Maand Verslag November 2000

Claudio Souza

maand Rapport

soropositivo.org

In die jaar 2012 hierdie webwerf het 'n hacker aanval, is verwyder, en daarmee saam, almal dieselfde besoeking geskiedenis.

Ek het bewyse verloor wat tot dusver ongeveer twaalf miljoen besoeke gedokumenteer het. Ek doen 'n oorsig van die tekste wat ek in 'n era van my lewe geskryf het en ek het 'n Word-dokument besit © gered in PDF wat hier beskikbaar is vir aflaai.

Hierdie verslag is November 2000

Elke beoordeling deur sí. November 2000

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid