Ons Lewe en die "La Casa" -projek!

Jy is in Inisiasie => Ons Lewe en die "La Casa" -projek!
Tullius Detritus
2016-01-16
Van links na regs, bo André, Claudius, Mara en Kiszka. die half-hoogte: Silvia Reinaldo Crouching

Ek het 'n lang "cut" met "my" terapeut, Alison. Danse en quadrilles, aanstellings en data koeke en, na byna vyf jaar, miskien meer .... Acertamo ons.

Vandag het ek nie die terapie daar geen ontstemming by gebed mis. Maar gemis 'n bus staking, onthou dit en moet een of twee foute vir my deel gewees het, maar altyd, dit is vir seker, as ek reg onthou nou dat daar gemis 'n paar weke gelede, was dit nodig vir my hierdie Ek ondersteun my vrou.

Haar, Alison moes ook die kantoor verlaat twee of drie keer, maar daar is iets belangrik om te sê oor Alison: Toe sy besef dat ek nie baie goed, probeer sy 'n ander datum op die kalender, "net om Ek kry nie geen aandag * *. "

Wel, hoekom doen ek praat van Maira hier, in hierdie artikel, aangesien meer as 186 woorde (Word my gehelp om te weet dat nee, ek het nie die woorde vertel).

Dit is omdat sy agtergekom dat ek 'n klagte, 'n groot ontevredenheid met my liggaam gehad, selfs nadat meer as vier jaar, byna vyf (ja, ek tel, en Word my nie help glad daaroor) jaar, nadat finaal uitgeskakel, eens en vir altyd (geen konsep wat ons verstand deur middel van konstante en geleidelike herhaling moet aangeheg word! [ "Ja, Ou Assis Ek het iets jou lening] ... Going back, uitgedruk ek ontevredenheid met my liggaam en sy genoem my 'n werk, 'n "projek", het sy gesê, die sogenaamde "hier by die huis". en uiteindelik het ek tot die punt dat die ware onderwerp van hierdie artikel, "hier by die huis".

Ek is jy nie nooi om die naweek te spandeer "Hier by die huis," Ek is oor praat in daar huis.

Die idee is die Roseli Tardelli, 'n joernalis, die Idealizer Vigs nuusagentskapSy het ook in Mosambiek.

Wat ek weet, self is piu bello en dit is genoeg vir my. Roseli Tardelli sy broer Sergio, wat as gevolg van vigs in 1994 gesterf, en daarom het dit besig, eens en vir altyd in sy stryd teen vigs verloor. In hierdie huis, Roseli spandeer sy kinderjare en was die liefde nes van sy ouers, Antônio Tardelli en Idalina Ferreira Tardelli ook oorlede.

Alison het vir my gesê dat die projek is baie goed gepraat en is redelik goed gepraat van dit rondom ... dscn0308O PersoneelSaamgestel uit die twee "voogde" van wet en orde (...) Kirska, Silvia Almeida, en afrigters, Andrew en Reinaldo aanvanklik en nou met Talita, gee ons, jy kan net glo as dit is daar, die dieselfde gedagte dat indien jy 'n soortgelyke opleiding aan 'n ontvang persoonlike Trainner die hoogste vlak. Die artikel waarin die inligting gesoek was onbewus ek hierdie gedeelte van die verklaring van Roseli Tardelli na vore te bring:

"Ek het altyd gedink dat die huis waar my broer woon elke probleem wat die aanvang van die siekte aan diegene wat besmet is gebring moes 'n sosiale en gasheer funksie het. Ons werk hard om die huis oop te stel oefening, samelewing en vriendskap te bied. "

Die adres gee nou pad na 'n fisiese rehabilitasiesentrum en samelewing vir behoeftige mense wat met MIV / vigs. Hier genoem by die huis - Gesondheid, Kuns, Welsyn en Burgerskap, verskyn die projek met die doel van die verbetering van die lewensgehalte van MIV-draers en met betrekking tot my, Cláudio Souza en Mara, verbeter, het ons verwagtinge oortref en ons mis om ten minste twee keer 'n week spandeer sowat drie horinhas daar, traliewerk, iets wat ek nooit gedink dat eendag sal kom om smaak te neem. En ek neem net smaak vir wat goed is. En die projek "hier by die huis" oorskry alle verwagtinge nie net deur instrukteurs wat maak my voel bygewoon deur 'n Persoonlike Trainner, maar ook deur die voortdurende vreugde van Silvinha en die waarnemings buite die dieptes van Kiszka.

Ek, Claudio Souza, het 'n tyd gelede aan André gesê dat 5Kg in elke hand lexe geword het en hy het voorgestel dat ek my speelgoed kry en hulle is die twee wat die teks illustreer. Nadat ek hierdie teks voltooi het en sy publikasie beplan het, sal ek dertien 15-reeks doen. Daar is ses pond in elke hand. Dit is nog steeds 'n bietjie swaar ... Kom ons kyk hoe ver ek met hierdie 🙂 🙂 go gaan

dscn0309.jpg

Om lipodistrofie sindroom wat veroorsaak in MIV-positiewe wanverdeling van liggaamsvet, daar by die huis het 'n fiksheid fasiliteit, wat in beheer van drie gespesialiseerde ingenieurs behandel, fisiese kwalifikasie professionele André, Reinaldo en Talita ....

Om te registreer en aansoek gedoen om 'n werk in "hier by die huis" klik, asseblief hierdie skakel

Advertensies

Automattic, Wordpress en Sorositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons verbeter altyd, verbeter, toets en implementeer nuwe data-beskermingstegnologieë. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk 18 uur of dag aan hierdie blog om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, want ek weet wat die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil is. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

U mening is baie belangrik!

Wil u u mening gee oor Blog Soropositivo.Org

Verskaf u e-pos sodat ons vir u 'n antwoord kan stuur

Dankie Ons verwelkom u terugvoer en sal binnekort terugkeer

WhatsApp Wat is ons?
Moet u praat? Daar is drie mense wat vrywilligersdienste lewer binne hul vermoë.
fout: Inhoud beskerm !!