Oor Cláudio Souza Die redakteur van Blog Soropositivo.Org

Claudio Souza
9 jaar 850x500
Drie jaar later was ek al op straat….

Ja, ek is hierdie uit die onderstaande foto, met hierdie psycho-filmgesig van Hitchcock.

Ten spyte van die mening van sommige mense, ek wys my gesig ja. Aanvanklik is ek MIV-positief is en dit is nie ingesluit in die Grondwet of in die Wetboek van Strafrecht as 'n misdaad.

topblog
Dit was in 2013. Beste Blog Kanalen gesondheidspersoneel

Ek is nie 'n kriminele en nie, want ek het om weg te steek. Wegkruip is min of meer die houding van die volstruis, sonder om te weet hoe om te gaan met dinge, steek sy gesig in 'n gat in die grond.

En ongelukkig is dit vererger vooroordeel teen ons bloot omdat ons nie gesien word as ons werklik is.

Ons is mense wie se vryheid van uitdrukking deur die grondwet gewaarborg word. grondwet is dat dit anoniem is. Hoe om iemand te vertrou wat in die naam van sekuriteit die wet oortree en sy gesig verberg?

Ek ... Einde van die jaar, in die huis van my jongsteDit is die gesigEk ... GangsterDie rooi lig in hierdie geval verteenwoordig nie, in hierdie geval, dat ek in 'n "huis van verdraagsaamheid is nie." Eintlik was ek "in die lug"Daar is iets in hierdie prentjie wat abnormaliteit connotates? Behalwe dat die rottang nodig het en wil 'n panamahoed, ek sien niks verkeerd met my. En jy? Wat dink jy?'N Vriend, wat onverklaarbaar verdwyn het, het hierdie beeld geskep, waarvan ek baie houDit is vir my, met vyf jaar oudLafhartig geregistreer'N Skaars ding, 'n glimlag van my.Ek steek nie weg van 'n halfdosyn heeltemal onbekende lande omdat hulle nie toeriste met MIV aanvaar nie. Hulle is amper 200-lande!Ek het in 'n seremonie die webwerf Soropositivo.Org as die beste blog in gesondheid, deur die akademiese jurie beloon. Dit is die enigste blog wat deelneem aan hierdie "wedstryd" en het so 'n bevrediging behaal. Dit moet een of ander rede hê. Dink jy nie?Ja, ek is op 'n swak bui op hierdie dag

Wat 'n aktivis-kak wat so wegkruip en nou weg is!

5000

Produktiewe wanneer hulle ons verlaat om te werk, en baie lewendig.

Ons is lief vir, middagete, sommige van ons dans; dans, vir my, is 'n oog plesier.

Ons, seropositive mense, verskil nie in enigiets van julle nie, soroptimiste. Omdat iemand wat onbeskermde seksuele omgang gehad het en nie die toets geneem het nie, is 'n ontnugterende vraag.

Ek leef met MIV sedert 1994 en ek onthou goed nadat hulle gehoor het die "gesondheid professionele" wat my die gevolg het, nadat Hy dit gesê dat ek ses maande om te lewe sal hê. God weet hoe ek voel.

Ek AZT teen 'n dosis van ses tablette elke 4 uur en het slaap onderbreek om hierdie saak te doen om te hê en opgegooi so veel vir hom. Ai besluit dat as hy was om te sterf, ek gaan sterwe sonder braking en opgehou om AZT.

Aangesien ek nie 'n normale lewe gehad het nie, het ek geen regte vriende gehad nie en het ek in 'n ondersteuningshuis gewoon.

Daar waar ek net 'n statistiek was, kon ek nie werk soek nie, en ek het 'n ruk lank nie gek geraak nie, maar toe vrywillig by CRTA gewerk toe hy nog in Antonio Carlosstraat was.

Daar het ek die voorreg en eer gehad om baie mense te bedien en vriende te maak.

Ongelukkig het ek baie van hulle na die graf gedra, en met elke skop aarde wat geval het, het ek gewonder wanneer dit my beurt sou wees, in barbaarse en dodelike en verhewe verwagting.

Die ses maande geslaag het en ek wil dit omdat, het ek nie sterwe nie.

Toe het ek begin veg vir die lewe, en in 1996 het die skemerkel gekom. Sedert daardie tyd min hiervan bekend was, moes ek met die medikasie kom, wat jare later het ek geen kliniese aanduiding gehad om dit te gebruik nie. Ek het lank geleef sonder die behoefte aan antiretrovirale middels. Maar dit was nie 'n gladde pad nie.

Ek het twee pulmonale embolise gehad, ek het opgehou om die longontsteking te tel toe ek by die oktaaf ​​kom; Ek het 'n hartaanval, twee meningitis, het morbied vetsugtig, bereik amazing, monsteragtige en ongelooflike 147 kg. So ek drie jaar gelede geslaag het, 'n obesitas chirurgie en het sedertdien uitgeskakel sewe en vyftig kilogram.

Vandag, 89,5Kg gewig. Ek handhaaf hierdie webwerf vir veertien jaar (sedert 1 ° Augustus 2000) en in 'n ander manier om met ander mense, ek het nog nooit 'n finansiële of logistieke ondersteuning van enigiemand of enige "mega-uitgewer", behalwe vir 'n tydperk van twee jaar waarin ek was 'n lid van Ashoka sosiale entrepreneurs.

Ashoka

Maar my tyd daar oor en as daar een ding is wat ek verwag nie, ongelukkig, ontvang hulp van enigiemand, erken egter dat hierdie relatief moontlik kan wees en as dit gebeur, sal gewees het 'n ander een van die groot wonderwerke wat God, wat bedryf het 'n magdom van hulle (wonderwerke) met my.

Ek beplan om negentig jaar te kom en ek wil hê dit moet met my vrou wees (met wie ek vir byna vyftien jaar geleef het, wat my die idee gegee het om hierdie webwerf te skep), wat ek liefhet met al my vesels en selle van my liggaam, met al my verstand en met my hele hart.

Cidex
Verbasend, die burgerskapportaal het geval en is vanlyn. Ek weet nie vir seker die redes daarvoor nie, maar ek durf dit te sê dat hulle eintlik uitspraak gemaak het en vir hul beursies vir geld gesit het in 'n pragtige projek wat geen finansiële ondersteuning van enigiemand ontvang nie. Intussen het Bobagento 'n eindelose legioen volgelinge. Ek dink ek gaan beter kuikens oprig

Daarbenewens leef ek, soos ek gesê het. meer van die wonderwerke wat God doen, as die konkrete uitslae van my onfeilbare planne om geld te verdien; Ek het probeer om 'n lewende hostingwebwerf te maak, wat 'n groot hondgeveg is; dan webwerwe maak; Daar is egter mense wil baie 'n webwerf, maar ongelukkig, hulle wil webwerwe vir R $ 300,00 en ek verkies die dood om te werk vir gratis vir enige cheapskate wat " 'n neef wat op maak vir minder", baie mense het ek by die duiwel, want en ek het 'n klein en relatief belowende besigheid van die verkoop van toerusting en onderdele vir rekenaars in die Vryemark, wat u hier by hierdie skakel kan sien. Om heeltemal eerlik te wees, ek weet nie hoe ek soropositivo.org soms betaal $ 500,00 per maand op dedicated servers kan hou, want die keer was baie wat ek is gevra om my shared hosting site, want my site is beslag baie van die hulpbronne te verwyder; van een maand na die volgende het ek uitgawes verminder tot $ 99,00 per jaar; Dit sal hierdie wees of die terrein sal die lug verlaat; selfs hierdie klein waarde maak my bekommerd ...

Trouens, hy het verteer; vandag, na 'n gemiddelde besoek wat rondom unieke besoekers van 100.000 omgekeer het; Vandag, ek het 'n gemiddelde van 1.200 per dag as gevolg van 'n paar voorafgaande sensuur van 'n bepaalde soektog. Hierdie webwerf is vertaal na 58 tale in masjienvertaalskema, deur gtranslate.net, Char my € 15 per maand vir die diens, het ek gou betaal, totdat my vrou om af te tree en ons inkomste aansienlik gedaal en na 'n kort gesprek, gebaseer op 'n eenvoudige skakel, sonder die moontlikheid van kennis van die klik oorsprong vereiste WordPress stelsel, want met hierdie, kan ek meer mense help. Langs dieselfde lyne het om te betaal vir advertensies op Facebook 'n groter aantal mense te kry, altyd met dieselfde doel.

Hoje, não posso Fazer isso more. Contudo, 'n página, que jy kan jou encontrar Aqui (hierdie skakel word in 'n ander oortjie van jou blaaier oopgemaak, 'n bietjie meer van 1.300 is ingeteken en daar is gemiddeld vyf nuwe toetredingen per dag, waaroor ek baie gelukkig is.

Daar bestaan ​​tussen My en God ( 'n ou vriendin wat ek reggemaak en gesê dat die korrekte vorm is "tussen my en God," as ek die vraag nie kan skik, laat Ek die manier wat ek voel, en ek mag verkeerd wees, dink dat alles wat dit is , God sal nie omgee nie, aangesien Hy meer aanhegting tot aksie het as om te vorm.

Tot 'n jaar gelede sou ek deur die elitistiese standaarde van hierdie belaglike samelewing (veral dié hier in São Paulo) as 'n "funksionele semi-analfabeter" beskou word; alles begin verander toe ek verby 'n keuringsproses om te werk by Dell en het nie, omdat ek die huis verlaat by twaalf, in hul gretigheid om die verspreide waai ontsnap, links en regs, oor my, my vader, die sertifikaat hoërskool; Ek het my werk verloor, moet ek roep, ek is gestraf vir iets wat jy nie eens geweet wat dit was nie, het ek gedink van vals bewys, maar my vrou het vir my gesê dit sou bedrog en gelukkig, ek nie meer geleef het op die straat wees en was nie eens, as nie Ek is baie honger; Ek het egter besluit om te kwalifiseer. Al hierdie dinge is gedoen op die dag dat Francis, die Pous, die Biskop van Rome ingewy is. Ten spyte van my voorbehoude met die Rooms-Katolieke Kerk (Ek het in 'n kerk ondersteun van die huis en weet wat ek gesien het ...) en enige ander, soos sy postuur, wat baie in die "geestelikes" Vatikaan mishaag (miskien deur wat ek van hom hou).

Ek wat ingeskryf is in ENCCEJA en ENEM. Ek het nie bestudeer 'n enkele lyn in enige van die gebeure en het die twee op grond van wat ek geleer het van die lewe.

Die bewoording van Encceja het 'n kennis van moontlike 710 1000 en die ENEM bereik 890 1000 moontlik.

In beide gevalle was die eerste skool te verlaat.

In die geval van ENEM het ek net meer as drie en 'n half uur gelos. Toe het ek geklassifiseer en ingeskryf by UNIFESP op die kampus van Guarulhos om letters / Frans (dit omdat ek self geleer in Engels en nie eens dink oor die doen wat ander mense het die moed om te bel "Engels cram skool" ( 'n jaar later sodat ek sou UNIFESP nie verlaat praat Frans vlot omgee Ek verander my om sosiale wetenskappe en het nie tot 'n kollege deur te sny rekening UNIFESP gratis vervoer tussen die Armeense stasie en die kampus gegaan, verlaat my weer sonder finansiële voorwaardes om na die kollege te gaan (...).

Op hierdie punt moet ek sing tot hossanas Giv (Groep Incentive Life), wat deur die persoon van Fernanda Nigro my aangebied het om regshulp te bied teen die pensioen wat my siektehulp in 2009 sny en nooit weer my appèl aanskou nie, alhoewel ek sedertdien siek geword het, selfs meer ernstig

Ek is getroud, en gelukkig met 'n vrou in God my pad deur die mees onwaarskynlike manier, bewys dat die stelreël dat vir God, niks onmoontlik is nie

Ek is wat Ek is.

E, infelizmente (será?) Isso incomoda muita gente e ha, aqui e ali e alhures também, muita gente que me detesta e se incomoda comigo ...

My doelwit is mense wat die regte inligting soek, uit 'n veilige bron.

Ek wil ook graag iets anders wys! In my jeug het ek, saam met DJ, uitsaaier het op Radio Broadcaster ABC, op "Die Time Machine". Die program het, deesdae, 'n groot blog, behalwe vir een detail wat gelei het hartseer vir my 'n baie en dat ek nodig het om herhaalde versoeke vir die verwydering van my naam en foto van 'n webwerf wat literatuur (sic) Nazi bied maak. Dit is 'n misdaad wat nie kan vergewe en snaaks, hy is nie Ariese ... tsk, tsk ...

Gisteraand 'n meisie gesien hierdie video en gesê

- "Wow !!!! Jy was pragtig "!!! Ek het soveel keer gesê dat ek gekom het om te glo

As ek nie gerespekteer my versoeke, ek voel vry om die video te bied op my webwerf. Die skrywer van die webwerf, 'n persoon wat baie lief was, laat ek sien dat hy skaam vir my MIV-status en, selfs al het hy die moontlikheid om die situasie van hierdie werf gee met 'n gesprek verander het, het hy nooit het totdat ek bevraagteken daaroor en hy om verskoning gevra vir my dat geen sake-eienaar daarvan hou om te hoor oor siektes, want dit was 'n teken van swakheid en mislukking.

Ek het nie die verklaring teruggegee nie.

Ek wil hier 'n belangrike noot maak. In hierdie video die enigste persoon wat met vigs leef ek die vreemde man met 'n hemp tien keer groter as die liggaam.

Selfs nou, vyf ure en sewentien minute vanaf die oggend van 10 Februarie van 2017, enconteri n onvertaalbare onnoselheid in m die vier video's gekyk op die werf my lewe deur te sê dat ons, mense wat met vigs kan sterf as gevolg van die aanhalings is my "van 'n eenvoudige griep".

Pow (om nie 'n slegter ding te noem nie ... Ek het die griep verloor wat ek gehad het en ek het oorleef, ja, die siektes en toestande wat direk of indirek met MIV verband hou, soos in die geval van die twee longembolisme wat ek ervaar het. MIV skep 'n vaskulitis en hierdie vaskulitis het die "geskenk" om die vorming van stolsels te veroorsaak wat tot pulmonale embolisme kan lei, wat onmiddellike dood of 'n beroerte kan bepaal wat, as die persoon oorleef, ongelukkig in agtervolgings bly.

Ek sal aan die einde van die teks 'n mediese verslag gee wat my voormalige dokter, dr. Angela, my gegee het toe hy "my geval ... geneem het. Jy sal sien dat ek baie erger is as die griep, en hoewel jy twyfel, is ek nie 'n spook, want Brás Cubas het nie die fynheid gehad om my hierdie kuns te leer nie, en as ek eendag doodgaan, sal EK sterf, jy kan seker wees: dit sou nie gewees het as gevolg van griep nie. hier is 'n skakel op hierdie webwerf vir opportunistiese siektes. (open in new window) https://soropositivo.org/2015/01/30/-wat-shoes-opportunists-who-ats-and-can-perceive-las/

Doen wat? Ek was DJ en 'n tekort net borduurwerk op die hemp die volgende:

Ek is erg

Ek is mal

Ek is DJ

(...)

'N Onderhoud vir ESPM

3 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: