26.3 C
São Paulo
25 Januarie 2020

Ons Lewe en die "La Casa" -projek!

2016-01-16
Van links na regs, bo André, Claudius, Mara en Kiszka. die half-hoogte: Silvia Reinaldo Crouching

Ek het 'n lang 'hof' gehad met 'my' terapeut, Maira. Danse en teenstrydighede, geskeduleerde vergaderings en koeke gegee, en na bykans vyf jaar, miskien meer ... Ons het dit reg gekry.

Vandag het ek nie die terapie daar geen ontstemming by gebed mis. Maar gemis 'n bus staking, onthou dit en moet een of twee foute vir my deel gewees het, maar altyd, dit is vir seker, as ek reg onthou nou dat daar gemis 'n paar weke gelede, was dit nodig vir my hierdie Ek ondersteun my vrou.

Haar, Alison moes ook die kantoor verlaat twee of drie keer, maar daar is iets belangrik om te sê oor Alison: Toe sy besef dat ek nie baie goed, probeer sy 'n ander datum op die kalender, "net om Ek kry nie geen aandag * *. "

Wel, hoekom doen ek praat van Maira hier, in hierdie artikel, aangesien meer as 186 woorde (Word my gehelp om te weet dat nee, ek het nie die woorde vertel).

Dit is omdat sy opgemerk het dat ek 'n klag gehad het, 'n groot ontevredenheid met my liggaam, selfs na meer as vier jaar, amper vyf (ja, ek tel en Word help my nie daarmee nie) jare en, nadat dit definitief uitgeskakel is, en eens en vir altyd (daar is 'n konsep wat deur konstante en geleidelike herhaling in ons gedagtes moet wees! [“Ja, ou Assisi, ek het iets by u geleen] ... my liggaam en sy noem 'n werk vir my, 'n 'projek', sê sy, genaamd 'Terug huis'. En uiteindelik kom ek tot die punt dat dit die eintlike onderwerp is van hierdie artikel, 'Terug huis'.

Ek is jy nie nooi om die naweek te spandeer "Hier by die huis," Ek is oor praat in daar huis.

Die idee is die Roseli Tardelli, 'n joernalis, die Idealizer Vigs nuusagentskapSy het ook in Mosambiek.

Wat ek weet, self is piu bello en dit is genoeg vir my. Roseli Tardelli sy broer Sergio, wat as gevolg van vigs in 1994 gesterf, en daarom het dit besig, eens en vir altyd in sy stryd teen vigs verloor. In hierdie huis, Roseli spandeer sy kinderjare en was die liefde nes van sy ouers, Antônio Tardelli en Idalina Ferreira Tardelli ook oorlede.

Maira het my vertel dat daar baie goed oor die projek gepraat is en dat daar met reg gepraat word ... dscn0308O Personeel, saamgestel deur die twee “voogde” van wet en orde (...) Kirska, Sílvia Almeida, en die afrigters, André en Reinaldo, aanvanklik, en nou ook met Talita, gee ons, jy kan net glo as jy daarheen gaan, die dieselfde aandag as opleiding soortgelyk aan dié van a persoonlike Trainner die hoogste vlak. Die artikel waarin die inligting gesoek was onbewus ek hierdie gedeelte van die verklaring van Roseli Tardelli na vore te bring:

"Ek het altyd gedink dat die huis waar my broer woon elke probleem wat die aanvang van die siekte aan diegene wat besmet is gebring moes 'n sosiale en gasheer funksie het. Ons werk hard om die huis oop te stel oefening, samelewing en vriendskap te bied. "

Die adres gee nou plek vir 'n fisieke rehabilitasie- en lewensentrum vir behoeftige mense wat met MIV / vigs leef. La Casa At Home - Gesondheid, kuns, welsyn en burgerskap, het die projek met die doel om die lewensgehalte van MIV-positiewe mense te verbeter en Claudio Souza en Mara, wat my betref, verbeter het, het ons verwagtinge oortref en ons mis ten minste twee uur per week daar, en rasper, wat ek nooit gedink het dat ek eendag sou smaak nie. En ek hou net van wat goed is. En die projek "At Home" oortref alle verwagtinge, nie net vir die instrukteurs nie, wat my laat voel dat ek deur 'n Persoonlike Trainner, maar ook deur die voortdurende vreugde van Silvinha en die waarnemings buite die dieptes van Kiszka.

Ek, Claudio Souza, het 'n geruime tyd gelede aan André gesê dat 5Kg in elke hand lam word en hy het voorgestel dat ek my speelgoed gaan haal, en dit is die twee wat die teks illustreer. Nadat ek hierdie teks voltooi het en die publikasie daarvan geskeduleer het, maak ek dertien 15-reekse. Dit is ses pond in elke hand. Dit is nog steeds 'n swaar ... Laat ons kyk hoe ver ek daarmee gaan 🙂 🙂 🙂

dscn0309.jpg

Vir die behandeling van lipodystrofie, 'n sindroom wat slegte verspreiding van liggaamsvet by MIV-positiewe mense veroorsaak, het Lá Em Casa 'n gimnasium wat bestuur word deur drie gespesialiseerde koördineerders, die fiksheidspersoneel André, Reinaldo en Talita ...

Om te registreer en aansoek gedoen om 'n werk in "hier by die huis" klik, asseblief hierdie skakel

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Deel bladsy

Naby
U mening is baie belangrik!

Wil u u mening oor Blog Soropositivo.Org gee?

Verskaf asseblief u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur

Verskaf asseblief u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur

Dankie. Ons het u mening ontvang en sal binnekort weer by u kom

MIV-positiewe blog