat hierdie blog nie die jaar 2015 sou geslaag het sonder die steun van WordPress!

En daarom sê ek: Sjoe! Wat 'n postitel! Die verwagting van Wat met MIV leef dit is dié van 'n normale persoon en tot ongeveer vyf en twintig jaar gelede sou dit 'n byna betekenislose onderwerp wees.

Die lewensverwagting met MIV is normaal ten opsigte van lewensjare

Wie sou tussen 1993 en tot 2005 redes vind om hierdie saak te hanteer? Ek durf dit sê "Amper niemand" so sou dit doen!

Wel, as ek oor lewensverwagting met MIV praat, word dit geïmpliseer dat ons met MIV oud word! En selfs as dit in die verlede sou wees om 'n bewering te maak, sou dit 'n idee wees wat vandag buite misleiding is, kan ons met MIV verouder.

VIGS: punt van die ysberg van dinge wat met ons gebeur nadat MIV met ons skakel

En kyk, ek is al so naby aan die

, Ek voltooi hulle in Maart, dat ek op 'n sekere manier 'n bietjie verouder het en, om eerlik te wees, ek oud word !!!

Nou ja, daar is drie belangrike mense in die militêre posisie wat die kwaliteit van die verbeterings in ons behandelings betref:

Beatriz Pacheco

Bob Volpe

Sandra Paiva

Daar is ander, maar ek sou nie hul name sonder skriftelike toestemming publiseer nie, 'n amper feodale behoefte sou sommige sê !!!

Maar streng noodsaaklik Wie liefhet, sorg daarvoor!

En om lief te hê, mense, is om lewend te wees! 'N Les wat ek baie hard geleer het, maar dit was die moeite werd. Vir elke traan. En vir elke glimlag. Miskien was dit my eerste liefde!

Maar ek het net geleer om myself lief te hê toe…. Toe ek vind Mara!

En dit sal beslis beter wees.

Ja, vyf dinge wat jy nie van MIV en veroudering weet nie

KUNS en veroudering 5 Dinge om te leerMIV en veroudering met MIV is nie hoe u dink dit sal wees nie. Volgens my ervaring is dit baie anders.

In my vroeë 70s - die amptelike term is 'n septuagenaar - erken ek nie die weergawe van veroudering wat ek verwag het nie. Hoekom? Omdat die ouderdomsdiskoers dikwels 50 mense betrek wat met MIV leef en na die toekoms kyk; hulle is welmenende mense wat nog nie daar was nie.

Of ons gesondheidsvooruitsigte word geteiken deur middeljarige navorsers wat sombere en somber scenario's in die vooruitsig stel wat wyd handel oor die biologiese kombinasies van die siekte en die veroudering van MIV.

MIV en veroudering Vyf (5) dinge wat u nie geweet het nie!

Dit ignoreer natuurlik gewoonlik die realiteite van veroudering. Immers, veroudering met MIV lei tot veroudering, 'n toestand waarin weinig advokate is en min wetenskaplike verslae daaragter.

MIV vyf) Selfs die basiese inligting bevat geen besonderhede nie. Hoeveel van ons is daar?

Ons is interessant

Wie weet! Ons is nie interessant genoeg of belangrik genoeg of vokaal genoeg om vertel te word nie, ten minste in Kanada (wat hier in Brasilië gesê sal word ...).

Maar as u meer wil weet oor die lewensverwagting van 'n persoon wat met MIV leef of Vigs, lees net hierdie teks!

Om met MIV te leef is nie 'n wandeling na die plein nie

Maar kyk! Om met MIV of vigs te leef, is nie soos om op die plein rond te loop nie. Die behoefte om elke drie maande toetse te doen, en elkeen van hulle is ten minste een keer die moeite werd om die picuá te vul.

Om te bepaal of u dit met u werkgewer moet bespreek of nie, en wat die gevolge daarvan sou wees, is meer ongemaklik.

'N Nuwe romantiese paartjie.

Tel eerder of nie. En as u nie tel nie, raak meer betrokke en moet u tel. Die persoon kan verraai voel! U sal uself moet verduidelik. Dus, as die verduideliking "nie vassit nie" net om eerlik te wees.

Se você tiver feito amor com esta pessoa, sem Kondome, bem, você terá de explicar o que é indetectável. E garantir que você tenha estado por todo o tempo da relação!

En glo my, hoe goed u antwoord ook al is, hoe outentiek u ook al is, die persoon sal altyd daardie vlek hê:

“😡Ek wens ek is gewaarsku😡 ”!

Wel, sien, hierdie persoon sal altyd diep twyfel oor die feit dat hy jou kan vertrou of nie, wat hom mislei het “op hierdie manier"!

Praat die waarheid. Maar neem tyd om intimiteit te begin! Laat hierdie persoon u ken vir wie u is, nie vir die plesier wat u hom kan gee nie!

Vang hierdie liefde, soos in die boek, "Die ou man en die see"!

Wees die wonderlike mens wat jy is, aanvanklik, deur jou geestelike lig. Ek sal dit in 'n ander pos behandel!

84 / 100 SEO-telling

'N Bietjie meer vir u lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: