Positiewe stories

Jackye, die Bee (maak zum, zum) 10 jaar met MIV

En ... baie geluk op jou inisiatief en jou rusteloosheid. Urgh pro selfvoldaanheid. Vivas hoop en verontwaardiging! Die vermoë om woedend oor wat krom is, onregverdiges, onmenslike wat is nog steeds die beste instrument om die grootheid van 'n menslike wese te meet. Leer, Claudius, dat jou stelling oor ...

Gaan voort om te lees ...

Vandag is my MIV-finale eindtydperk. Daar is 21 jaar, ek is MIV + gediagnoseer

Hierdie jong vrou, MIV + gediagnoseer, daar is 18 21, is 'n herinnering aan almal: Diagnostiese reagens is nie 'n doodsvonnis nie. Ek sal iemand aanbeveel, selfs 'n "enkel siel" om kondome te verloën, en ek moedig mense aan wat MIV-positief is om nie hul "seksuele praktyke" op 'n I = I. te baseer nie. Dit is goed om te weet dat dit so is;

Gaan voort om te lees ...

Die verhaal van 'n MIV-positiewe vrou wat nie 'n een is nie!

Dit is die verhaal van 'n ander MIV-positiewe. Engel .... Selfs alleen, te midde van eensaamheid, hierdie MIV-positief is nie toegelaat avonture n MIV-positiewe is nie "Connectivity" In my lewe het ek altyd baie nodig om te bewys dat ek lief kan word, altyd probeer om die sulke liefde waansinnig sonder veel diskresie , dink dit kan wees ...

Gaan voort om te lees ...

MIV / VIGS

Márcia: ART is laat aangekom

Alhoewel ek nie meer 'n inwoner van die ondersteuningshuis was nie en sedert ek nie 'n werk kon kry nie, het ek by CRT-A en die ondersteuningshuis vrywillig gewerk. Ek het 'n hartseer verswakte persoon, die Waldir, wat my baie geleer het oor nederigheid, want alhoewel ek 'n man is, die penis ...

Gaan voort om te lees ...

Claudio Souza

Claudio Souza - Die werfredakteur

Claudio Souza "Claudio Souza: Verwerp deur sy ma en stiefpa en sonder die ondersteuning van aanrandings van sy vader gevlug die huis nie onder klop om te sterf, was hulle gevolg aanrandings van aanrandings, Claudio Souza het die strate hul nuwe huis tussen die koue. die honger en die verlating het vinnig verval.

Gaan voort om te lees ...

Die Immunologiese venster is 'n ewigheid met elke minuut daardie tyd verby

vensterperiode elke minuut Dit is 'n interessante fokus op die immuunstelsel venster elke minuut Immunologiese venster elke verbygaande oomblik is 'n ewigheid peopl! Die waarheid is dat ek nie weet wanneer hierdie berig verskyn nie, maar vandag is 31 se Julie 2014-dag. Dit is 'n ...

Gaan voort om te lees ...

Lunaluz! Lief te hê, I love you!

Hoi mense! Ek is lief vir jou Hallo, dis Luna en ek is lief vir jou !!!!! Ek was 'n bietjie onbeskof vir jou ... sodra ek op die lys gekom het, het ek 'n "welkom" so goed gekry ... en ek het nie geantwoord nie, reg? maar die waarheid is dat ek jou liefhet. Is dit stil? Lees net wat jy geskryf het. Verskoon my selfs ... Teclo met Claudius ...

Gaan voort om te lees ...

Ons gebruik koekies om jou die beste aanlyn ervaring te gee. Deur die gebruik van koekies in ooreenstemming met ons koekiebeleid te aanvaar.

oplaai Gaan na bo
%d Bloggers soos hierdie: