Beeld standaard
Mense met MIV in Brasilië Covid-19 COVID-19 en MIV MIV

Mense met MIV in Brasilië en COVID-19!

Mense met MIV in Brasilië en COVID-19Mense met MIV in Brasilië, oficialmente, não alcançam o patamar de um milhão de pessoas. Bem, eu não ousaria dizer isso sem saber que eu realmente vi tal coisa. Em 2001, quando o Blog, anteriormente conhecido como Sero positief Tuisblad, eu fui ao http://www.aids.gov.br dit was net meer as seshonderdduisend mense wat met MIV leef. Ek moet dus in ag neem dat dit die beste praktyk ten opsigte van voorkoming is:

Stel jouself in kennis: Inligting is die beste wapen teen vigs en / of enige siektes of toestande

Mense met MIV in Brasilië en COVID-19!


Eu disse, à minha esposa, Mara, e disse também a uma amiga de longa data, que “me achou” na rede, que a combinação HIV e Coronavírus esta sendo e será, com quase toda a certeza, um divisor de águas! O mundo e todas as suas mazelas, sem o Coronavírus e o mundo posterior ao coronavírus, que vai gerar, está a gerar 15 milhões de novos empregos hoje, 01 de abril de 2020 e não é troça de primeiro de abril! Um vírus que trará, esperançosamente, uma consciência da necessidade de apoio e respeito, pode ser a chegada do tão esperado retorno!!!! Quiçá será, o mundo da sociedade onde as boas relações trabalhistas! Do amor ao próximo. Do valor à vida de outras pessoas. Bem, me excedi, acabei por fazer uma digressão! O fato é que, por estas, ou aquelas razões, temos de, angustiantemente lutar, enfrentar e vencer, o assim capitalizado Corona Vírus e, da mesma forma, o MIV! Nog steeds verteer, het ek aan die einde daarvan toegang tot 'n video wat ek van plan is om in hierdie teks op te neem, omdat dit goed bevestig is dat ons deurgaan, met verklarings van die VN en die WGO, die slegste oomblik van Nossa na die Tweede Wêreldoorlog wat pas geëindig het , eens en vir altyd met die ontploffing van twee waterstofbomme, en een daarvan, 'n stad en 250.00 inwoners onmiddellik verwoes en gekalkineer, in 'n breukdeel van 'n sekonde! Billike toere, kom ons kyk na die teks:

Mense met MIV in Brasilië en MIV

Mense met MIV of VIGS en COVID-19
Beeld van Gerd Altmann deur Pixabay
Hierdie tussentydse riglyne kyk na spesiale oorwegings vir mense met MIV en hul gesondheidsorgpersoneel in die Verenigde State met betrekking tot COVID-19. Inligting en data oor COVID-19 ontwikkel vinnig. Hierdie riglyne bevat algemene inligting wat oorweeg moet word. Dokters moet bygewerkte bronne raadpleeg vir meer spesifieke aanbevelings oor COVID-19.

Voorligting rakende COVID-19 vir mense met MIV in Brasilië

In huidige verslae het persone ouer as 60 jaar en met diabetes, hipertensie, kardiovaskulêre siekte of longsiekte 'n groter risiko vir die dood, met 'n oorsaak wat verband hou met COVID-19 wat veroorsaak word deur SARS-CoV-2.

 • Data beperk tot tans beskikbaar dui nie aan dat die verloop van Covid-19 by mense met MIV verskil dit van mense sonder MIV.
 • Voor die koms van effektiewe kombinasie antiretrovirale terapie (ART), het gevorderde MIV-infeksie (dws CD4-seltelling <200 / mm)3) was 'n risikofaktor vir komplikasies van ander respiratoriese infeksies.
 • Dit is nog nie bekend of dit ook waar is vir COVID-19 nie.
 • Sommige mense met MIV het ander morbiditeite soos, byvoorbeeld kardiovaskulêre siekte of longsiekte wat die risiko verhoog vir 'n meer ernstige verloop van COVID-19-siekte.
 • Chroniese rokers loop ook die risiko vir 'n ernstiger kursus.
 • Dus, totdat ons meer weet, ja, addisionele sorg is nodig vir alle mense met MIV, veral diegene met gevorderde MIV of swak beheerde MIV.
 • Daar moet alles gepoog word om mense met MIV te help om 'n voldoende voorraad ART en alle ander gepaardgaande medisyne te handhaaf.
 • As griep- en pneumokokkale entstowwe moet op datum gehou word.
 • Mense met MIV moet alle toepaslike aanbevelings volg om die verspreiding van COVID-19 te vermy en dit is dieselfde:
Die teks word voortgesit na hierdie leestip. Klik met die rechtermuisknop op die titel en klik op 'Open' in 'n ander oortjie. Dit is iets anders om te lees, wat relevant is vir hierdie leeswerk.
Dankie dat u hierheen gekom het. Jy, kom na die blog, lees dit, soek my of Beto Volpe.
Mense! U is dit wat my lei om hier te bly, ten spyte van alles en almal !!! Selfs my tante, 'n vrou wat so wys, gekultiveer is dat sy letterlik die wêreld deur gereis het !!!! God, wat 'n groot verantwoordelikheid het U tog vir my gegee!

'N Bietjie meer oor COVID-19 in Brasilië en mense met MIV

Antiretrovirale terapie

Mense met MIV moet:

Eu ek sal iets meer sê oor hierdie plig wat voorlê.

 • Hou minstens 30 dae se voorraad byderhand - en ideaal vir 90 dae - antiretrovirale middels (ARV) en ander middels.
 • Gesels met u aptekers en / of gesondheidsorgverskaffers oor die verandering van posaflewering, indien moontlik. Ek weet dat dit miskien na 'n aflewering lyk, maar dit maak nooit seer om te probeer of een van hierdie aptekerspersoneel te vra om u medisyne-onttrekking voor te berei terwyl u in die buitelug is nie.
 • Mense vir wie 'n verandering in die regime beplan word, moet dit oorweeg om die verandering uit te stel totdat dit moontlik is om dit noukeurig te monitor en te monitor.
 • Lopinavir / ritonavir (LPV / r) is gebruik as 'n behandeling wat nie vir pasiënte met COVID-19 aangedui is nie, en kliniese toetse is wêreldwyd aan die gang. Hulle was en het pynlik misluk. Ek het dinge wat vertaal moet word. Maar ek is nie meer betyds nie!
 • As protease-remmers (PI's) nog nie deel uitmaak van die ARV-regimen van 'n persoon nie, moet hulle behandel word moet nie verander word om 'n IP in te sluit om (na bewering) die Covid-19behalwe in die konteks van 'n kliniese proef en in oorleg met 'n MIV-spesialis.
 • In 'n klein, oop studie is 199 pasiënte wat met COVID-19 opgeneem is, gerandomiseer tot 14 dae LPV / r plus standaardbehandeling of standaardbehandeling alleen. Daar was geen verskil nie statisties beduidend tussen die twee groepe in verhouding tot die tyd van kliniese verbetering of sterfte.1

In kliniese of laboratoriummoniteringsbesoeke wat met MIV-sorg verband hou:

  • Saam met hul gesondheidswerkers mense met MIV en hul verskaffers versorg - -opens in 'n ander oortjie, moet professionele persone in die gesondheidsorg die risiko's en voordele van die bywoning van MIV-verwante kliniese konsultasies op die oomblik beoordeel. Faktore wat oorweeg moet word, is die omvang van die plaaslike oordrag van die Covid-19, die gesondheidsbehoeftes wat tydens die konsultasie aangespreek sal word, en die status van daardie oomblik in die kliniese kwessie van die persoon se MIV-siekte, soos byvoorbeeld die CD4-seltelling, HIV-virusbelasting en die algemene gesondheidstoestand.
  • Telefoon- of virtuele besoeke vir roetine- of nie-dringende versorgings- en begeleidingsberading kan van aangesig tot aangesig vergaderings vervang word.
  • Vir mense met onderdrukte HIV-virale lading en met 'n stabiele gesondheid, moet roetine-mediese en laboratoriumbesoeke so ver moontlik uitgestel word.

Mense met MIV en in opioïede behandelingsprogramme soos metadoon

 • Dokters wat sorg vir mense met MIV wat by opioïedbehandelingsprogramme ingeskryf is, gewoonlik in pynklinieke, moet hierdie inrigtings aanvanklik telefonies, videokonferensies raadpleeg vir bygewerkte riglyne oor hoe om te vermy (Pynlike) behandelingsonderbrekings. Die gebruik van metadoon kan addisionele leiding gee en behoort te verskaf.
Oriëntering tot spesifieke bevolkings
Swanger vroue met MIV:
 • Mense met MIV in Brasilië
  Beeld van Gratis-Fotos deur Pixabay
  Daar is tans inligting tot COVID-19 en swangerskap en die versorging van moeders wat COVID-19 opgedoen het !.
 • Immunologiese en fisiologiese veranderinge tydens swangerskap verhoog gewoonlik die vatbaarheid van 'n swanger persoon vir virale respiratoriese infeksies, moontlik insluitend COVID-19. Soos voorheen opgemerk in ander Coronavirus infeksies, maar dit impliseer wel dat die risiko vir ernstige siekte, morbiditeit of sterftes met COVID-19 groter is onder swanger vroue as in die algemene bevolking.2
 • Alhoewel dit beperk is, data wat tans beskikbaar is, dui nie aan dat swanger vroue meer vatbaar is vir COVID-19-infeksie of dat swanger vroue met COVID-19 meer ernstige siektes het nie.6,7 Die resultate van ongunstige swangerskap, soos fetale nood en voortydige geboorte, is waargeneem by 'n klein reeks swanger vroue met COVID-19-infeksie en is deur infeksies aangemeld deur SARS en MERS tydens swangerskap.3-5
 • Die bevindinge van 'n klein groep swanger vroue met COVID-19 geen bewyse gevind vir vertikale oordrag van COVID-19 nie, hoewel daar ten minste een geval van neonatale COVID-19 beskryf is.7-9
Kinders met MIV:
 • Uit die baie beperkte en beskikbare gegewens, kinders kyk minder geneig om ernstig siek te word met COVID-19-infeksie as ouer volwassenes.10-12
 • Egter daar kan onderbevolkings wees by kinders wat 'n groter risiko het vir meer ernstige COVID-19-siektes; in koronavirus en nie-COVID-19 infeksie studies by kinders, jonger ouderdom, onderliggende pulmonale patologie en immuunpromotomiese toestande het verband gehou met meer ernstige uitkomste.13 (verstaan ​​Pedro Bó?)
 • Babas en kinders met MIV moet op hoogte wees van alle inentings, insluitend griep- en pneumokokkale entstowwe.

Voorligting vir mense met MIV in selfisolasie of kwarantyn weens blootstelling aan professionele gesondheidsorgpersoneel in SARS-CoV-2

Gesondheidswerkers gesondheid moet:
 • Kontroleer dat pasiënte voldoende voorraad medisyne het en bespoedig die aanvulling van die medisyne indien nodig.
 • Stel 'n plan op om pasiënte te evalueer as hulle simptome ontwikkel wat verband hou met COVID-19, insluitend moontlike oordrag na 'n gesondheidsfasiliteit vir COVID-19-sorg indien nodig.
Miskien sal u, wat onlangs gediagnoseer is, verbaas wees, maar binne hierdie pandemie het ons ook pligte. Die plig om veiligheid te verseker en die impak op die transmissieketting tot die minimum te beperk o vlak nul, indien vlak nul verkry kan word. Ons moet nadink oor ander mense in klinieke en ander behandelingsentrums, soos CRT-A en Casa da AIDS, en “Lá em Casa”, 'n baanbrekende en uitstekende diens wat gesondheidsverbetering betref. liggaamlike toestand van mense wat met MIV leef. Maar kyk: jy moet probeer om so te dink: elke gasheer (dit is wat ons geword het) is vir 'n gegewe virus 'n soort proefbuis. Daar, repliseer hy, vind hy probleme of nie, maar as hy probleme vind en vroeër of later, kan u daarop wed, sal hy probleme ondervind! Weet u wat hy sal probeer doen? Pas aan, verander (mutasie). Miskien kan hy dit doen. Miskien nie, ek weet nie. Maar ek weet dat as dit verander en dit baie kan verander, dit nog gevaarliker kan word! Ons plig is om te verhoed dat die virale entiteit in u in 'n ander gasheer die geleentheid vind wat hy, miskien en gelukkig, nie in u gevind het nie!
Sin 8 of Goddeloos tydens die COVID-9-pandemie?
Wat erger is. U sal dit eers ure en ure besef het, selfs dae nadat u finale aflevering van Sense 8 nie deur u gesien kan word nie, beslis. Kabel-TV-stasies het 'n rooi band met 'n baie groot lettertipe geplaas dat die VN verklaar het dat hierdie pandemie apokaliptiese afmetings kan bereik. Ek kan onthou dat ek hierdie ding gefotografeer het, maar ek weet nie of dit op die beskadigde selfoon of die een was wat ek gedwing het om te koop nie. As ek die beeld vind, sal ek probeer om dit te vind en te sien as ek kan publiseer sonder om deur die TV-stasie gekruisig te word. Dus kom ons by hierdie punt:
Mense met MIV moet:
  • Kontak u dokter om dit in kennis te stel is self-isolerend of in kwarantyn.
  • Stel die dokter spesifiek in kennis oor die hoeveelheid ART-medisyne en ander noodsaaklike medisyne wat hulle beskikbaar het.
Voorligting vir mense met MIV met koors- of asemhalingsimptome en wat hulp en evaluering benodig
Gesondheidswerkers gesondheid moet:
 • Volg die riglyne van die Ministerie van Gesondheid en u staatsbestuurders. En van ons verkose president, Jair Messias Bolsonaro, wanneer hy sinvol is!, sowel as riglyne vir gesondheidsafdelings rakende infeksiebeheer, sifting, diagnose en hantering.
Mense met MIV moet:
 • Volg diegene van die Ministerie van Gesondheid: in 'n perfekte wêreld moet dit so wees, en nou word ons goed gedek deur Luiz Henrique Mandetta, Minister van Gesondheid, 'n eiland van soberheid in die middel van 'n ruwe oseaan!
 • In die plek van die vervanging van die Minister sal ek terugkom hierheen!
 • As hulle koors en simptome opdoen (byvoorbeeld hoes, probleme met asemhaling), moet hulle die dokter skakel vir mediese advies.
 • Bel die kliniek vroegtydig voordat u dit aan die versorgers voorstel.
 • Gebruik asemhalings- en handhigiëne en 'n hoesetiket wanneer u by die gesondheidsorgfasiliteit kom, en versoek 'n gesigsmasker sodra dit opdaag.
As hulle 'n kliniek of noodeenheid moet bywoon sonder om vooraf te skakel, moet hulle die registerspan onmiddellik waarsku nadat die simptome opdaag, sodat stappe gedoen kan word om die oordrag van COVID-19 in gesondheidsorgomgewing. Spesifieke aksies sluit in om 'n masker op die pasiënt te plaas en dit vinnig in 'n kamer of in 'n ander ruimte te plaas wat apart van ander mense is.
Riglyne vir die bestuur van mense met MIV wat COVID-19-siekte ontwikkel
As hospitalisasie nie nodig is nie, moet die persoon met MIV:
 • Beheer simptome tuis met ondersteunende sorg vir simptomatiese verligting.
 • Hou noue kommunikasie met u dokter en rapporteer indien die simptome vorder (byvoorbeeld langdurige koors vir> 2 dae, kortasem).
 • Gaan voort met ART-terapie en ander medikasie soos voorgeskryf.
Wanneer die persoon met MIV opgeneem word:
 • KUNS moet en moet voortgaan. As antiretrovirale middels nie op die hospitaalvorm verskyn nie, toedien medisyne vanaf die huisvoorraad van pasiënte. My persoonlike ervaring beveel aan dat as u bewus is, helder is en u medikasie kan beheer, dit doen. Verpleegkundiges in die algemeen kan nie verstaan ​​dat daar 'n rede is waarom die voorskrif op 'n manier gedoen moet word nie, omdat hulle daarop aandring om dit in hul vorm te doen."ARV-medisynevervangings moet vermy word. Dokters kan indien nodig konsulteer aanbevelings oor ARV-medisyne wat uitgeruil kan word kontak met poliklinieke waar MIV + COVID-19 pasiënte vir hulself sorg.
 • Vir pasiënte wat elke 2 weke 'n intraveneuse infusie van ibalizumab (IBA) (IV) ontvang as deel van hul ARV-behandeling, moet die dokters met die hospitaaldokter reël sodat die pasiënt kan voortgaan om hierdie medikasie sonder onderbreking toe te dien.
 • Vir kritiek siek pasiënte wat buisvoeding benodig, is sommige ARV-middels beskikbaar in vloeibare formulasies en sommige, maar nie almal nie, pille kan gekneus word. Dokters moet 'n spesialis in aansteeklike siektes raadpleeg wat spesialiseer in MIV en / of apteker om die beste manier te bepaal vir 'n pasiënt met 'n voedingsbuis om 'n effektiewe ARV-behandeling voort te sit. Inligting kan op die medisyne-etiket beskikbaar wees in hierdie dokument van die Immunodeficiency Clinic in die Toronto General Hospital.
Na ontvangs van ondersoekende (navorsing) of ongemerkte behandeling vir COVID-19:
 • tans, daar is geen goedgekeurde behandeling vir COVID-19 nie. Verskeie medisyne wat ondersoek en bemark word, word in kliniese toetse geëvalueer om COVID-19 te behandel, of dit kan ook via beskikbaar wees deernisvolle gebruik of gebruik die etiket af.
Wat is buite-etiket materiaal of medikasie? Kan medikasie of materiaal wat as 'n off-label geklassifiseer word, gebruik word? (art. 3 van RN 424/2017) Die medikasie wat 'n off-label genoem word, is een waarvan die aanduiding dat die hulpverlenende professionele persoon verskil, verskil van dié wat in die pakkieblad verskyn. Aan die ander kant is die materiaal buite die etiket waarvan die aanduiding van 'n assistent-professional verskil van die wat in die handleiding vir die gebruik van die materiaal voorkom. Daar is geen mediese of tandheelkundige raad nie, aangesien die medikasie en materiaal waarvan die kliniese aanduiding verskil van dié wat deur Anvisa geregistreer is, nie 'n verpligte dekking is nie.. Sien meer hier, in 'n ander oortjie!
 • Vir pasiënte wat behandeling met COVID-19 ontvang, moet dokters die potensiaal vir geneesmiddelinteraksies tussen behandeling met COVID-19 en ART pasiënt en ander medikasie. Inligting oor moontlike geneesmiddelinteraksies kan gevind word op produketikette, medisyne-interaksiebronne, kliniese proefprotokolle of ondersoekersbrosjures.
As dit beskikbaar is, kan dokters dit oorweeg om pasiënte in 'n kliniese proefneming in te sluit wat die veiligheid en effektiwiteit van eksperimentele behandeling vir COVID-19 beoordeel. Mense met MIV moet nie van hierdie studies uitgesluit word nie.
Bykomende leiding vir professionele persone in die gesondheid in die MIV / VIGS-scenario
 • DGedurende die COVID-19-uitbraak moet dokters gesondheidsorgpersoneel vra om afstand te doen van die hoeveelheid medikasie. Waar moontlik, moet gesondheidsentrums ten minste aan pasiënte voorsien word 90 dae.
 • Mense met MIV kan ekstra hulp benodig met voedsel, behuising, vervoer en kindersorg tydens krisistye en ekonomiese broosheid. Om die betrokkenheid van versorging en die kontinuïteit van ART te verbeter, moet geneeshere elke poging aanwend om hul pasiënte se behoefte aan addisionele maatskaplike bystand te beoordeel en dit aan hulpbronne te koppel, insluitend navigasiedienste, waar moontlik.
 • Tydens hierdie krisis kan afstand en sosiale isolasie probleme vir geestesgesondheid en dwelmgebruik by sommige mense met MIV vererger.
 • Dokters moet hierdie bekommernisse van die pasiënt beoordeel en aanspreek en addisionele konsultasies lewer, verkieslik virtuele, waar toepaslik en / of nodig.
 • Skyf VIGS in 0800 15 2550 werk.
Meer inligting oor die behandeling van ART by volwassenes, swanger en pediatriese pasiënte, asook aanbevelings vir profilakse en behandeling van spesifieke opportunistiese infeksies, kan gevind word in die riglyne vir MIV / VIGS vir mediese praktyke.

MIV inANVISA voorsien inligting oor COVID-19 vir mense met MIV.

Hierdie voorlopige leiding is opgestel deur die volgende werkgroepe van die VIGS-adviesraad:
 • HHS-paneel oor antiretrovirale riglyne vir volwassenes en volwassenes
 • HHS-paneel oor antiretrovirale terapie en mediese behandeling van kinders wat met MIV leef
 • HHS-paneel vir behandeling van swanger vroue met MIV-infeksie en voorkoming van perinatale oordrag
 • HHS-paneel oor riglyne vir die voorkoming en behandeling van opportunistiese infeksies by volwassenes en volwassenes met MIV
 • HHS-paneel oor geleenthede vir infeksie by kinders wat aan MIV blootgestel is en met MIV besmet is
Ek is klaar met hierdie teks.; As u 'n tikfout, spelling of selfs 'n groteske Portugese fout gevind het, e-pos seropositivowebsite@gmail.com en ek sal dit so gou as moontlik regstel. dankie Laaste opgedateer: 20 Maart 2020; Laaste: 20 Maart 2020 Vertaal deur Claudio Souza se oorspronklike Tussentydse leiding vir COVID-19 en persone met

Definitiewe hersiening hangende

Hierdie dokument word voortdurend by die bron bygewerk en ek raai u aan om te registreer om die blog te volg! Hierdie voorlopige leiding is opgestel deur die volgende werkgroepe van die VIGS-adviesraad:
 • HHS-paneel oor antiretrovirale riglyne vir volwassenes en volwassenes
 • HHS-paneel oor antiretrovirale terapie en mediese behandeling van kinders wat met MIV leef
 • HHS-paneel vir behandeling van swanger vroue met MIV-infeksie en voorkoming van perinatale oordrag
 • HHS-paneel oor riglyne vir die voorkoming en behandeling van opportunistiese infeksies by volwassenes en volwassenes met MIV
 • HHS-paneel oor geleenthede vir infeksie by kinders wat aan MIV blootgestel is en met MIV besmet is
Laaste opgedateer: 20 Maart 2020; Laaste: 20 Maart 2020

Dit is 'n verhaal wat min kan vertel!

Mense met MIV in Brasilië
Dit is die enigste blog 'Nog steeds op die lyn' wat hierdie toekenning en hierdie toewyding ontvang het. Die blog wat dieselfde status behaal het, was Solidariedaids, deur Paulo Giacommini. Ongelukkig kan ek nie die skakel en die kommunikasie hiervan vind nie, en hy is baie moeilik
Soropositivo.Org
Slegs die blog aanlyn wat aandag gee aan hierdie tema wat die toekenning deur die akademiese jurie ontvang het

Mense met MIV in Brasilië

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
%d Bloggers soos hierdie: