Hepatitis C

Diabetes en vigs Dilsipidemia en vigs MIV-siekte siektes wat verband hou met veroudering Metaboliese Doençsa dwelms efavirenz veroudering HCV Hepatitis C Hepatitis Virale Hepatitis hpv HPV imunossenecência November 2015 Rook ART Toxoplamose Vrywillige vertalings

MIV-positiewe mense is vinniger as die MIV negatiewe veroudering?

Claudio Souza
Soos in die vorige teks genoem, kan enige aantal faktore mense meer geneig wees tot ouderdomsverwante siektes en toestande ...

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermo√ę rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologie√ę vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op