Vigs en werk VIGS Kaart in Portugees Artikels, vertalings en uitgawes

Persoon met MIV is nie 'n onkoste nie en een van die punte om na te dink

1ste persoon met MIV is nie 'n uitgawe nie
1ste persoon met MIV is nie 'n uitgawe nie
MIV-draer is NIE 'n uitgawe nie, dit is 'n menslike wese!
selfs in die arbeidsmark gediskrimineer, draai ek om, spring, sien die natuur, maak rekenaars reg, gee lesings, voer hierdie blog. #eunaosoudespesa

Nou ja, MIV-draer is nie 'n uitgawe nie!

Dit is net 'n uitgawe in die gedagtes van diegene wat, ondanks die kennis van die goue reën, dit vrees. Terloops, die lewensverwagting van 'n persoon met MIV is 'n normale verwagting En hulle veroordeel diegene wat sonder veel vrees, hoewel hulle moet, hul voorwaardes kan aanneem sonder om weg te steek agter 'n mantel en moraliteit wat nie 'n enkele druppel kon weerstaan ​​nie! Hallo Dr Jeckill) van Londen, Juca Chaves het goed gesê wat hy daarvan dink. En ek spreek almal aan wat bid vir dieselfde boekie wat u moet herinner aan iets baie belangriks in die noorde van u lewe. Maar .... In die boek Seara dos Médiuns praat Emmanuel oor woestynmediums en lys onder hulle diegene wat medisyne maak goue pluk waarmee, onnadenkend,buit die beursie van 'n paar, wat baie verwaarloos

Ek het besluit om u iets aan te spreek wat u moet onthou:

Hippokratiese eed

Dit is altyd goed om te onthou. Daar in Helsinki het hulle dit ook probeer verbreek:
'Ek sweer by die mediese Apollo, by Asclepius, Hygia en Panacea, en neem al die gode en al die godinne as getuies om, volgens my krag en my rede, die volgende belofte te vervul: Om te koester, net soos my ouers, die een wat my hierdie kuns geleer het, gemeenskaplike lewe maak en, indien nodig, my goed met hom deel; sy kinders vir my eie broers hê; leer hulle hierdie kuns, as hulle dit moet leer, sonder vergoeding of toewyding. om die voorskrifte, die lesse en al die res van die onderrig te laat deelneem, my kinders, dié van my onderwyser en die studente wat ingeskryf is volgens die regulasies van die beroep, maar net vir hulle. my krag en begrip, om niemand leed aan te doen of skade aan te doen nie, ek sal niemand genot gee nie, ook nie sterflike medisyne of advies om verlies te veroorsaak nie, net so sal ek geen vrou 'n aborsiewe middel gee nie; ek sal my lewe en my kuns onberispelik hou. . Daar Ek oefen kerfwerk, selfs op 'n bevestigde berekening; Ek sal hierdie operasie aan die praktisyns wat dit versorg, oorlaat. In elke huis, daar sal ek ingaan ten gunste van siekes, en myself weghou van alle vrywillige skade en alle verleiding, veral van die plesier van liefde, met vroue of met vrye of verslaafde mans. Wat ek ook al gesien of gehoor het in die uitoefening van of buite die beroep en in die samelewing, wat ek nie hoef te openbaar nie, ek sal geheel en al geheim hou. As ek hierdie eed met getrouheid nakom, sal ek moontlik die lewe en my beroep kan geniet, wat vir ewig onder mans geëer word; as ek daarvan wegstap of dit oortree, sal die teendeel gebeur. '
Ek wens van harte dat die teenoorgestelde met u moet gebeur, vermenigvuldig met 750.000, wat is die aantal mense wat u met u gebrek aan inligting probeer regverdig om uself tot die dood terug te gee wat voorspel word deur gruwelike lyding. Ek het 'n antwoord vir u geskryf, en ek het besef dat u uiteindelik nie die nodige leksikon het om te verstaan ​​wat ek geskryf het nie, en ek sal dus direk op u blog plaas, met die volledige toewyding aan u.

U weet, ek moes MIV-draer kalmeer Dit is nie 'n uitgawe nie

Persoon met MIV is nie 'n onkoste nieEk weet dat ek 'n paar van die leuens wat jy geskryf het, gelees het, en ook mense wat jou ondersteun, wat vir jou sê, aanbeveel dat jy wegstap en giftige mense ignoreer. Jy is nie net giftig nie. U is suur, verkeerd ingelig, besmet en kan aangehou word met woorde, want uit elke drie wat u praat, is twee gemiddeld dom. Weet jy nie dit is ek nie?

Ek is nie Zé Ruela nie! Ek het 25 jaar onderweg om te bewys dat daar lewe met MIV is en dat ek nie 'n uitgawe as 'n MIV-draer is nie

Laat ek myself voorstelEk is deel van die gemeenskap van Ashoka Empreendedor Sociais

Wil u van my werk weet?

Persoon met MIV is nie 'n onkoste nie Wat van jou? Benewens hierdie sanitêre diskoers (wat die waarheid van die latrine waardig is) wie is, wat hy gedoen het en wat hy vir die samelewing doen. Wel, jy het op die radar van die burgerlike samelewing gestaan ​​om die onvolhoubare te ondersteun! Hoe oud is jy? Omdat ek net met MIV leef, is ek 25, en op die beste manier was jy sewe of agt jaar oud en het jy nog steeds vuil geëet terwyl ek teen VIGS beveg het. Miskien was ek ongeveer vyftien, het Russiese roulette sonder kondoom gespeel en ontsnap! Gelukkig jy. Maar moenie praat oor wat u nie weet nie, want wat u gesê het, het ek net u trofee oor gesien:

Walter-Ego-trofee

U, maak asof u dit nie doen nie, versprei vooroordeel. En dit versprei institusionele vooroordeel, sodat ek jou omring deur mede-samesweerders. Dit is dit, dit wil voorkom asof u en u mede-samesweerders volksmoord wil regverdig. Dit is waaroor dit gaan! As u medisyne onder 'n pak slae laat, blootgestel aan siektes soos 'n dokter? Of monster?
Kokidioidomikose: Meer 'n Opportunistiese Siekte
Of dit: sou u 'n persoon sonder behandeling verlaat het, wetende dat hulle eindelik daar sou opdaag? Want as u in staat is om hierdie gevolgtrekking te bepaal, wetende dat hierdie persoon sal versmoor in sy eie afskeidings, dan is u meer monster en Naamloos Monster omdat u bloot humanoïed sou wees. En nie menslik nie. Ek kan verduidelik, 'n sjimpansee is humanoïed!
Pneumosistose of MIV-longontsteking Hoe moet u behandel word?
En is hierdie voorwaarde aanvaarbaar?
MIV, VIGS en Kognitiewe Waardedaling
Dit is 'n paar van die gevolge van Vigs, wat, om seker te maak dat u goed verstaan, die is Verworwe immuungebreksindroom. 'N Voorwaarde dat u as dokter moet weet dat die organisme weerloos is, vatbaar is vir enigiets. Toe ek by Casa De Apoio Brenda Lee beland, het ek gevra om die eer te gee om nie mal te raak nie Waldir. Hy is oorlede aan miliêre tuberkulose (versprei oor die hele liggaam). Hierdie een laat 72 uur blind, net immuniteit is laag (dws ongediagnoseerde of onbehandelde persoon vir ligte bevele, laat staan ​​nog)
Sitomegalovirus (CMV)
Hierdie een, veroorsaak diarree so verwoestend dat dit binne 72 uur tot die dood lei. In werklikheid wil ek u so sien, as alle ************ Maar ek bespreek 'n ander bestemming vir u. O Die Federale Raad vir Geneeskunde. Alles wat u gesê het, is gedruk, moenie deur die belaglike papier gaan om uit te vee nie. Word lelik! Kyk. Ek weet jy is 'n 'dokter'! en jy weet dat 65% van jou liggaam van water gemaak is. Alhoewel dit nie so skoon soos hierdie is nie, wil ek dit byvoeg, dit kook, kondenseer en vir ewig vries
CRYPTOSPORIDIOSIS En MICROSPORIDIOSIS
En dit is nie moeilik om te kry nie: Cryptosporidiosis. U kan dit kry deur water te drink U weet, toe ek gebore is, was daar twee groot hindernisse wat vir ongebore kinders oorkom moes word. Voltooi een lewensjaar en dan vyf lewensjare. Die ding was ingewikkeld, die basiese sanitasie hier in São Paulo dit was erger as vandag op die eiland Marajó, waar kindersterftes 'n saak van die polisie is. As die outeurskap van hierdie dood 'n naam het en almal weet wie die maranhão bestuur, 'n kanker soortgelyk aan u, maar op 'n groter skaal was my moeder baie vaardig, is dit waar, en God het my 'n baie veerkragtige liggaam gegee. U het geen idee nie. Die ergste is dat hier in Sampa net dokters soos jy was. My ma het verkies om genesers te gebruik. Dankie tog, want 'n enkele slager (...) sou my lewe beëindig het. Daar het ek geleer dat daar 'n gebed was, met al die personeel, verpleegkundiges en die kliniese glas, en gevra dat God 'n barmhartigheidsdraende seun, agtien jaar oud, moes wys, omdat Kaposi se Karcoma nie 'n enkele vierkante sentimeter vel agterlaat nie.
Kaposi se sarkoom - opportunistiese siekte
Die ma van hierdie seun het 24 uur per dag gebly, en sy het net geëet as sy gedwing is. As sy huil? Ek vind dit moeilik om te glo dat u in u onmenslikheid daaroor bekommerd is. Maar nee. Wat sy gedoen het, was om te bid. Weet u hoe om te bid? Begin om vir jouself te bid. Ek sien nie 'n mooi nadoods nie. En kyk. Lucifer is net gaaf, net die 'cool man', daar in daardie reeks en hy het, volgens my, 'n volledige skuur vir slegte dokters en nog drie keer groter vir slegte dokters (het jy die 'u' opgemerk?). En daar is hierdie een: https://soropositivo.org/2014/12/10/doencas-oportunistas-doencas-por-citomegalovirus-cmv/ Hoeveel hiervan moet ek nog hier blootstel om groen te wees van verleentheid. Het u al ooit gedink aan die mense in die hospitaal waar u werk? Kyk dan na u regte. En ek sal verantwoordelik wees om die deure van die hel vir u oop te maak, dwaas, waarskynlik 'n kabinet met woede oor diegene wat die moed het om hulself uit te druk! En hierdie dwaas stel my 'n opinie (met 'n reuk van kak) bloot dat, al is jy onkundig, jy nie is nie, as jy 'n dokter (r) sê, omdat ek seker is dat jy nog nooit daarvan gehoor het nie, of selfs 'n persoon gesien het dus, en dit is waar ek hoop dat u u menslike toestand kan herwin, want deur te preek wat u verkondig, is u onmenslik. En as u nie weet wat dit is nie, dan is u kulturele vlak onder kritiek, en dit is geen nut om na Google te gaan kyk wat dit is nie, want dit word sinneloos. Weet u wat dit is? U weet dit miskien, en as u dit doen, is dit omdat u Amerikaans is. Ek het dit geleer om mense, mense wat u as uitvoerbaar en aanvaarbaar beskou, te laat sterf aan God Dara as u in God glo. Maar kyk. Uit wat ek weet van God, die Allerhoogste Intelligensie, die primêre oorsaak van alle dinge, moet Hy van u ontmoedig wees. Goeie. Praat waarvan. Het u ...
 1. Suster?
 2. Broer?
 3. Neefs?
 4. Ma?
 5. Tannies?
 6. niggies
 7. Terloops, weet jy hoe om lief te hê?
 8. En, wetende, wil u hê dat sy haar behandeling onttrek?
 9. Het u selfs geweet dat hoe meer mense behandel word, hoe minder is die kans dat die virus kan versprei? Op grond van wat u sê, is ek seker dat u dit nie weet nie, en kom kyk gerus! Die diploma wat teen die muur vasgeplak is, versamel net stof! En myt! Ek sien jou so, 'n verskriklike evangeliese dokter wat op die diploma gesit het. Vir beter bewaring, Luftal!
Sou u my aannames kon volg en ontdek dat, behalwe u, een van hulle MIV kan opdoen? Selfs mammie! As Papi 'n klein sprong 'n ekstra aandbesigheidsvergadering by “Café Photo ”. Ek was 'n DJ op Vagão Plaza! Beste sampa DJ in 1987,1988 en 1989. Maar ek het daar gewerk van 1994 tot 1990, toe ek op een of ander manier moeg geword het vir luukse bordele en in die nagklubs gaan speel.
 • Sky
 • Kanecão
 • HS
 • En soveel ander
Maar op Vagão Plaza, wat ek die meeste daar gesien het, was "werkvergadering". U weet wat interessant was. Saterdag hoef ek nie te werk nie! Nie eers Sondag nie! Eenvoudig omdat die 'man' geen manier het om 'n aandvergadering te verduidelik nie! en die huis, nie sy nie, die Plaza Car, was vlieë. Ek het daar vir 5 jaar gewerk en vir 5 jaar het sy my nie vakansie gegee nie. U weet, toe ek by CRT-A myself behandel het wat ek as 'n meisie en 'n kliënt van binne gesien het. Ek het selfs daaraan gedink om die menger daarheen te neem. En dit is dit: ek het al 25 jaar MIV. Ek is gediagnoseer op 'n tydstip waar daar geen behandeling was nie en ek moes met baie mense soos u te doen kry. Vuil mense, binne. Omdat u toespraak nie van ordentlike mense kom nie. As u regtig 'n dokter is, is ek jammer vir u pasiënte. Meer, weet, dom, die lewensverwagting van 'n persoon met MIV is die norm.
Lewensverwagting met MIV is normale lewensverwagting
Is haar behandeling nie 'n moord nie? En u is nie 'n intellektuele medeskrywer hiervan nie. Maar dit is erger! U, met u uitsprake, regverdig volksmoord en derhalwe, tussen u en Joseph Mengele, is die verskil slegs en slegs die nasionaliteit. Weet u wat dit is? Dit is 'n siekte wat 'n persoon kan beïnvloed sonder behandeling vir MIV. Wil u meer? Ek is as 'n terminale pasiënt beskou. En ek is hier, in die lewe, en ek produseer inligting, en probeer mense help, alhoewel u besluite neem oor redes wat volksmoord regverdig. As volksmoord kom, en ek my lewe daarvoor verloor, kom ek persoonlik met u, want met die kak wat u deur u mond distilleer, is dit jy doen dit, jy gee aanleiding tot volksmoord. Ek wil 'n waarskuwing vestig: die oomblik as ek besef dat u verwys na mense wat met MIV leef as giftige mense, gaan ek na die OAB-menseregtekommissie, sowel as die OAB-vrouekommissie, ook van die OAB om u in te sit u regte plek, wat gemeenskapsdiens lewer in gespesialiseerde sorgsentrums vir mense wat met MIV en vigs leef, en ek kan u verseker dat ek elke dag daar sal wees as u hierdie dienste lewer, want ek wil sien dat u die toilet was, skoonmaak toiletpapierhouers, want ek wil die afgryse sien en vrees dat u bevooroordeelde onkunde en siekte u sal veroorsaak. En, met enige geluk, jy sal mense kan word.
Die ander ding is: ek weet nie van watter boom u gekom het om die lysergiese idee te kry dat ons 'n stryd teen die president wil hê nie, weens nog 'n nonsens waarmee hy praat. U is 'n volledige idioot, met 'n vlak van ongeouditeerde ongegronde PARANOIA
Ek dink nie hy sal sy termyn voltooi nie. Maar dit is as gevolg van die aggressie wat hy gely het. Ek het baie in die lewe gesien en ek het gesien hoe 'n man op dieselfde manier met 'n mes gesteek word, en op dieselfde manier moes hy ná die operasie 'n operasie herhaal totdat hy uiteindelik nie weer op die operasietafel kom nie. As u na São Paulo kan kom, nooi ek u om die sentrum waar ek besig is te besoek. Kyk, dag na dag, maand na maand, die behandeling is goedkoop, Indië produseer goeie medisyne, met goeie resultate ensovoorts. En kyk, jy is sleg ingelig. Mense wat pas gediagnoseer is, afhangende van hul bloedtelling CD4 En uiteindelik, as u die murg hierheen moes kom, kyk na hierdie video. Dit is 'n laaste gebaar van welwillendheid van my (...) Daar is baie dinge wat u hier kan leer en met inagneming van hul virale vrag https://soropositivo.org/carga-viral/ . Maar ek weet nie of dit nuttig is om ligte vir blindes aan te skakel nie, veral nie blindes nie, die slegste van almal, diegene wat dit nie wil sien nie, maar hulle kan voortgaan om weekliks 'n eerste diens te doen. Dan is ek 'n uitgawe tweeweekliks, maandeliks en ek elke nege maande? lol Persoon met MIV is nie 'n onkoste nie

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

2 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Ariane 8 Februarie 2020 om 00:44:04 vm

Dit het opgebreek? Ek trek my hoed duisend keer vir jou af!

En hier het ons hierdie antwoord
Claudio Souza 8 Februarie 2020 om 11:34:13 vm

Vc viu que eu estava tão puto que publiquei sem revisar? Aquilo que vc leu dominou meu estado de espírito ontem por todo o dia e, veja, eu acordei com a sensação de não ter acabado. Agora, eu vou até o perfil dele, lembrar a ele uma coisa bem importante., no entanto, eu queria pedir, e eu vou elevar seu cargo para administradora para você revisar o que eu escrevo antes de ser publicado. Eu sou disléxico de nascença. E tenho comprometimentos neurológicos que, por agora, não afetam minha capacidade de julgamento. Nem a manter minha linha de raciocínio. Dizer publicamente que você será elevada à posição de administradora é um prêmio a mais pelo que vc fez. Vc é a primeira pessoa, depois da Mara, que é minha esposa, a receber tal nível de confiança. E Deus sabe o quanto é difícil eu confiar em alguém. Particularmente, eu não confio em ambos

En hier het ons hierdie antwoord

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op