Kognitiewe probleme

Antidepressante verbeter kognitiewe inkorting wat verband hou met MIV

Image © Russell Kightley
Image © Russell Kightley
SSRIs (selektiewe inhibeerders van omheining serotonien) soos die antidepressant Paxil Paroksetien () is wat verband hou met 'n beskeie verbetering in die kognitiewe funksie en verminder inflammasie van die sentrale senuweestelsel onder mense met MIV en kognitiewe inkorting verwante siekte, maar die antifungale Fluconazole dwelm het geen oënskynlike voordeel terwyl die vermindering van oksidatiewe stres (aanwysing van die wanbalans tussen die vlak van oksidante (vrye radikale), wat skade aan die sellulêre vlak kan veroorsaak, en die liggaam se verdediging - bron Infopédia ), volgens 'n studie aangebied in die Konferensie oor Retrovirusse en Opportunistiese Infeksies (CROI 2016) verlede maand in Boston. Alhoewel gevorderde MIV-verwante demensie nie gereeld gesien word onder mense wat antiretrovirale terapie ontvang nie, word dit as effektief beskou (ART), maar meer subtiele veranderinge in kognitiewe funksie,as kognitiewe versteuring wat verband hou met MIV, is meer algemeen (15% tot 50%, afhangend van hoe dit geëvalueer word). Die presiese oorsake van kognitiewe probleme, byvoorbeeld MIV in die brein, wat inflammasie, antiretrovirale toksisiteit tot gevolg het, en die beste manier om dit alles te hanteer, is nog nie ten volle begryp nie. Ned Sacktor van die Johns Hopkins University School of Medicine en kollegas het die veiligheid en effektiwiteit van paroksetien en flukonasool, alleen of saam geneem, bestudeer vir die behandeling van MAO. Die newe word geassosieer met die aanhoudende ontsteking van die sentrale senuweestelsel (CNS), en die aktivering van makrofage en oksidatiewe spanning en bymiddels wat hierdie prosesse beïnvloed, kan 'n rol speel in die bestuur daarvan, het die navorsers op die agtergrond gesê. Sacktor-spanlede het voorheen gesoek na 2000 verbindings vir neurobeskermende effekte in 'n model in vitro oksidatiewe spanning, senuweeselle van rotte wat blootgestel is aan neurotoksiene, insluitend HIV Tat-proteïene, na die bevinding dat paroksetien en flukonasool as beskermers in die laboratorium verskyn het, en hulle het hierdie punt herwaardeer in hierdie klein kliniese proef. Die studie het 45 MIV-positiewe persone vir stabiele ART vir ten minste 3 maande ingesluit wat bewyse van inkorting in ten minste 2 neuropsigologiese toetse getoon het. 'N Onderversameling van 24 pasiënte met beter nakoming as 90% is by die ontleding van 'n behandeling ingesluit. Driekwart van die deelnemers was vroue, die meerderheid was swart, die gemiddelde ouderdom was ongeveer vyftig, en hulle het 'n mediaanvlak van 12 jaar gehad. Die meeste het onpeilbare vlakke van HIV-viruslading gehad, die gemiddelde CD4-telling was ongeveer 500 selle / mm3, en ongeveer die helfte het die hepatitis C.-virus gehad. Hulle het die afgelope maand nie selektiewe serotonienheropname-remmers (SSRI's) geneem nie. Deelnemers aan die huidige dubbelblinde studie (die opmerking van die vertaler: 'n “Dubbelblinde studie is een waarin die dokter en die pasiënte nie weet wie die medikasie of die placebo neem nie, met die oog op die gebruik van 'n komponent") willekeurig opgedra is om 20 mg een keer te ontvang daaglikse paroksetien, 100 mg twee keer per dag, flukonasool, dieselfde dosisse van albei middels, of placebo vir 24 weke. Die navorsers het veranderinge in neuropsigologiese toetse en die uitvoering van die motoriese stelsel beoordeel met behulp van die 'NPZ8' opsommende maatstaf van 8 toetse (insluitend roete, syfersimbool, geskeduleerde reaksietyd en vordering) en die 'CalCAP' gerekenariseerde uitvoerende funksie toets. Depressie is beoordeel aan die hand van die Beck Depression Inventory. Die biomerkers van die neuronale letsels, oksidatiewe spanning (insluitend seramiede), makrofage / monosietaktivering (CD163), en inflammasie in bloedserum en serebrospinale vloeistof (CSF) is gemeet. Resultate
  • Deelnemers in paroxetine arms - alleen of in kombinasie met Fluconazole - het 'n klein, maar betekenisvolle verbetering in hul NPZ8 telling, terwyl diegene Fluconazole alleen of placebo het 'n daling na aanpassing vir depressie (gemiddelde verandering + 0.16 vs vestig 'n, onderskeidelik).
  • Deelnemers aan paroksetien het ook 'n beduidende verbetering getoon in die opeenvolgende CalCAP reaksietydtoets (gemiddelde verandering 0,41 vs 0,06, onderskeidelik).
  • Mense wat fluconazole geneem het, het nie verbeter nie, maar het eerder toetse van prestasietoetse op neuropsigologiese toetse vererger.
  • Daar was geen beduidende verskil in simptome van depressie of veranderinge in die arms met of sonder paroksetien nie.
  • Mense wat paroksetien neem, het 'n afname in CD163 gehad, wat die vermindering van inflammasie en aktivering van makrofage aandui.
  • Diegene wat fluconazol, óf alleen óf met paroksetien, het verander in die CSF lipied merkers, wat die vermindering van oksidatiewe stres aandui.
  • Paroksetien en flukonasool, hetsy alleen of in kombinasie, was oor die algemeen veilig en goed geduld, met 'n soortgelyke globale frekwensie van nadelige gebeurtenisse oor die arms.
"Paroxetine-behandeling kan geassosieer word met kognitiewe verbetering, selfs nadat die simptome van depressie aangepas is," het die navorsers saamgevat. “Paroxetine kan ook geassosieer word met minder aktivering van die sistemiese makrofage. Kognitiewe verbetering met paroksetien hou egter nie verband met 'n afname in CSF-merkers van lipiede oksidatiewe stres nie. “Paroxetine is die eerste hulpmiddel om neurokognitiewe verbetering te demonstreer vir 'n samevatting van kognitiewe prestasie in een studie. dubbel-blinde placebo-beheerde proef vir die behandeling van MAO en stel 'n verdere studie voor ”, het hy afgesluit. "Fluconazole is nie geassosieer met kognitiewe verbetering nie". "Oor 'n periode van twintig jaar en na tien kliniese toetse, is dit die eerste keer dat ons die voordeel van 'n opsomming van die kognitiewe prestasie van MIV-pasiënte wat met kognitiewe afwykings verband hou, kon demonstreer," het Sacktor gesê. persverklaring gepubliseer deur Johns Hopkins Hospitaal op 24/3/2016 Vertaal deur Cláudio Souza op 25 Maart 2016 uit die oorspronklike op Croi 2016: Antidepressant Verbeter-MIV-verwante kognitiewe inkorting. Deur Mara Macedo beoordeel Kategorie: probleme psychologisches Gepubliseer op Donderdag 24 Maart 2016 00:00 Geskryf deur Liz Highleyman verwysing NSacktor, RL Skolasky, N Haughey, et al. Paroksetien- en Flukonasoolterapie vir HAND: 'n dubbel-blinde, placebo-beheerde proef. Konferensie oor Retrovirusse en Opportunistiese Infeksies. Boston, Februarie 22-25, 2016. Abstract 146. Ander bron Johns Hopkins. Antidepressante kan kognitiewe simptome verbeter in mense met MIV. Persverklaring. Februarie 25, 2016.

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op