Ek het op die mond gesoen A seropositive! Wat nou? Soene slaag MIV?

Beeld standaard
MIV slaag nie MIV

Ek het 'n MIV-positiewe vrou op die mond gesoen !!! Ek het dalk gevang MIV ou Vigs?

Nee! Soene slaag MIV? GEEN! Moenie slaag nie! En dit sou vir my baie hartseer wees as dit nie so was nie, want ek het die monde verloor wat ek gesoen het, nadat ek geweet het dat ek MIV het!

Soene in die mond slaag MIV?

Nou ja, aan die begin van hierdie werk wat ek doen, op 'n nuusportaal wat nog steeds embrionies is, het ek op 'n haatlike toespraak afgekom van 'n persoon wat na bewering 'godsdienstig' was en gesê het dat soen MIV kan oordra!

Dit verskyn op 'n webwerf waar ek 'n paar tekste geskryf het waarvan die aard nie was nie goed gekoppel aan my serologie. Of dit was en ek kan nie hierdie feite verhaal nie.

Maar ek kan onthou hoe ek hard reageer het, die storm dat ek by tye stil is, as ek erg beseer is. Dit is selfs 'n verbetering, want ek het op alles gereageer met die vuur van 'n “Tai fun” toe ek om enige rede kwaad of uitgelok voel!

Soene slaag MIV? Nee! Maar die middag reageer ek met haat

En ek het 'n teks geskryf wat ongelukkig ooreenstem met my mentaliteit wat destyds siek was. Die teks was dus bedek met 'n onredelike, onbeheersde en verwoestende woede wat baie duidelik getoon het wat ek in 2001 ervaar en beleef het. Ek was 'n volledige “tai fun"!

Ek was so op grond van iemand wat gesê het dat Beijo Na Boca HIVI slaag
Era mais ou menos assim que eu respondia a qualquer detrator! Esta foto linca para um artigo interessante, mas em inglês! Explica-se ali, eu estou colocando bem que por cima, que estão estudando algo que parece ser novidade… …aqui na Terra… Ventos que consoguem provocar ontas que só terremos de intensidade 3.5 (ou 3.1, não tenho certeza) na escala richter (mais de 10.000 destes eventos em 16 anos) que foram batizados de ‘stormquakes’. Isso é algo assustador e é importante mostrar, pois pouco importa a cura da AIDS se eu não tiver um planeta para morar!

Toe hy sê dat Kiss soen MIV, voel ek sleg met hom. Weier my reg tot toegeneentheid

Hoe dit ook al sy, die teks is nie gepubliseer nie, ek het so 'n les gekry en links, stert tussen my bene, en nooit weer na hulle gesoek nie. My sogenaamde antwoord, want sy stelling dat Beijo MIV oorlede, het uiteindelik nie verskyn nie!

Não veio “à Luz”!

En ek antwoord die vraag: Slaag soen HIV? nie

Que bom que não veio! E que pena saber que não posso conseguir recuperar sequer o nome do Site, que era um dos muitos portais, iniciativas ansiosas e repletas de esperanças, uma espécie de sonho! E eu amava faz parte daquilo. Agora todo mundo “se profissionalizou”! 😒

Wie weet of dit slaag of nie? Ek glo dat “net” God dit weet!

Want as iemand jou vertel dat soen MIV verbygaan, is dit 'n leuen!

Hulle het 'n reaksie op my geskryf met die feite, dat ek met haat gereageer het, en dit was sekerlik met 'n nog groter haat wat ek vir hulle geantwoord het in 'terugval'. , DAT MY VERSOEK OM EXCUSES AANVAAR.

As ek die byl van Assisi was, sou ek dadelik daarheen teruggegaan het en ek sou gesê het dat alles wispelturige ophef sou gewees het.

Wel, vandag, twee dekades later, doen ek CTRL + C en CTRL + V en plaas dit vetgedruk

Dit was wellustige skelmheid en voor die heelal, en as ek die getuienis van die kollektiewe bewusteloosheid het (😜😜😜) vra ek om verskoningdie!

Keer terug na die tema:

Soene in die mond slaag MIV? 'N Soen is nog steeds 'n soen!

En ek sou 'n paar klein konstellasies van strass besmet het totdat ek in die sif van 'n Diamant !!!

En ek sou nie vrede in my hê nie, ook nie vandag of more nie, soos ek nooit kon hê nie! Hierdie monstrositeit om dit bewustelik aan iemand oor te dra, het nog nooit voortgeduur nie !!!

Soene in die mond slaag MIV? Dink daaraan! Dit sou te wreed, te sleg wees om ons weer eensaam te maak!

Nee. Dit gaan nie!

Soen in die mond slaag nie MIV nie
Kiss oordra beslis nie MIV nie

Bewyse toon dat die MIV-virus versprei deur die uitruil van liggaamsvloeistowwe, soos bloed, semen en vaginale vloeistowwe, maar nie speeksel nie.

Alhoewel MIV in speeksel opgespoor kan word, kan dit nie deur ander gesoen word nie, want 'n kombinasie van teenliggaampies en ensieme wat natuurlik in speeksel voorkom, voorkom dat MIV nuwe selle besmet.

Soene in die mond slaag MIV? Hoe word MIV oorgedra?

Die algemeenste manier om MIV te versprei, is deur seksuele omgang, insluitend orale en anale seks.

Die virus kan ook deur middel van naalddeling versprei word, en kan van 'n besmette swanger vrou na haar ongebore baba oorgedra word.

Daar kan egter stappe gedoen word om die waarskynlikheid van MIV-oordrag na 'n baba te verminder, wat oordraging so skaars is in die Verenigde Koninkryk.

Die risiko van transmissie kan byvoorbeeld verminder word:

Toediening van antiretrovirale medisyne aan 'n moeder en haar pasgebore baba met 'n keisersnit (waar die baba deur 'n sny in die buik en baarmoeder gebore word) en nie borsvoed nie. U kan nie MIV kry van:

  • soen
  • Diep mond soen!
  • Respiração boca a boca (o “beijo da lewe")
  • In 'n nies deur iemand met MIV
  • Om baddens, handdoeke of eetgerei te deel met iemand met MIV
  • swem in 'n swembad wat deur iemand met MIV gebruik is
  • Sit op 'n toilet waar iemand met MIV gesit het!
  • Dit moet u twyfel uit die weg ruim

Hou jy van die teks? Wil u altyd bewus wees van wat in die wêreldmedia gepubliseer word? Besoek en geniet ons Fanpage!

85 / 100 SEO-telling

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: