Pre-Natal MIV-toetsing: Alle swanger vroue moet doen

Claudio Souza

MIV-toetsing. Ek het honderde skakels binne die blog self, mense vir my sê hulle het 1, 5, 25, 49 en 86 toetse (dit is my rekord) teen MIV. Van hierdie mense het die toetse op baie spesifieke datums gedoen, soos die 36 "venster dag". En selfs dat 'n ander mens ongelukkig, bang en onseker van jou bestemming, met meer as 535 dae van Immunologie venster is die manier waarop hulle het, nie my sonder dat 'n "uitspraak" bereik.

Wat dit moet wees:

Na hierdie aantal eksamens het ek in 'n verstommende tydperk van immunologiese venster wat in my tafeltjie van my terreur en irrationaliteit geskep is, teen my skuld en my berou gesluit:

Ek is nie reagens nie!

As dit 36 uur duur, ons sal weet in 36 ure.

Maar die fokus hier is: MIV-toetsing by Prenatale: Alle swanger vroue moet doen

En ongelukkig is dit nie onmoontlik vir iemand om op te hou om ten minste een MIV-toets tydens swangerskap te doen nie!

E hierdie toets word vereis. Vereis deur die wet!

Die MIV-positiewe swanger vroue, deesdae, ten minste sedert 2014, die líqueida en sekere moontlikheid van vooraf vinnig gediagnoseer, selfs in die vroeë swangerskap, onmiddellik kom op ART (Terapie Antirretrovira), met greep 100% tot behandeling , die "sekerheid"Om aan 'n nie-MIV-positiewe kind geboorte te gee.

Santos was die eerste Brasiliaanse stad wat vertikale oordrag uitruil (van moeder tot kind tydens swangerskap en / of bevalling) en Kuba, die eerste nasie om dieselfde te doen.

Ek het 'n bietjie gelees oor "Kuba se reaksie op die MIV / VIGS-epidemie" op The Body se webwerf en ek het die brutale reaksie oorweeg. Soek, "hervestiging", isolasie ('n ghetto is geskep) en die skrywer van die "komplimentêre" teks het deur goeie oproepe gegaan!

En ek sal nie letterlike toespelings tot chamos maak nie

Maar die Kubaanse antwoord maak nie saak hier in hierdie teks nie.

Dit is belangrik om u te verwittig dat ja, dit is moontlik vir u, 'n vrou wat haarself met MIV sal ervaar, of selfs VIGS, om sy / haar gesonde dogter / seun te genereer!

Sonder MIV Reagens Serologie

Ek plaas gister 'n video wat gister geproduseer is wat handel oor hierdie onderwerp. Dit was 'n lewe, met 'n swak klankgehalte en ek het probeer verbeter en dit gaan hieronder

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid